ben kötü annemiyim :(

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi

Ya boşver canım benim konuşan konuşsun. Hele bir doğsun onun bebeği görürüz neler yaşayacağını.. Sen bildiğin gibi devam et ne demek kötü anneyim falan bebekleri nasıl eğitebilirsin ki saçmalamasınlar gazı olucak ağlayacak ateşi yada dişi çıkıcak ağlayacak meme istiyecwk ağlayacak bundan doğal ne var.. Göz yaşlarını akıtma artık boşuna , sen evladı için elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışan altın kalpli bir annesin :KK68:

Ya boşver canım benim konuşan konuşsun. Hele bir doğsun onun bebeği görürüz neler yaşayacağını.. Sen bildiğin gibi devam et ne demek kötü anneyim falan bebekleri nasıl eğitebilirsin ki saçmalamasınlar gazı olucak ağlayacak ateşi yada dişi çıkıcak ağlayacak meme istiyecwk ağlayacak bundan doğal ne var.. Göz yaşlarını akıtma artık boşuna , sen evladı için elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışan altın kalpli bir annesin :KK68:

Tesekkur ederim moral verdin bana ben oglum icin herseyi yapiyorum zaten gerekirse uyumamm onu cok seviyorum. Boyle konusulunca insanin morali cok bozuluyor sanki 10 tane dogurmus

Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi
Gorumcen halt etmis.
Ogretsin de gor bakalim, kim kime ogretiyor :).
2 aylik bebek ogrenmekten anlamaz, hatta 6 ayliktan kucuk bebek te anlamaz bence.

Cani isIkma, gaz donemi zor oluyor. Papatya cayini deneyebilirsin bebegin icin. Gaza iyi geldigini duymustum.

Gorumcen halt etmis.
Ogretsin de gor bakalim, kim kime ogretiyor :).
2 aylik bebek ogrenmekten anlamaz, hatta 6 ayliktan kucuk bebek te anlamaz bence.

Cani isIkma, gaz donemi zor oluyor. Papatya cayini deneyebilirsin bebegin icin. Gaza iyi geldigini duymustum.

Evet iciriyorum zaten.
bide ilk dogdugunda daha fazlaydi yavas yavas geciyor cok sukur.

Tesekkur ederim moral verdin bana ben oglum icin herseyi yapiyorum zaten gerekirse uyumamm onu cok seviyorum. Boyle konusulunca insanin morali cok bozuluyor sanki 10 tane dogurmus
Dur bakalımo doğurunca görücez onun halinide canım benim .. Bir daha öyle atıp tutarsa hiç umursama canınıda sıkma

Evet iciriyorum zaten.
bide ilk dogdugunda daha fazlaydi yavas yavas geciyor cok sukur.
Benim de 1 haftaya kadar oglum
Olucak ins. Kizimda ilk uc ay gaz problemi yasamistik. Bakalim oglum nasil
Olucak. Ben de iciricem papatya insallah ise yarar.

Bu arada yediklerine dikkat ediyormusun ? Herkes farkli birsey soyluyor, kimisi annenin gazi bebege gecmez diyor kimisi farkli.

Ama anneden benege sut urunlerinde bulunan bazi allerji yapan proteinler ve kafein geciyormus. Istersen sut urunlerini ve cay kahve cikolatayi kesmeyi dene.

Benim de 1 haftaya kadar oglum
Olucak ins. Kizimda ilk uc ay gaz problemi yasamistik. Bakalim oglum nasil
Olucak. Ben de iciricem papatya insallah ise yarar.

Bu arada yediklerine dikkat ediyormusun ? Herkes farkli birsey soyluyor, kimisi annenin gazi bebege gecmez diyor kimisi farkli.

Ama anneden benege sut urunlerinde bulunan bazi allerji yapan proteinler ve kafein geciyormus. Istersen sut urunlerini ve cay kahve cikolatayi kesmeyi dene.

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah. Malesef emzirmiyorum canim sutum yetmedi mama veriyorum sanirim gazida bu yuzden 1ay emdi ama ozamanda daha fazla gazi vardi buyudukce duzeliyor sanirim. Dogumunda Allah yardimcin olsun bi nefeste kucagina al oglusunu

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah. Malesef emzirmiyorum canim sutum yetmedi mama veriyorum sanirim gazida bu yuzden 1ay emdi ama ozamanda daha fazla gazi vardi buyudukce duzeliyor sanirim. Dogumunda Allah yardimcin olsun bi nefeste kucagina al oglusunu
Sagolasin.

Evet mama da gaz yapiyormus sanirim.
Sana da Allah yardimci olsun

her bebek baskadir. gorumcenizinki dogdugu gunden itibaren cok uslu bir bebek olabilir ama bu onun becerisi degil Allahin lutfudur. siz uzmeyin kendinizi,gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler.

Evt bu onum becerisi degildir ama anlamazki o benim cocugum diye ovunur. Neyse Hayirlisi olsun bakalim. Ben evladimdan memnunum. Saglikli sihhatli olsun tek hic uyumasin.

Doğursun da göreyim ben onu. Tatlım daha hala lohusasın böyle şeylere çok takılman normal, sen bebeğinle ilgilen hiç takma onu bunu. Her çocuk başka olur, yeni doğan çocuğa tavır değil ne koyarsan koy düzenini oturtana kadar seni yorar.

Evt bu onum becerisi degildir ama anlamazki o benim cocugum diye ovunur. Neyse Hayirlisi olsun bakalim. Ben evladimdan memnunum.
Saglikli sihhatli olsun tek hic uyumasin.

Ay oyle dua etmeyin iste. hem saglikli sihhatli olsun hem uslu olsun hem ... hem... isteyin isteyebildiginiz kadar Allahin hazinesi bol.

Merhabalar arkadaslar

Ikimizinde ilk bebegi
canım çocuk geceyle gündüzü daha ilk 10-15 günde nasıl kavrayacak? ha birde gazı varsa hele hiç olmaz. kendi bebeği olursa anlar o zaman. kimseden yardım almadan büyütende var elbette ama herkesin doğumu, doğum sonrası psikolojisi bir mi? dikişleri bir mi? sen elbette kötü anne değilsin. o kendi düşüncelerini söylemiş ama acaba bebeği istediği gibi geceyi gündüzü ilk günden ayıredebilecek mi?

"Anne karnında başlayacaksın tavrını koymaya" bu da ne şimdi? Hey Allah'ım.. Görümceniz bu lafı sarfederek nasıl annelik yapacağını ortaya koymuş, herkesin anneliği kendine bu arada. Sıkmayın canınızı, siz iyi bir annesiniz. Doğsun hele çocuk, o atıp tutmaları görürsünüz.

Doğursun da göreyim ben onu. Tatlım daha hala lohusasın böyle şeylere çok takılman normal, sen bebeğinle ilgilen hiç takma onu bunu. Her çocuk başka olur, yeni doğan çocuğa tavır değil ne koyarsan koy düzenini oturtana kadar seni yorar.

Bende dedim ztn Davulun sesi uzaktan hos gelir diye konusmasi kolay tabi

canım çocuk geceyle gündüzü daha ilk 10-15 günde nasıl kavrayacak? ha birde gazı varsa hele hiç olmaz. kendi bebeği olursa anlar o zaman. kimseden yardım almadan büyütende var elbette ama herkesin doğumu, doğum sonrası psikolojisi bir mi? dikişleri bir mi? sen elbette kötü anne değilsin. o kendi düşüncelerini söylemiş ama acaba bebeği istediği gibi geceyi gündüzü ilk günden ayıredebilecek mi?

Gelde anlat benim dogumum tam 15 saat surdu dikislerimde cabasi ve okadar kan kaybettimki dogumdan 1gun sora tartildim 6kg vermisim bile kimse hicbsyi yasamadan bilmiyor malesef bos bos konusuyor

Doğum yapmadan önce ben de görümceniz gibi 'sallayarak uyutmam yatağina birakirim kendi uyur,kucağa alıstırmam'vs vs diyordum.Bebeğim ilk 3 ay kolikti.Yırtınarak saatlarce ağlayan bebeği kucağına alma almayabilirsen,sallamadan uyut bakalım.Yapmam dediğim ne varsa yaptım.Görümcenize söyleyin o işler öyle olmuyo işte:KK66:

X