Merhaba . Gece vakti yine ruhum sancıyor.. bir depremden sonra evimiz yıkıldı dört aydır sağda solda kalıyoruz ben kendimi toparlayamıyorjm .. kendı anne babam sıfır destek hatta ölmediğim için beni suçluyor gibi bişeyler babamın iki lafından biri Allah belanı versin.. her neyse .. bugün artk tahammül edemedim ve Allah senin belanı versin dedim babam olacak pisliğe.. daha benden ne istiyorsun bi arabanın altına atayım kendimi kurtulun dedim .. annem zaten ağzımı açsam suçluyor nefes alsam suçluyum ama bu hep böyleydi .. öğretmenim onlara asla bir yüküm olmadı ama erkek evlatlarına adeta tapıyor ve ben doğunca babam anneme doğura doğura kız s..çtın gibi şeyler söylüyor yani baştan defolusunuz. Her neyse kızım , annemlerle olan tüm kavgayı gördü duydu kendimi atayım öleyim kurtulun dememi duydu .. kendımı çok kötü hissediyorum Allah gerçekten benim belamı versin kuzum için çok üzülüyorum ne şanssız bir çocuk ki annesi ben .. ağlıyorum yine kendımı alamıyorum ne kadar güçsüzüm .. psikolog demeyin denedim ve kızım asla o kadar konuşacak süre vermiyor durmuyor bırakabileceğim de kimse yok .. bende çıkamıyorum .. benim annem kötü bir anneydi maalesef benim kızımın da annesi kötü ….. bugüne kadar üstüne titrediğim çocuk bunları yaşıyor ve ben tükenmiş hissediyorum…