Vicdanen tabi rahatsız olunur eşınin tutumu nasıl sonra ?sonra kayınbaba sana cephe almasın senin de huzurunu kaçırmasın?
bırıncısı neden kayıvıdenız bosanmıyor gıtsın allaha sukur elı ayagı tutuydur vallaha her yerde ıs dolu gıtsın calsıın tutsun bı ev bı oda bıle olsa o adamın kahrımı cekılır
ıkıncısıde neden onlar kavga ederken sahsen ben olsam gıder polısı ararım sonucda artık kanunlar kadından yana kadın sıgınma evlerı var esınız gecsın babasının karsına kocamn adam olmsu artık pısmasın ne dıye kocman kadını dover uzuldum vallaha
semacım zor bir durum ama kara vrmeden iyi düşün bu zamanda gerçekten çok zor mutlaka sorunlar çıkıyor yanında değşlde başka evde size yakın olsun yine siz ilgilenin oda rahat eder sende
canım işte cahillik kayınvaliden kendini yetiştirememiş allah vicdan merhamet versin kayınpederine..dua et sende..çok zor bir durum..Şöyle bir durumda var kayınvalidem dayak yer bir hafta geçer çok iyi olur kocasıyla bir kere kavga etiler indim aşağıya noluyor diye adam ben kimseden çekinmem diye bağrınıyorfalan neyse 4 5 gün geçti barışmışlar kayınvalidem ok hirmet eder ona zaten daha yeni kavgalılar adam eve ekmek almıyor ama ekmek ayırır kocasına poğaça yapar indiririm yemez kocasına saklar hem dayak hem kocaya hürmet
canım işte cahillik kayınvaliden kendini yetiştirememiş allah vicdan merhamet versin kayınpederine..dua et sende..çok zor bir durum..
semacım,
yanına almayı sakın düşünme. zaten maddi manevi destekmişsiniz
kaynanan alışmış zaten. yanınıza alsanız yuvamı dağıttınız demeye başlar.onlar yaşayacağını yaşamış artık sıra sizde
canım haklılar takma boşver. sen zaten ne kadar iyilik yaparsan yap adın hep kötü oluyor mu? oluyorYa canım bana kızıyorlar sen çok kafana takıyorsun diye bizi düşünen hiç yok ben kötü oluyorum ki zaten diyorum ya barışıyorlar kayınvalidem huzursuz insan herşeye karışıyor altlı üstlü bile zor oturuyorum yanıma almam çok zor ya :26:Anneanne dün üstüme yürüyecekti nerdeyse
canım haklılar takma boşver. sen zaten ne kadar iyilik yaparsan yap adın hep kötü oluyor mu? oluyor
boşver o zaman.kötü kal
aynı evde mümkün değil yapamazsın
anneanneye noluyomuşbunlar seni saf görmüş,aman dikkat canım
Öyle canım ne yaparsam yapayım yinede yaranamıyorum kadın dün diyor ki abilerine niye söylemedin diyince evlatlarımın başı belaya mı girsinEee o zaman otursun annem evinde yapcak birşey yok dedim sen torununa tahammül edemiyorken ben nasıl edeyim hani torun baldan tatlıydı dedim Ses yok Annemle bile anlaşamıyorum ben aynı evin içinde bir ömğr nasıl yapayım
Kötü olsan annesinin, abilerinin, çocuklarının acımadığı kadına acıyıp sahip çıkmazdın.
Açıkcası karmaşık bir durum, kayınvalide kocasından dayak yiyor annesi kardeşleri şimdiye kadar hiç sahip çıkmamışlar,
oğlu büyümüş ilk işi evlenmek olmuş kınamıyorum eşiniz ama ben olsam büyüyüp çalışmaya başlayınca ilk işim annemi kurtarmak olurdu,
illa aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz 15 yaşında bir oğlu daha var küçük bir ev tutup, biraz ihtiyaçlarını karşılasanız yeter.
Ama bence kayınvaliden de hayatından memnun kocasını seviyor hala, çünkü bunca zaman boşanmaya kalkmamış çalışmayı düşünmemiş,
o zaman bence siz de fazla düşünmeyin bir insan kendini düşünmüyorsa ne yapabilirsin ki.
Sonra sen kötü olursun, onlar mutlu mesut hayatlarına devam ederler çünkü onların mutluluk anlayışı farklı.
aman uzakdur. yarın öbür gün kayınpeder de gelir
planları bu olmasın
bu durumda sen kötüsün,ben fesat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?