Ben korkak bir aptalım

şuan geçmişimi hatırlayınca gözlerim doldu. Tüm yorumları okudum herkes boşan gebert öldür donuna kadar al demiş herkes. Kimse çocuğu düşünmüyor.

bak benim çocuğum yok bana karısan eden yok iki aylık bi evlilik ona rağmen toplum içinde "dul" olarak görülüyorum.

Bu benim için hiç problem değil kimin ne dediğini umursamam ama bende 3 4 yaşlarındaydım. Annem maddi manevi eksik bırakmadı tertemiz pırıl pırıl giydirir ama olmuyor babanın yerini kimse tutumuyor annem evlenmedi, 30 yasındayım şimdi keşke evlenseydi diyorum.

Biraz sakinleş lütfen, ben ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Onun acı çekmesini istemek onu rezil etmek. Ama olmuyorlar.

Bak benim birinci evliliğimdi adamın ikinci evliliğiydi, şuan üçüncü ile evleniyor kızın ilk evliliği.onlara hiçbir şey olmuyor. Ben rezil etmedim ama şiddet gördüğümü ister istemez iş arkadaşlarımız tüm çevremiz bildiği halde hiçte dışlanmadı. Genç bir kızla evleniyor. Sakin ol senin bi çocuğun var. Doğuda çocuğu kime bırakacaksın baba diye ağlayınca nasıl görüştüreceksin.
Şiddet gördüğüm gece ceketimi alıp cıktım evimi düzenimi baska bir şehirde kurdum ama emin ol. 400 bin liralık ev seni mutlu etmeyecek.
Meditasyon yap, doğru karar vermek için destek al lütfen sakin ol tüm mesajlarında sadece öfke gördüm.
peki meditasyon içe dönüp sakinleşmesi yaratılan blokaj nolacak yok edilen güven duygusu. tekrar affedebilecek mi? mutsuz bir anne çocuğunu mutlu edebilir mi sanıyorsun benim 2 yaşında bir kızım var eşimle küçücük birseyden ses yükseltsek ne kadar garipleşiyor bakışları. kadın öğrenmiş sinir krizi geçirmiş yataktan annenin feryadıyla kalkan onu o halde gören çocuğu inan bana düşümüşler burada yazanlarda. ama bu krizler artacak adam düzelmez ki..keşke istediğmiz dileğimiz gibi değiştirebilsek. ama 3.sefer çok daha kırıcı can yakıcı çocuk içinde çözümlenemeyecek tramvalar yaratabilir. ama şu konu da haklısın içine dönüp sakinleşip karar almalı. duygular yoğunken hatalı kararlar alınabilir. o da aslında burada tanımadan sohbet eden fikir aldığı insanlarla bu telkini yapıyor kendine.

peki meditasyon içe dönüp sakinleşmesi yaratılan blokaj nolacak yok edilen güven duygusu. tekrar affedebilecek mi? mutsuz bir anne çocuğunu mutlu edebilir mi sanıyorsun benim 2 yaşında bir kızım var eşimle küçücük birseyden ses yükseltsek ne kadar garipleşiyor bakışları. kadın öğrenmiş sinir krizi geçirmiş yataktan annenin feryadıyla kalkan onu o halde gören çocuğu inan bana düşümüşler burada yazanlarda. ama bu krizler artacak adam düzelmez ki..keşke istediğmiz dileğimiz gibi değiştirebilsek. ama 3.sefer çok daha kırıcı can yakıcı çocuk içinde çözümlenemeyecek tramvalar yaratabilir. ama şu konu da haklısın içine dönüp sakinleşip karar almalı. duygular yoğunken hatalı kararlar alınabilir. o da aslında burada tanımadan sohbet eden fikir aldığı insanlarla bu telkini yapıyor kendine.
Kesinlikle, bizim oğlan 3,5 yaşında. Bir kaç ay önce saçma bir gerginlik yaşadık. Çocuk uyuyordu. Odalarımız yanyana çok bağrışmadığımız halde duydu Ki uykusu da derindir. Ben ağlıyordum sadece. Bir hafta boyunca anne ağlama dedi. Yine geçenlerde onuncu kere söylemekten bezip ay yeter diyr bağırdım, eşimde bağırma bana dedi. Yine uzun bir süre babam anneme bağırma diye bağırdı diye sitem etti. Ki büyük kavgalarımız yok. Çok etkileniyorlar. Bir çocuğa yapılacak en büyük kötülük iki sevdiği insanın didişmesini izletmek, ruhunu arada bırakmaktır.
Ablamlar iki ayrı evin var diye izah ettiler mesela hep.iki tarafta da odası oldu. Gayet özgüvenle büyüdü. Ruhunu daha az zedeleidker

mutlu gibi görünebilir tabii. ama seni aldatan bunu hep yapar. dediğin gibi maya. dilerim sana da adam gibi adam çıkar karşına da o bunları hisseder gerçi hissetse nolcak. ama emin ol pişman olacak sen kendini enerjini koru. kötü hissedecek hiç bir sebep yok
Bir şey söyleyeyim mi hiç sürpriz olmadı ama yaşamaya başladı bile ben salı günü meme kucultme ameliyati olacağım ondan sonra başbaşa tatile gidelim çocuğu da anneme bırakalım falan diyor ben de ben sana ne dedim pişman olacaksan bile git ötede ol sakin gelme seni rezil ederim demedim mi dedim

Evet benim geçeninde şans verme sebebim de çocuğumdu ama onu hiç affedemedim.Biz çocuk için bir arada kaldık ama ona da huzurlu bir aile ortamı hiç sunamadık sürekli kavga gürültü birbirne tahammülü kalmamış sürekli bagirisan ebeveynleri olsun istemezdi herhalde yani en azından büyüyünce keşke boşansaydınız böyle daha çok yıprandım derse ne cevap vereceğim?Şimdi en azindan söyleyeceklerim var oğlum ben her şeye katlandım senin için şans da verdim ama tekrar tekrar yaptı baban bunu bana başka şans birakmadi🤷‍♀️

Bir şey söyleyeyim mi hiç sürpriz olmadı ama yaşamaya başladı bile ben salı günü meme kucultme ameliyati olacağım ondan sonra başbaşa tatile gidelim çocuğu da anneme bırakalım falan diyor ben de ben sana ne dedim pişman olacaksan bile git ötede ol sakin gelme seni rezil ederim demedim mi dedim
Şu an mı diyor bunları?

Şu an mı diyor bunları?
Aynen mesaj atmış sabahtan beri yemek yemiyordu benim yaptığım ve aldığım hicbir şeyi yemeyeceksin dedim o da annesine gitti oradan mesaj atmis istiyorsan ben tayin isteyip gideyim gözüne gözükmeyeyim ama boşama vs yazmis

Aynen mesaj atmış sabahtan beri yemek yemiyordu benim yaptığım ve aldığım hicbir şeyi yemeyeceksin dedim o da annesine gitti oradan mesaj atmis istiyorsan ben tayin isteyip gideyim gözüne gözükmeyeyim ama boşama vs yazmis
E bu kadar afdederseniz olacağı bu efendim. Şimdi gerçekten soğudunuz ve gitmek istiyorsunuz, adam inanmıyor. Yağniiii son ana kadar inanmayacak.

E bu kadar afdederseniz olacağı bu efendim. Şimdi gerçekten soğudunuz ve gitmek istiyorsunuz, adam inanmıyor. Yağniiii son ana kadar inanmayacak.
Dün efeleniyordu gideceğini bile bile yaptım zaten yapmasaydın da boşanacaktık diyordu😁beter olsun gebersin daha bunlar iyi gunleri

Eski konularınızı da bilen biri olarak nedense boşanacağınıza pek inanmıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Dün efeleniyordu gideceğini bile bile yaptım zaten yapmasaydın da boşanacaktık diyordu😁beter olsun gebersin daha bunlar iyi gunleri
Ben ve O Ozzgeee kadına karşı duygusal bağ kurduğunu düşünmüştük lakin yanılmışız bir miktar. Yanılmamış da olabiliriz. Bazı erkeklerin kalbi çok odalı.

Ben sizin bosanacaginizi düşünmüyorum açıkçası, eşiniz pişman olmuş gibi yapacak allem edecek kallem edecek, bir şekilde bu evliliğe devam edeceksiniz.
Sanırım daha önce affettigim için insanalr böyle düşünüyor ama memleket Konya Ovası değil

Sanırım daha önce affettigim için insanalr böyle düşünüyor ama memleket Konya Ovası değil
İnşallah öyle olur.
Eşinizin sirazesi kaymış artık ne yapsanız düzelmez..
Ayakkabı numarası esprisi yapacak kadar ucuz işler peşinde üstelik 🤮 hani birine aşık olmuş falan olsa bir tık daha onurlu olur benim gözümde.
Eşinizin kadina aşık olduğunu düşünenler olmuş ama bence öyle değil, makamını kullanıp "gününü gün etme" derdine düşmüş, bırakın ne hali varsa görsün.

Ben ve O Ozzgeee kadına karşı duygusal bağ kurduğunu düşünmüştük lakin yanılmışız bir miktar. Yanılmamış da olabiliriz. Bazı erkeklerin kalbi çok odalı.
Ben kizin intiharina falan da inanmiyorum ki calip oynuyor kendince ona bu genisligi verende konu sahibi

Kiz s..ettiyse senle karinla ugrasamam ben diye ondandir
yenisini bulana kadar yamanir aglar zirlar konu sahibide ilk mesajimdada yazdigim gibi yine affeder yani hissiyatim o

Tzk beni sasirtirmi bilmiyorum onunda bu kadar ofke kin nefrete kapilmasi tuhafima gidiyor mesela
Kurtulmak hayat kurmaktan daha ziyade birinci onceligi adami perisan etmek gercekten bosanan kadinlar o yola girenlerde bu evreyi hep sonra izliyoruz
İlkinde konu hep bosanma uzerine oluyor surda bilmem kac sayfa konustuk uye hic bu mesajlar delil olurmu geliri su ben ne alabilirim vs ziyade napamda surunsune takildi

Bazi iliskilerin dinamigi farkli oluyor ne diyelim hayirlisiiiii

İnşallah öyle olur.
Ayakkabı numarası esprisi yapacak kadar ucuz işler peşinde üstelik 🤮 hani birine aşık olmuş falan olsa bir tık daha onurlu olur benim gözümde.
Eşinizin kadina aşık olduğunu düşünenler olmuş ama bence öyle değil, makamını kullanıp "gününü gün etme" derdine düşmüş, bırakın ne hali varsa görsün.
O saf benim karsima oturdu ne olursun bosanalim uzatmayalim kavga gurultulu olmasin dedi yazinca bende bu sefer asik olmus dedim
Hem aldatip hem bosanmaya yalvaran adam asiktir genelde

İnşallah öyle olur.
Ben kizin intiharina falan da inanmiyorum ki calip oynuyor kendince ona bu genisligi verende konu sahibi

yenisini bulana kadar yamanir aglar zirlar konu sahibide ilk mesajimdada yazdigim gibi yine affeder yani hissiyatim o

Tzk beni sasirtirmi bilmiyorum onunda bu kadar ofke kin nefrete kapilmasi tuhafima gidiyor mesela
Kurtulmak hayat kurmaktan daha ziyade birinci onceligi adami perisan etmek gercekten bosanan kadinlar o yola girenlerde bu evreyi hep sonra izliyoruz
İlkinde konu hep bosanma uzerine oluyor surda bilmem kac sayfa konustuk uye hic bu mesajlar delil olurmu geliri su ben ne alabilirim vs ziyade napamda surunsune takildi

Elimde bir kanıt yok çünkü saçma bir konuşma ekran görüntüsü var onu da mahkeme kabul etmez daha önce bu işlere kaldırdığım için ne ise yarar biliyorum mesela o kavgadan sonra yaptığım ilk şey düğün videomuzu flasha atıp sağlamaktı çünkü biliyorum ki iş çekişmeliye dönerse takıları ben alabiliyorum.Affetmeyecegime eminim intikam alma kısmına gelince evet benim için her seyden daha önemli hata maddi alacaklarımdan bile

Kesinlikle.
Odak noktası boşanmak, tazminat almak için delil bulmak, evi almak değil yada oğlum bu süreci nasıl atlatır da değil. Adam mutsuz olsun sürünsün de gerisi mühim değil.
Kendi hayatını baştan ve güzelce inşa etmek varken bir insanı süründürmek ne kadar tatmin edebilir ki insanı.
Çok ruhaf

O saf benim karsima oturdu ne olursun bosanalim uzatmayalim kavga gurultulu olmasin dedi yazinca bende bu sefer asik olmus dedim
Aşık olsa ayakkabı numarası gibi düşük bir muhabbeti yapmazdı bence, belli ki kadına asılışı cinsel anlamdaydi, sonrasında aralarında böyle bir diyalog gelişti.
O an olayın sıcaklığiyla asıp kesmiş, birde olay ilk değil iki defa affedilmiş, panik yapacak noktada değil artık.
Bugün özüne dönüp güya pişman olmuş işte.
Hala aynı evde ne yapıyorlarmıs onu da anlamadım 🤷

Ben de öyle zannettim hatta ben çıldırırken çok sakindi zaten boşanacaktık şaşırdın mi falan diyordu

Back
X