Ben kilo almayayım derken bebişim zayf kalacak ne yapmalıyım

kızlar ben 30+4 günlük hamileyim hamilelik öncesi 59 kiloydum boyumda 1.70 şimdi 69a dayandım ve endişelerim başladı
aslında hep diyordumki doğuma kadar hedefim 70 diye ama çoktan sınıra geldik ve bugünlerde yemeğimden baya kıstım kilo almam durdu ama bu seferde bebişim için üzülüyorum onu besinsiz bırakıyorum galiba
size sorum bana ne önerirsiniz bebişime yarayacak ama bana kilo aldırmayacak neler yemeliyim
birde merakım şu doğumdan hemen sonrası ne kadar kilo gidiyor acaba????
doğumdan hemen sonra tartıldınızmı??yani bebek amniyo sıvısı,kesesi vs. ile birlikte kaç kilo götürüyor

bol su içmeni ceviz badem meyve salata süt yumurta bide günde 1 parça çikolata yemeni tavsiye ederim.
ben toplamda 11 kilo almıştım. yaza denk geldiği için bol peynir ve karpuz - çilek yemiştim.
herkes dalga geçerken benimle 2 kilo bile doğmaz bebeğin diye 4 kilo doğdu benim kızım...
doğumda kaç kilo gidiyor demişsin bende yoplam 5 kilo gitti.o çok söylenen eşiydi suyuydu vs vs 1 kiloymuş. eve geldiğimde 60 kiloydum .eski kiloma dönmem 10 günü aldı.10 gün sonra sezeryan muaynesi için dr a gittiğimde 54 kiloydum.2 yaşına kadarda emzirdim...

oh bunları söylemen içimi rahatlattı bende inanıyorumki aldığım kiloları bir ayda veririm çok fazla kafaya takınca bu seferde bebişim kötü etkilenecek okadar eminimki doğum sonrası hemen verebileceğime ama yinede insanlar hemen doğum sonrası yorum yapıyorya o benim moralimi bozuyor bi bekleyin bi süre geçsin verecem heralde
hamileyken iki canlısın ye ye derler doğumdan sonraki gün ay kilo aldın diye moral bozarlar

ben 6.ayımdayım şimdiden 10 kilo aldım bile ama göstermiyorum o kadar, göbeğim var bide yanaklarım şişti:) şeker yüklemesi de yaptırmadım henüz ben asıl onun sonucundan korkuyorum şimdiden 10 kilo alırsam doğum yapana kadar kaç kilo olurum bilmyiorum galiba benimde ekmeği kesmem gerekecek:(((

Back
X