İnsanları tanımadan eleştirmeyin bence.Ergenlik cagindaki ergenuslar gibisiniz.
Atlatamadiniz mi hala.
Psikoloja gorunun.
Her zaman bir özgüven eksikliğim vardı ama şimdiki halimden çok daha memnundum.İşsizlik, aile ile yaşama, arkadaşsızlık, asosyal yaşam 1 yıl önce hayatınızda yoktu.
O zaman olduğunuz kişiden memnun muydunuz?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)Bu bir süreç
Tetikleyen işsizliğiniz ve sosyal çevre eksikliğiniz,
Ama emin olun geçecek, amaçsızsınız şuan belki ileri dönük plan bile yapamıyorsunuzdur.
Ama geçecek kendinize haksızlık etmeyin hepimiz zaman zaman böyle bir evreden geçmişizdir.
Bir de abla tavsiyesi kabul edin kendinizi dinlemeyin. O zaman kendinize karşı acımasız olursunuz.
Sevgiler...
Hemen bakıyorum teşekkür ederim :)https://www.beyhanbudak.com.tr/sen-aslinda-kimsin-kendini-tanima-yolu.html
Burada link paylaşmak sıkıntı değil değil mi?Hayır ,sürekli paylaşıyorum da.Bu yazı ve video bana çok iyi gelmişti zamanında.Yazarak cevap verirseniz daha net algılıyorsunuz.
Teşekkür ederim önerileriniz için :)Neyi sevdiğinizi ve ne istediğinizi bilmiyorsanız, bu süreci kendinizi tanımak için fırsat olarak görün. İnsan iş hayatında istese de böyle şeylere fırsat bulamıyor.
Önerebileceğim iki yöntem var, ilki; deneyin. Bir şeyden hoşlanabileceğinizi düşünüyorsanız deneyin, sevmezseniz değiştirin. Resim yapmak hoşunuza gider gibi geldiyse deneyin, sevmezseniz başka şeyi deneyin. Deneye deneye bulabilirsiniz. Resim tabii ki örnek.
İkincisi, yazın. Sevebileceğiniz şeyleri not alın, hayal kurun mesela. İçinizden gelmese de iki sene sonra nerede ne yapıyor olmak isterdim, diye bir soru sorun kendinize ve yazın. En uçuk cevapları bile. Ağacın tepesinde yaşayan koala olmak istiyorum ise bile cevap yazın.
Sonra bunları neden istediğinizi düşünün, altında yatan sebepleri. Gerçek hayatta bunu nasıl karşılayabilirsiniz onu düşünün. Örneğin, farklı milletlerden insanlarla tanışmak istiyorum gibi bir cevabınız varsa belki sırt çantanızı alıp gidemeyebilirsiniz ama kabin memuru olabilirsiniz, gibi. Bunu kendinize uyarlayın :)
Onun dışında da yazın, zamanla düşünceleriniz daha organize olacak.
sizin yorumunuz daha cok ergen gibi..Ergenlik cagindaki ergenuslar gibisiniz.
Atlatamadiniz mi hala.
Psikoloja gorunun.
Oyle misizin yorumunuz daha cok ergen gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?