- 9 Temmuz 2020
- 86
- 61
- 38
- 42
peki meditasyon içe dönüp sakinleşmesi yaratılan blokaj nolacak yok edilen güven duygusu. tekrar affedebilecek mi? mutsuz bir anne çocuğunu mutlu edebilir mi sanıyorsun benim 2 yaşında bir kızım var eşimle küçücük birseyden ses yükseltsek ne kadar garipleşiyor bakışları. kadın öğrenmiş sinir krizi geçirmiş yataktan annenin feryadıyla kalkan onu o halde gören çocuğu inan bana düşümüşler burada yazanlarda. ama bu krizler artacak adam düzelmez ki..keşke istediğmiz dileğimiz gibi değiştirebilsek. ama 3.sefer çok daha kırıcı can yakıcı çocuk içinde çözümlenemeyecek tramvalar yaratabilir. ama şu konu da haklısın içine dönüp sakinleşip karar almalı. duygular yoğunken hatalı kararlar alınabilir. o da aslında burada tanımadan sohbet eden fikir aldığı insanlarla bu telkini yapıyor kendine.şuan geçmişimi hatırlayınca gözlerim doldu. Tüm yorumları okudum herkes boşan gebert öldür donuna kadar al demiş herkes. Kimse çocuğu düşünmüyor.
bak benim çocuğum yok bana karısan eden yok iki aylık bi evlilik ona rağmen toplum içinde "dul" olarak görülüyorum.
Bu benim için hiç problem değil kimin ne dediğini umursamam ama bende 3 4 yaşlarındaydım. Annem maddi manevi eksik bırakmadı tertemiz pırıl pırıl giydirir ama olmuyor babanın yerini kimse tutumuyor annem evlenmedi, 30 yasındayım şimdi keşke evlenseydi diyorum.
Biraz sakinleş lütfen, ben ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Onun acı çekmesini istemek onu rezil etmek. Ama olmuyorlar.
Bak benim birinci evliliğimdi adamın ikinci evliliğiydi, şuan üçüncü ile evleniyor kızın ilk evliliği.onlara hiçbir şey olmuyor. Ben rezil etmedim ama şiddet gördüğümü ister istemez iş arkadaşlarımız tüm çevremiz bildiği halde hiçte dışlanmadı. Genç bir kızla evleniyor. Sakin ol senin bi çocuğun var. Doğuda çocuğu kime bırakacaksın baba diye ağlayınca nasıl görüştüreceksin.
Şiddet gördüğüm gece ceketimi alıp cıktım evimi düzenimi baska bir şehirde kurdum ama emin ol. 400 bin liralık ev seni mutlu etmeyecek.
Meditasyon yap, doğru karar vermek için destek al lütfen sakin ol tüm mesajlarında sadece öfke gördüm.