Eşin var neden kimsesiz olasın? Evet istememişler. Boşver artık arama sorma. Demek ki o kadar da sevmiyorlar seni. Kendi basinin çaresine bak ve sakın gitme evlerine.Simdi şöyle bi ozet geceyim,konuyu anlatmak icin.Babam rahmetli iki kez evlenmis ilk evliliginden 8 tane cocugu var.esi olunce tek kalmis,cocuklarinin hepsi buyuk ve evli olunca tekrar evlenmis bizde 2 kardesiz.anne babamız biz kucukken vefat ettigi icin bize uvey kardeslerimiz bakti.soyle ki yillarca uvey ablamda kaldik hepsi hemen hemen ayri sehirlerde cunki. O zaman sartlarina gorde iyi baktığını dusunuyorum.gorceli bir kavram ama ben abi ve ablalarimi iyi oldugunu dusunuyordum iyi niyetli oldukkarindan eminim.aile icinde biraz sorunlar oldu son zamanlarda benim buyuk oz abim yaninda kaldigimiz ablamla sorunlar yasadi falan derken aile icinde buyuk bir sorun oldu falan....simdi geleyim asil konuya. bizde evlendik hamile kaldim ve hamileligimin son iki ayinda bebegimin sikintili oldugunu ozurlu olacagini ve hatta dogdugunda cok yasamayacagini soyleyen dr oldu.ve bu surede beni oz kardesim dahi kimse arayip sormadi.yine ben aradim sordum falan baktım yine arayan soran yok.bende kimseyi aramadım.megersen yakin sehirde olan ablam buna alinmis.arayip sormamışım diye.yine ben arada arayip sordum gecen gunlerde kucuk kizim hasta diye dedik.Buyuk sehirere gidelim kizi orada dr. Aradim konustu dedi ki orasi ile burasi ayni buraya gidip gelmeniz sikinti olur.orda yapilmayan seyleri gelip burda yaparsiniz.gerekirse bende kalirsiniz ama ben size cok yardimci olamicam anca 1 gun yardim edebilirim falan dedi. Eşime dedim esim dedi kisaca geleyin demis.bende yok canim o iyi niyetli bizim icin soyledi falan dedim.birde dedi ki ben o hastanenin yolunu bilmiyorum bende burada yabanciyim o taraflara gitmedim ama buraya yakin dedi.arada zaman gecti ben kardesimi aradim.bebegi falan sordu dedim boyle boyle ama dedi kizimla konustum oraya gidecekmissin gitme sakin orasi zor büyük sehir falan nasil gideceksiniz.bende dedim kizim icin yapmak gerekiyorsa yapicam.ve su lafi soyledi,gidin karsisinda falanca otel varmis orda kalirsiniz ulasimida kolay olur dedi.tabi ben sok bisey demedim fakat alindim ve ondan sonra ne o beni aradi nede ben onu aradim.simdi sizce ne yapmaliyim tavrim nasil olmali.ve en cok bana koyanda verilen deger oludu tabi.kendi canlari olsa birak buyuk sehirleri yurt disina bile gotururler ve ben kimsesizmisim anladim.lafin gelisi deil gercek anlamda kimsesiz hic kapisini calacagim kimse yokmus anladim....
Zaten gitmemde...cok fena koydu.bu bahsettigim kisiyi cok seviyorfum iyi niyetli bir insandı evlemmeden once 1 sene beraber onun evinde kaldim.omdan bir samimiyet vardı.kardesim gibi...Eşin var neden kimsesiz olasın? Evet istememişler. Boşver artık arama sorma. Demek ki o kadar da sevmiyorlar seni. Kendi basinin çaresine bak ve sakın gitme evlerine.
Ama işte abinle sorun yaşayınca seni de silmiş bak. Demek ki sen sadece kardeş olarak görmüşsün. O görmemiş.Zaten gitmemde...cok fena koydu.bu bahsettigim kisiyi cok seviyorfum iyi niyetli bir insandı evlemmeden once 1 sene beraber onun evinde kaldim.omdan bir samimiyet vardı.kardesim gibi...
Evet haklisinda soyle denilseydi vallaonların da anası babası yok senin de anan baban yok. sen kimsesizsen onların da kimsesiz. bana gereksiz alınıyorsun gibi geldi. herkesin bi kurulu düzeni var işi gücü var. belki durumları müsait değil.
Evet haklisin.ama soyle dusun onlarin artik cok kimseye ihtiyaci yok.benimde sadece onlarin manevi destegine ihtiyacim vardaha uygun bir dil ile anlatisa bunada tamam diyecegim.ama ha kapisindn kovdu ha bu lafi soyledi.ornegin gorumcemde dr bebek dogdugunda 40 gun onda kaldım kadin bir gun surat asip bir laf demedi.ve hala bizimle uğraşıyor oda dr isini birakip benimle dr dr geziyor....onların da anası babası yok senin de anan baban yok. sen kimsesizsen onların da kimsesiz. bana gereksiz alınıyorsun gibi geldi. herkesin bi kurulu düzeni var işi gücü var. belki durumları müsait değil.
Akrabarinla yüz goz olma seninSimdi şöyle bi ozet geceyim,konuyu anlatmak icin.Babam rahmetli iki kez evlenmis ilk evliliginden 8 tane cocugu var.esi olunce tek kalmis,cocuklarinin hepsi buyuk ve evli olunca tekrar evlenmis bizde 2 kardesiz.anne babamız biz kucukken vefat ettigi icin bize uvey kardeslerimiz bakti.soyle ki yillarca uvey ablamda kaldik hepsi hemen hemen ayri sehirlerde cunki. O zaman sartlarina gorde iyi baktığını dusunuyorum.gorceli bir kavram ama ben abi ve ablalarimi iyi oldugunu dusunuyordum iyi niyetli oldukkarindan eminim.aile icinde biraz sorunlar oldu son zamanlarda benim buyuk oz abim yaninda kaldigimiz ablamla sorunlar yasadi falan derken aile icinde buyuk bir sorun oldu falan....simdi geleyim asil konuya. bizde evlendik hamile kaldim ve hamileligimin son iki ayinda bebegimin sikintili oldugunu ozurlu olacagini ve hatta dogdugunda cok yasamayacagini soyleyen dr oldu.ve bu surede beni oz kardesim dahi kimse arayip sormadi.yine ben aradim sordum falan baktım yine arayan soran yok.bende kimseyi aramadım.megersen yakin sehirde olan ablam buna alinmis.arayip sormamışım diye.yine ben arada arayip sordum gecen gunlerde kucuk kizim hasta diye dedik.Buyuk sehirere gidelim kizi orada dr. Aradim konustu dedi ki orasi ile burasi ayni buraya gidip gelmeniz sikinti olur.orda yapilmayan seyleri gelip burda yaparsiniz.gerekirse bende kalirsiniz ama ben size cok yardimci olamicam anca 1 gun yardim edebilirim falan dedi. Eşime dedim esim dedi kisaca geleyin demis.bende yok canim o iyi niyetli bizim icin soyledi falan dedim.birde dedi ki ben o hastanenin yolunu bilmiyorum bende burada yabanciyim o taraflara gitmedim ama buraya yakin dedi.arada zaman gecti ben kardesimi aradim.bebegi falan sordu dedim boyle boyle ama dedi kizimla konustum oraya gidecekmissin gitme sakin orasi zor büyük sehir falan nasil gideceksiniz.bende dedim kizim icin yapmak gerekiyorsa yapicam.ve su lafi soyledi,gidin karsisinda falanca otel varmis orda kalirsiniz ulasimida kolay olur dedi.tabi ben sok bisey demedim fakat alindim ve ondan sonra ne o beni aradi nede ben onu aradim.simdi sizce ne yapmaliyim tavrim nasil olmali.ve en cok bana koyanda verilen deger oludu tabi.kendi canlari olsa birak buyuk sehirleri yurt disina bile gotururler ve ben kimsesizmisim anladim.lafin gelisi deil gercek anlamda kimsesiz hic kapisini calacagim kimse yokmus anladim....
Tavir niyet belli hastanede kalin onda kalmayin bir daha ds arayip ne yapsam etsem soyle boyle demeyin.Eger tedavisi mumkunse orada bir ev tutarsiniz bir seyler yapilir ama belli ki duzeni rahati bozulacak istemio ne yazik ki ozeti buSimdi şöyle bi ozet geceyim,konuyu anlatmak icin.Babam rahmetli iki kez evlenmis ilk evliliginden 8 tane cocugu var.esi olunce tek kalmis,cocuklarinin hepsi buyuk ve evli olunca tekrar evlenmis bizde 2 kardesiz.anne babamız biz kucukken vefat ettigi icin bize uvey kardeslerimiz bakti.soyle ki yillarca uvey ablamda kaldik hepsi hemen hemen ayri sehirlerde cunki. O zaman sartlarina gorde iyi baktığını dusunuyorum.gorceli bir kavram ama ben abi ve ablalarimi iyi oldugunu dusunuyordum iyi niyetli oldukkarindan eminim.aile icinde biraz sorunlar oldu son zamanlarda benim buyuk oz abim yaninda kaldigimiz ablamla sorunlar yasadi falan derken aile icinde buyuk bir sorun oldu falan....simdi geleyim asil konuya. bizde evlendik hamile kaldim ve hamileligimin son iki ayinda bebegimin sikintili oldugunu ozurlu olacagini ve hatta dogdugunda cok yasamayacagini soyleyen dr oldu.ve bu surede beni oz kardesim dahi kimse arayip sormadi.yine ben aradim sordum falan baktım yine arayan soran yok.bende kimseyi aramadım.megersen yakin sehirde olan ablam buna alinmis.arayip sormamışım diye.yine ben arada arayip sordum gecen gunlerde kucuk kizim hasta diye dedik.Buyuk sehirere gidelim kizi orada dr. Aradim konustu dedi ki orasi ile burasi ayni buraya gidip gelmeniz sikinti olur.orda yapilmayan seyleri gelip burda yaparsiniz.gerekirse bende kalirsiniz ama ben size cok yardimci olamicam anca 1 gun yardim edebilirim falan dedi. Eşime dedim esim dedi kisaca geleyin demis.bende yok canim o iyi niyetli bizim icin soyledi falan dedim.birde dedi ki ben o hastanenin yolunu bilmiyorum bende burada yabanciyim o taraflara gitmedim ama buraya yakin dedi.arada zaman gecti ben kardesimi aradim.bebegi falan sordu dedim boyle boyle ama dedi kizimla konustum oraya gidecekmissin gitme sakin orasi zor büyük sehir falan nasil gideceksiniz.bende dedim kizim icin yapmak gerekiyorsa yapicam.ve su lafi soyledi,gidin karsisinda falanca otel varmis orda kalirsiniz ulasimida kolay olur dedi.tabi ben sok bisey demedim fakat alindim ve ondan sonra ne o beni aradi nede ben onu aradim.simdi sizce ne yapmaliyim tavrim nasil olmali.ve en cok bana koyanda verilen deger oludu tabi.kendi canlari olsa birak buyuk sehirleri yurt disina bile gotururler ve ben kimsesizmisim anladim.lafin gelisi deil gercek anlamda kimsesiz hic kapisini calacagim kimse yokmus anladim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?