Ben erkeklere sabır dilemeye geldim. Ağızlarından çıkan her kelime üzerine saatlerce düşünüp kritik yapacak bir karşı cinsle cebelleşmek zorundalar.
Kalbim çııt .Hoşgeldin 1ogretmen.
Kendini değil, direkt seni sevmiyor. Çırpınıp didinme az yüzü gülsün diye, sevdiğinin tepesinden güller döktüğünü görüp üzülürsün.
Henüz yeniyiz diyebilirim. 34 yaşında ve yaşına göre o olgunluğu ben de göremiyorum. Sosyal hayatı da çok pasif.Ergenlikten çıkamamış bu adeta evanescence dinleyerek isyan eden ve tepki çekmeyeceğini bilse göz kalemi kullanacak arkadaşla ne kadardır berabersiniz, ilişkinizin düzeyi nedir
Hayatımda biri var. İçine kapanık biri ruh halini bir türlü çözümleyemiyorum. Bazen bu beni seviyor diyorum bazen sevgisinden emin olamıyorum. Daha önce sağlıksız bir ilişkim oldu ve çok yıprandım. Ondan dolayı adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyorum. Arada konuşurken beni seviyor musun diye sorarım o da utana sıkıla sevdiğini söyler. Geçen gün yanıma geldi sakalasiyorduk beni sevmiyorsun dedim gülerek, o da ben kendimi bile sevmiyorum dedi. Bu cevap beni tedirgin etti açıkçası.
Bir yandan da üzüldüm acaba kendiyle ne gibi problemleri var, ve benimle neden paylaşmıyor, paylaşacak kadar yakın görmüyor mu? Kendisini sevmeyen insan bir başkasını nasıl sevsin ? Sizce çok mu takılıyorum ?
Ağzın bal yesin ya okurken rahatladim valla.Bence az bile takiliyorsunuz. Daha once sagliksiz bir iliskim oldu demissiniz. Simdi ise icine kapanik biri ile ugrasmak insani yorar sadece. Ayrica kendimi bile sevmiyorum ne ya. Bir de onun problemlerini dusunerek simdiden kendinizi yormaya baslamissiniz bile. Derdi ne ise cozemiyorsa gitsin destek alsin sizin hayatinizi zorlastirmasin.
Ayy mıymıntı. Kızım böyle tiplere nasıl çekiliyorsunuz ben anlamıyorum yav. Zerre eril enerji yok.Henüz yeniyiz diyebilirim. 34 yaşında ve yaşına göre o olgunluğu ben de göremiyorum. Sosyal hayatı da çok pasif.
Ağzın bal yesin ya okurken rahatladim valla.
Zaten dikkatimi çeken şey bunu tüm ciddiyetiyle söylemesi. Sanırım benle ilgili soru işaretleri var ve tam olarak beni benimseyememiş. Benimsese tüm isteğiyle söylerdi . Erkeklerin ne mal olduğunu az çok biliyoruz1ogretmen kalabalik bir arkadas grubumuz vardi, o grubumuzda boyle sessiz sedasiz icine kapanik biri vardi. Biz saatlerce konusur gulerdik cocugun kurdugu cumle 3 u gecmezdi. Sonra o icine kapanik arkadas bana bir ilani asklar yapmisti agzim acik kalmisti icine kapaniklardan kork sen. Ben kendimi bile sevmiyorumdan cok anlamlar cikar hic kendini yorma.
Tam bunu yazacaktımBen kendimi bile sevmiyorum diyen erkekten beklentin olmasın .
Gerçekten sevdikleri biri olunca dünyanın en mutlu insanı olurlar.böyle melankolik takılmazlar.
Sevilsek şaşardık zatenTam bunu yazacaktım
Zorlama ilişki olmazSevilsek şaşardık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?