Ben kötü bir anneyim ….

Ne derlerse desinler çok mu önemli benim için tabiki hayır, faydası olmayanın gölgesi de olmasın. Dediğim gibi bundan sonra kızınız için yaşayacaksınız zaten anne baba ayrı onun zorluğunu yaşıyor birde sizin ailenizin psikolojik yükünü çocuğa yüklemeyin, ilerde size hesap sorar beni neden korumadin diye, hiçbir çocuk güçsüz ve pasif anne istemez
O konuda hakkını yiyemem . Gerçekten Babası çok ilgili. Sürekli üzerine düşeni yapıyor , anne baba olarak benim gibi şanssız değil yani kızım . Ama haklısınız hiçbir çocuk güçsüz pasif anne istemez

Öncelikle geçmiş olsun canım

Yalnız benim dikkatimi çeken belalar, beddualar havada uçuşuyor. Böyle yaparak kötüyü çekiyorsunuz farkında değilsiniz.

Neler yaşadığınızı, ne tür problemleriniz var bilmiyorum ama iyi bir anne olduğunuzdan eminim. Yoksa çocuk herşeyi duydu, gördü diye kaygılanmazdınız.

Madem işiniz var görüşmeyi kesin ailenizle. Ulaşamasınlar size.

Ha birde babanız iğrenç bir varlık. Şu yaşta sana ağzında dua olması gerekirken beddua var, yazık.

Psikolog demeyin demişsin ama ne diyelim?
Sen ölsen asıl çocuğun ortada kalır. Öğretmenmişsin ayakların üzerinde duruyorsun.
Çocuğunu gönder bir kreşe anaokuluna sen de git psikoloğa. Hatta yazın da yaz okuluna gitsin sen de kafa dağıt. Arkadaşlarınla gez günübirlik gezilere katıl hobi kurlarına git. Belediyenin ücretsiz olur kursları. Sen iyi olursan kızın da iyi olur.
Ailenle de birlikte yaşama iyi gelmiyorlarsa. Ayrıntıyı bilmiyorum evli misin bekar mısın evin var mı yok mu falan

Bu kadar ezik davrandığınız için bunu yapmayı hak görüyorlar kendilerine.Saygısızlık yapın demiyorum ama kendinizi saydırmayı öğrenin.Ben anne babamı her aradıklarında açmam.Bazen bilerek açmam.Her an müsait olmadığımı anlamaları zaman aldı ama bi şekilde öğrettim onlara.Ablam daha yumuşak huyludur mesela,onu ısrarla arar,geç açtı diye azarlarlar bi de.Bizim evde de kavga eksik olmaz.Heryıl 10 günden fazla kalmam,oğlumu o ortama maruz bırakmak istemem.Siz de artık direksiyona geçseniz iyi olur.Şu an bir evlattan çok annesiniz ve anne babanızın iyiliğinden önce kızınızın iyiliğinden sorumlusunuz.Kendinizi suçlu hissettirmelerine izin vermeyin.Verdikleri kadar sevgi ve saygı talep edebilirler.

Öncelikle geçmiş olsun canım

Yalnız benim dikkatimi çeken belalar, beddualar havada uçuşuyor. Böyle yaparak kötüyü çekiyorsunuz farkında değilsiniz.

Neler yaşadığınızı, ne tür problemleriniz var bilmiyorum ama iyi bir anne olduğunuzdan eminim. Yoksa çocuk herşeyi duydu, gördü diye kaygılanmazdınız.

Madem işiniz var görüşmeyi kesin ailenizle. Ulaşamasınlar size.

Ha birde babanız iğrenç bir varlık. Şu yaşta sana ağzında dua olması gerekirken beddua var, yazık.
Konunun dine bağlamasını istemiyorum ama zaten ağzıyla da diyor ben yaratana Allah a inanmıyorum diye .. ama işine gelince de Allah belanı versin demeyi biliyor defalarca ..

Back
X