ben kötü bir insan mı oldum yoksa evliliğin ilk yılları hep böle mdir?

tatilinizin daha ilk gunlerinde mi gidiyorsunuz?

kayınvalidenle ilgili sıkıntılarını buyumedikce asla kocana asla yansıtma allahına küfür ediyormuşsun gibi hissediyorlar( töbe töbe)
başlarda kayınvalideni sevdiğin için şimdide aynı beklentiler içindesin buda seni arayış içine sürüklüyor. sen onu sevmek zo run da değilsin bunu bil zaten seninki gibisi de sevilmez iki yüzlü...... seni yalancı bile cıkarar........ ama saygı duy yapman gerekenleri yap hiç bi beklenti içinde olma..

bana şunu söylese bana şöyle davransa gb....
o zaman daha rahat olur kafan bana göre tabi...

Canım bu kadar benzerlik olur bende senin yaşadıklarının tamamını yaşıyorum üstelik biz aynı şehirdeyiz. göstermelik sanki her şey ama bana yapmacık geliyo ya da sanki kendi oğlu için yapıyor birçok seyi. bilmiyorum bende bir buçuk yıllık evliyim ama çözümünü bulamadım malasef Eşine yansıtınca sorun yaşyorsun yansıtmayınca gıcık oluyosun offf
ne bleyim bazen sorun bende mi acaba diyorum

burda kımın konuyu okuyup kımın cevap yazacagına Sen karar vermıyorsun . Cesareti sizden aldım birazz demişsin .. daha ne yazdıgını bilmiyorsun. burda derdıne ortak olmaya çalışıyoruz sen hala tantanaa peşindesin
cesur ol dedgin için bu cümleyi kurdum nasıl böyle anladın bilmiyorum. tabi ki isteyen istediğini yazar. ama benim konuyu açma sebebim az daha ileri gidilse hakarete varacak mesajlrınızı okumak değil. şahsen ben karsıdakinin sorusuna cevap olmayacak şeyleri yazmam burada. ben ne dedim şu an ne tartışıyoruz. herkes derdini paylaşmış ben bundan cesaretlenip derdimi açtm demek istedim. malum günümüzde herkese düşünceler açılmıyor. ama anladım ki burda da açılmyormuş pek. ben sizden kişiliğimle ilgili tahlil istemedim. sadece fikir danıştım duygularımla ilgili. malum yeni evliyim yeni aileye uyum sağlamak çok da kolay değil. benim gibilerle sempati kurmak istedim.

Canım bu kadar benzerlik olur bende senin yaşadıklarının tamamını yaşıyorum üstelik biz aynı şehirdeyiz. göstermelik sanki her şey ama bana yapmacık geliyo ya da sanki kendi oğlu için yapıyor birçok seyi. bilmiyorum bende bir buçuk yıllık evliyim ama çözümünü bulamadım malasef Eşine yansıtınca sorun yaşyorsun yansıtmayınca gıcık oluyosun offf
ne bleyim bazen sorun bende mi acaba diyorum

aynen arkadasım senle aynı şeyleri düşünüyorum ben de neyse hakkımıza hayırlısı inşallah daha iyi olur gelecek günler.

tatilinizin daha ilk gunlerinde mi gidiyorsunuz?

kayınvalidenle ilgili sıkıntılarını buyumedikce asla kocana asla yansıtma allahına küfür ediyormuşsun gibi hissediyorlar( töbe töbe)
başlarda kayınvalideni sevdiğin için şimdide aynı beklentiler içindesin buda seni arayış içine sürüklüyor. sen onu sevmek zo run da değilsin bunu bil zaten seninki gibisi de sevilmez iki yüzlü...... seni yalancı bile cıkarar........ ama saygı duy yapman gerekenleri yap hiç bi beklenti içinde olma..

bana şunu söylese bana şöyle davransa gb....
o zaman daha rahat olur kafan bana göre tabi...

bu iyi bir tespit ve iyi bir öneri. haklısın beklentim yüksek olunca hayal kırıklığı da yüksek oluyor. teşekkür ederm:)

aynen arkadasım senle aynı şeyleri düşünüyorum ben de neyse hakkımıza hayırlısı inşallah daha iyi olur gelecek günler.

Yani durup dururken sorun çıkaran olmaktansa umursamaz olmak gerekiyo galiba umarım geçer bu günlerde sevgililik nisanlılık ne kolaymış diyorum bazen
hayırlısı dediğin gibi. güzel günlerin hepimizle olması dileğiyle....

kimse kimseyi sevmek zorunda değil aranızdaki saygıyı koruyun yeter.anladığım kadarıyla kayınvalidenin sana karşı bir saygısızlığı hakareti yok gerisinide boşver canım sana karşı yapmacıkmış oğlunu çok öpmüş yanına oturmuş bunlar sorun değil annesi sonuçta tabiki öpecek.bunları kafanda büyütme kayınvalideni sürekli görmüyorsun zaten tatilde de idare et canım:31:

para bu kadar içine oturcaktı madem niye evlendin

madem evlendin hala neden sorun yapıyorsun

sana değer vermedilerse en baştan vermemişler ve sende bunu farketmişsin ailenede sezdirmeyen sensin şimdi neyin derdini yapıyorsun anlamadım...

Back
X