- 2 Eylül 2009
- 259
- 73
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
bu soruyu kendime çok fazla soruyorum ve mutlu değilim. çekinik bir karakterim var, bu yüzden ben bile kendimi tanımıyorum. her şeyden kaçarak yaşıyorum. yeni bir şeyler öğrenmeye çalışmıyorum, insanlarla bu nedenle muhabbet edemiyorum. sürekli kendimi eleştiriyorum ve depresyona girip çıkmaktan kendime acımaktan sıkıldım , değişmek istiyorum. çalışıyorum, ancak çalışma ortamında birlikte gülüp muhabbet edebileceğim arkadaşlıklar kuramadım veya da karşıma çıkmadı. ailemden bile uzaklaştım, gel diyorlar ama gitmiyorum, hep ne konuşacağım ,annem beni sessiz meleğim diye sevecek diye rahatsız oluyorum, eve gidip hayatımı planlamam lazım daha yırtık daha kendine güvenli bir insan olmak için hesap kitap yapmam gerekir diye işten çıkıp kendimi hemen eve atıyorum, eve gelince ise kendime acıyıp duruyorum, sürekli her şeyi erteliyorum. iş yerinin servisine binmek istemiyorum, onun yerine minibüsler metrolarda in bin yapıp yolu uzatıyor, daha çok yoruluyorum, ama servise binince orada da sessizlik etiketi üstüme yapışsın istemediğimden sürekli binenlerden olmak istemiyorum. bunları buraya neden yazıyorum, belki biri hayatıma bir ışık tutar belki iyi gelir dedim... (okuyanlara teşekkürler )