biz evleneli 1 yıl olcak bu haftasonu. nişanlyken eşimn annesini sevrdm fakat evlnrken gördklerm çok soğuttu beni elimde değil düşündkçe sinir olyrm
eşimle bana maddi yardmları olmadı paralrı yok die ama kadın nişanlılık dönemmden beri evini yeniden düzdü hala da her gttgmde evde yeni bişeyler göryrm üstelk annemlerin evndekilere benzer şeyler:S üç boyutlu gösterev tv bile aldı
sonra kadın dısardan beni çok sever görnyr ne bilim basklrnn yannda aşkıııımmm canıııımm muck muck falan
bana çok göstermelk gelyr beni düşündgnü gösteren hiçbi davranısı yok ama lafa gelnce özellkle de baskalrnn yannda bana aşık
gelnlğimin bile yarı parasını ben verdm bizm orda gelin alsversi yapılır onu bile eşimle birlkte ben yaptm aileme söylemdn ödedgmi. zaten onlar bilmesn die de yaptm o alşversi. sonra farklı memlkttyz her tatilde oraya yatılı gtmek zulüm bana tatillerden nefret eder oldm, rahat edemyrm orda.her gderken dyrm ki bu defa kafamdakileri silecem ii olck hersey sonra bi hareket bi laf herseyi bitiryr. bi yaz tatili daha yaklaşıo ben napcm şimdiden tatil stresi sardı
arkdaslar çok mu abartyrm yoksa kötu biri mi oldum. çelişkiler içindeym nolur yardm edin.kocamı çok sevyrm annesni de sevmek istyrm. bişiler diyn bana da kayınvalidemi seveyim
eşimle bana maddi yardmları olmadı paralrı yok die ama kadın nişanlılık dönemmden beri evini yeniden düzdü hala da her gttgmde evde yeni bişeyler göryrm üstelk annemlerin evndekilere benzer şeyler:S üç boyutlu gösterev tv bile aldı