Merhaba
Bir yıllık bir ilişkim var zaten uzun zamandır evlilik istiyordu.Ben de kalktım annesiyle tanışmaya gittim.Annesi çocuklu bir kadın olduğumdan dolayı beni istemediğini söyledi hatta açık açık benden utandığı için akrabalarına söyleyememişmiş.Orada kalkıp gitmediğime cok pismanım.Ustunden altı ay geçti.Karsi tarafın evlenme baskısından yıldım.En sonunda anneni bir daha görmek istemiyorum çok istiyorsan al çiçeğini çikolatanı kendin gel, dedim.Annem sağken ölmüş gibi davranamam, dedi.Annenle kesinlikle görüşmek sesini dahi duymak istemiyorum dedim.Şu isteme olayları geçsin asla goturmeyecegim seni bayramda bile gitmezsin dedi.Sözler veriyor, yeminler ediyor ama ben hic guvenmiyorum.Annesi hayatım boyunca gördüğüm en terbiyesiz seviyesiz çirkef insan.Biz kendi halimizde mazbut bir aileyiz ailede kimse birbirine sesini yükseltmez öyle aldatmadir, şiddettir, kaynana görümce sorunlarıdır evimizde hiç olmadı şükür.Ben ilk kez böyle şeyleri kendi evliliğimde gördüm. O zaman da ne kadar yanlış bir ailenin çocuğuyla evlendiğimi anlamıştım.Simdi x'in ailesi de öyle kadın yıllarca aldatılmış şiddet görmüş evin huzursuzluğu hiç bitmemiş.Bunları neden sorun ediyorsun derseniz insanın gördüğünü işleme ihtimali çok yüksek.Bir yıldır beni bir gün ilgisiz sevgisiz şüphede bırakmadı hep çok değer gördüm ama bu ihtimal beni yiyip bitiriyor.Gecmiste bir de kumar oynamış üstelik, böyle şeyler bizim icin skandal olan seyler aileme söyleyemedim bile.Bu hafta annemle tanışacaklar sonra aileler tanışacak.Gerci babam kızımdan utanan bir kadınla aynı yerde oturmam dedi ama yan yana gelir mi bilmiyorum.Cok da olsun diye bir iddiam yok hatta ben daha kendi halinde sütten bile saf bir adam istiyordum.Sigarası bile olmasın diyordum da günümüz şartlarını biliyorsunuz hele 30'dan sonra akşam pazarı...Su an tek güvendiğim şey onun ilgisi ve sevgisi onun dışında gerçekten pamuk ipliğine bağlıyım hele annesi ağzını açarsa bu sefer eleimden kimse alamaz.Siz nasıl emin oldunuz eşlerinizden?Sadece sevmesi değişmesi icin yeterli mi?