- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
....................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok büyük bir sorunum var 3 sene birisiyle çıktım.İlk aşkımdı .Daha sonra ayrıldık ama o sürekli aradı beni.Aslında onu hala seviyordum ama verdiği sözleri tutmamıştı ve beni çook çook üzmüştü
Daha sonra çalıştığım yerden birisi ile tanıştım ve çıkmaya başladım ama çocuk 2 haftada bağlandı bana seviyorum ölüyorum aşkından yanıyorum moduna girdi
Durum böyle vahim olunca ayrılmaya karar verdim ama sürekli bir özür dileme modunda kendini affettirme çabasında olduğu için 6 aydır ayrılamadım
şimdi bana kızanlar olacaktır bir başkasını severken neden bir başkasıyla ilişkiye başladın diye ama valla o çocuga evet derken gözüm bişey görmedi kalbimde ve aklımda ilk aşkım varken ona evet deme zorunluluğu hissettim yada boş bulundum bilmiyorum
Ben ne yapcam şimdi beni seven çocuğu bende çok seviyorum dört dörtlük harika bir eş olur ama evlendiğinde kimi evinde görmek istiyorsan diye sorarsanız ilk aşkım derim
Ayrıca beni hala çok seviyor ve bir başkasıyla çıktığımı bilmiyor ben duyurmadım bilmesini istemedim çok bencilim off yol gösterin bana
Hiç kimseyi kırmadan kurtulmam lazım bu durumdan...
Ama ben kimseyi kırmadan olayı çözmek istiyorum eğer şimdiki çıktığımla ayrılırsam hele hele sebepsiz onun ahını almazmıyımne yapmam gerek off aylardır kafayı yicem
![]()
keşke bu ladar uzamasaydı canım haklısın bişey demiyorum sana ağzı dili tutuluyor bazen insanın ama senin kalbindeki elini tutan kişi olmadıkça mutlu olman imkansız şuan çıktığın kişiyi sevmiyorsan ki sevmiyorsun işte o zaman yazık edersin zaten yazık ediyosun canım hem kendine hem çıktığın kişiyr klini kırmadan olanları anlat biraz geç ldu ama dürüst ol ona karşı ve bitir en doğrusu bu ve kalbindeki kişiye bir an önce ulaş 6 ay beklemişsin hem kendine hem onlara yazık ediyosun
hele hele sebepsiz ne demek cnm ayrılmak için çocuğun bir açığını mı bekliyorsun. şuan çıktığın insanı sevmiyorsan ve o kırılmasın diye birlikte oluyorsan o çocuğa da kendine de eziyet ediyorsun... hayatındaki insan seni mutlu etmek istior üzmüyor. sen de onu seviyormuş gibi yanındasın ama bunu o bilmiyor. aynı durum sana yapılmış olsa sen ne düşünürsün. düşünmeyi bırak yıkılırsın. canım yol yakınken ya fikrini değiştir hayatındaki insanı sev değer ver yada dürüst ol ve ayrıl. hakkında hayırlısı canım. bak senin için dediğim gibi yine yolun başında sayılırısın... herşey için iyi düşün. eğer ayrılman için değecek birşey varsa ona göre karar ver. ilerde daha farklı şeyler olmadan iyi düşün canım yolun başında karar ver... ben yapamadım sen doğru yap...