Ben kötu bir evlatmiyim

Yazdiklariniz gözlerimi doldurdu gercekden oyle cok korkardim babamdan ama cokda severdim ama cok korkardim bir kac kez dovmusdu beni cook seviyorum boyle yazicada uzuliyorum bilmiyorum degisik duygular hem ofke hem sevgi cok farkli
Yapmayın ne olur inanin yasadiklariniza hepimiz çok üzüldük.Gecmisi keşke geri getirebilsekte bizi üzen herkesten hesap sorabilsek.Ama olmuyor işte.O yüzden bundan sonra önümüze bakıp,mutlu olmaya çalışmak en doğrusu.Keske anne babalar evlat ayırmasalar da kardeşler de birbirine düşman gibi olmasa.Evlatlariniz var mı bilmiyorum ama varsa eğer çok şanslılar bence.Çunku onlari hayatları boyunca eşit sevecek,eşit fırsatlar verip,Her zaman ellerinden tutacak,güçlü bir insan olarak yetiştirecek güçlü bir anneleri var bence 🙂Dilerim ki hayatın size es geçtiği şansı siz çocuklarınıza verirsiniz.Ve yine dilerim ki bundan sonra hep mutlu olursunuz.🙏

Yapmayın ne olur inanin yasadiklariniza hepimiz çok üzüldük.Gecmisi keşke geri getirebilsekte bizi üzen herkesten hesap sorabilsek.Ama olmuyor işte.O yüzden bundan sonra önümüze bakıp,mutlu olmaya çalışmak en doğrusu.Keske anne babalar evlat ayırmasalar da kardeşler de birbirine düşman gibi olmasa.Evlatlariniz var mı bilmiyorum ama varsa eğer çok şanslılar bence.Çunku onlari hayatları boyunca eşit sevecek,eşit fırsatlar verip,Her zaman ellerinden tutacak,güçlü bir insan olarak yetiştirecek güçlü bir anneleri var bence 🙂Dilerim ki hayatın size es geçtiği şansı siz çocuklarınıza verirsiniz.Ve yine dilerim ki bundan sonra hep mutlu olursunuz.🙏
Gerçekden yazdiklariniz çok iyi geldi sadece bir evladim var ama bir tane daha nasip olursa ikiside ayni olur benim icin ikisinede kiyamam . iyi dilekleriniz icin coook tesekur ederim çok saolun

Gerçekden yazdiklariniz çok iyi geldi sadece bir evladim var ama bir tane daha nasip olursa ikiside ayni olur benim icin ikisinede kiyamam . iyi dilekleriniz icin coook tesekur ederim çok saolun
Siz de sağ olun.Rabbim,evladinizi ve sevdiklerinizi size bağışlasın.🙏

Cok haklısınız ama artık olan olmuş. Simdi kendi hayatınızın gidişatını elinize alın artık. Ne guzel evladınız da varmış. Şu andaki koşulları düşünün. Hayatınızı daha güzel, daha kaliteli hale getirmek icin neler yapabilirsiniz? Mesela bir kursa gidip meslek edinebilir misiniz?
Kardesinizi okutmuşlar ve sizinkinden farklı bir hayatı olmuş anladigim kadariyla.
Ama sizin de hayatınız devam ediyor. Önünüzde uzun bir ömür var.Kendinize bir amaç belirleyin. Umarım kendinize mutlu olacağınız bir hedef seçer ve mutluluk dolu bir hayat gecirirsiniz.
Tabi hayatlarimiz cok cok farkli bunlar dile getirince ben aaa ne kadar kiskancsin oluyorum. ama gurur duyuyorum kardesimle cok iyi yerlere geldi eşide oyle okumus meslek sahibi cok mutlu oluyorum onlar icin

Kurban olurum ben size, kıskançlık temelli değil; evlatlar arasında kayırma, ayrımcılık, fırsat eşitsizliğinden dolayı bir öfkeniz var.
Size hak veriyorum, bu sizi kötü evlat yapmaz. Geçmişi değiştiremeyiz;ama ders çıkarıp geleceğimizi şekillendirebiliriz. İleride evlatlarınız arası ayrımcılık yapmayacaksınız örneğin, çünkü nasıl hissettirdiğini çok iyi biliyorsunuz.

Evet aileniz haksizlik yapmiş. Kardeşiniz 10-0 önde başladi belki sizden ve buna kizmaniz aşiri normal.
Ama 30 yasindasiniz artik hayat bu ofkeyle gecmez, bu hirsinizi başarmaya yöneltseniz siz de okuyabilirsiniz belki, hic bir sey bitmiş ve geçmis değil. O zaman cocuktunuz belki ama simdi genc bir kadinsiniz okumanin yaşı geçmez.

Kiskanclik degil òfke sizinkisi. Hemde cok hakli olarak. Arada yillar yok, nasil olurda
Bôyle kisa sürede iki kardese ayrimcilik yapilir anlamadim.
bidakine sorun bakalim ailenize, siz üveymismisiniz, neden haksizlik yapmislar.

cok üzücü, ama tabiii kardesinizin sucu yok

Back
X