Ben kötü biri miyim :(

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
39 yaşında kayınvalidem var 15 yaşındada bir oğlu eşimden başka.
Eşimin babası sorumsuz senelerdir evine bakmazmış kayınvalidemi dövüyormuş eşim ve kardeşi küçükken sinmişler hep babalarından korkmuşlar şimdi eşim engel olsada eşimi bile dinlemiyor adamın hiç güzel huyu yok evlatlarınıda aç bırakmış bir baba..
Kayınvalidemin annesi sağ yalnız yaşıyor 65 yaşında bir rahatsızlığı yok kayınvalidemin abileri de var en başından beri sahip çıkmamış annesi kocasını bırakıp yanıma gelir diye çocukları bırakırsan gel demiş kayınvalidemde bırakmamış biz zaten altlı sütlü oturuyoruz kayınvalidem annesine dayanamıyorum artık diyor geçenlerde yine dövmüş anneanne hep bahane uyduruyor bugün artık resmen ben çocuğunla uğraşamam istemiyorum dedi 65 yaşında rahatına kıyamıyor senelerdir sesini çıkarmamış kızı dayak yerken bir kere kayınvalidemi döverken indim ben aşağıya adam ben kimseden çekinem dedi diyeceğim şu bende kendimi suçlu hissediyorum brşey yapamayınca annesi niye almıyor yanına diyorum kayınvalidem işe girerim diyor zaten annesine ama nafile bende yanıma alsam yapamam ki daha yeni evliyim benimde evlatlarım olacak Rabbbim nasip ederse oğluda var yani annesi varken ben böyle sorumluluğu nasıl yükleneyim geçinemem kayınvalidemle insan kendi annesiyle bile yapamıyorken böylede düşününce kendimi kötü biri çıkarcı insan gibi düşünüyorum vicdanım sızlıyor zamanında abileri annesi birşey deseydi bu kadar olmazdı diyorum anneanne bana kızdı buün eşin bakacak diye bağırdı bende eşim şimdi kocaman adam oldu daha bebeyken siz neden sahip çıkmadınız o zaman dedim eşimden çekinmiyor babası dedim zaten maddi manevi destek oluyoruz annesine sinir sistemim bozuldu herp aynı şeyleri yaşamaktan öyle çok saf kayınvalidemde yok gencecik ama çalışmıyor nasılsa bakan var diye bu düzene alışmışlar empatide kuruyorum annemde bu halde olabilirdi diye inanın çok huzursuzum

Şöyle bir durumda var kayınvalidem dayak yer bir hafta geçer çok iyi olur kocasıyla bir kere kavga etiler indim aşağıya noluyor diye adam ben kimseden çekinmem diye bağrınıyorfalan neyse 4 5 gün geçti barışmışlar kayınvalidem ok hirmet eder ona zaten daha yeni kavgalılar adam eve ekmek almıyor ama ekmek ayırır kocasına poğaça yapar indiririm yemez kocasına saklar hem dayak hem kocaya hürmet var

Son düzenleme:
Vicdanen tabi rahatsız olunur eşınin tutumu nasıl sonra ?sonra kayınbaba sana cephe almasın senin de huzurunu kaçırmasın?

bırıncısı neden kayıvıdenız bosanmıyor gıtsın allaha sukur elı ayagı tutuydur vallaha her yerde ıs dolu gıtsın calsıın tutsun bı ev bı oda bıle olsa o adamın kahrımı cekılır
ıkıncısıde neden onlar kavga ederken sahsen ben olsam gıder polısı ararım sonucda artık kanunlar kadından yana kadın sıgınma evlerı var esınız gecsın babasının karsına kocamn adam olmsu artık pısmasın ne dıye kocman kadını dover uzuldum vallaha

Vicdanen tabi rahatsız olunur eşınin tutumu nasıl sonra ?sonra kayınbaba sana cephe almasın senin de huzurunu kaçırmasın?

Kaçırır kaçırmaz mı kayınvalidemde diyorum ya saf bir insan değil pek yanıma alırsam hiç mutlu olamam eşim onların hayatı öyle geçti biz küçükken işe girip çalışsaydı böyle olmazdı diyor anneannemin yanına gitsin diyor eşimde:26:

Boşanmamış işte zamanında annesi engel olmuş hep yanıma gelir diye anneanne bir kere gelmiş gel diye eşim küçükmüş o zaman çocuğunu bırak diye oda çocuğumu bırakmam demiş gitmemiş anneanne öyle rahatlatıyor kendimi polisi arayamam o kadarına eşim izin vermez eşim zaten konuşuyor babasıylada bir işe yaramıyor çekinmiyor çocuklardan evlatlarını aç bırakan baba evlatlarından ne kadar çekinir ki :26:

semacım zor bir durum ama kara vrmeden iyi düşün bu zamanda gerçekten çok zor mutlaka sorunlar çıkıyor yanında değşlde başka evde size yakın olsun yine siz ilgilenin oda rahat eder sende

O halde karışma onların yaşam şekli kavga mümkünse sen işe gir

semacım zor bir durum ama kara vrmeden iyi düşün bu zamanda gerçekten çok zor mutlaka sorunlar çıkıyor yanında değşlde başka evde size yakın olsun yine siz ilgilenin oda rahat eder sende

Ablacım biz ilgileniriz o sorun değil şimdide biz ilgileniyoruz zaten eve ekmek bile bırakmıyor eşim iligleniyor o sorun değil yani şimdi bizim burdan çıkma durumumuz zaten yok yeni evlendik borçlanarak burdan başka bir yere taşınmış olsak biraz annesinde kalır biraz bende kalır ama kayınvalidemin annesi istemem ben oğluyll uğraşamam diyor abileride var evltımın başınıda belaya sokamam diyor ama kızını feda ediyor işte ee daha da çok genç 39 yaşında çalışıp kendinede bakabilir diyorum benim annem 48 inde hala çalışır ki aynı evde kayınvalide oğluyla yaşamak zor benim için:26:

Şöyle bir durumda var kayınvalidem dayak yer bir hafta geçer çok iyi olur kocasıyla bir kere kavga etiler indim aşağıya noluyor diye adam ben kimseden çekinmem diye bağrınıyorfalan neyse 4 5 gün geçti barışmışlar kayınvalidem ok hirmet eder ona zaten daha yeni kavgalılar adam eve ekmek almıyor ama ekmek ayırır kocasına poğaça yapar indiririm yemez kocasına saklar hem dayak hem kocaya hürmet

canım işte cahillik kayınvaliden kendini yetiştirememiş allah vicdan merhamet versin kayınpederine..dua et sende..çok zor bir durum..

semacım,

yanına almayı sakın düşünme. zaten maddi manevi destekmişsiniz

kaynanan alışmış zaten. yanınıza alsanız yuvamı dağıttınız demeye başlar.onlar yaşayacağını yaşamış artık sıra sizde

canım işte cahillik kayınvaliden kendini yetiştirememiş allah vicdan merhamet versin kayınpederine..dua et sende..çok zor bir durum..

Dua ediyorum zaten bence kocasına yaranmak içinde yapıyor yoksa o kadar saf değil eşimle bizi çok üzdülerÜzüyorlarda bir kere beni kocasına şikayet eder gibi konuştuğunu duydum

Ya canım bana kızıyorlar sen çok kafana takıyorsun diye bizi düşünen hiç yok ben kötü oluyorum ki zaten diyorum ya barışıyorlar kayınvalidem huzursuz insan herşeye karışıyor altlı üstlü bile zor oturuyorum yanıma almam çok zor ya :26:Anneanne dün üstüme yürüyecekti nerdeyse

canım haklılar takma boşver. sen zaten ne kadar iyilik yaparsan yap adın hep kötü oluyor mu? oluyor
boşver o zaman.kötü kal
aynı evde mümkün değil yapamazsın
anneanneye noluyomuş bunlar seni saf görmüş,aman dikkat canım

Öyle canım ne yaparsam yapayım yinede yaranamıyorum kadın dün diyor ki abilerine niye söylemedin diyince evlatlarımın başı belaya mı girsin Eee o zaman otursun annem evinde yapcak birşey yok dedim sen torununa tahammül edemiyorken ben nasıl edeyim hani torun baldan tatlıydı dedimSes yokAnnemle bile anlaşamıyorum ben aynı evin içinde bir ömğr nasıl yapayım

Kötü olsan annesinin, abilerinin, çocuklarının acımadığı kadına acıyıp sahip çıkmazdın.
Açıkcası karmaşık bir durum, kayınvalide kocasından dayak yiyor annesi kardeşleri şimdiye kadar hiç sahip çıkmamışlar,
oğlu büyümüş ilk işi evlenmek olmuş kınamıyorum eşiniz ama ben olsam büyüyüp çalışmaya başlayınca ilk işim annemi kurtarmak olurdu,
illa aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz 15 yaşında bir oğlu daha var küçük bir ev tutup, biraz ihtiyaçlarını karşılasanız yeter.
Ama bence kayınvaliden de hayatından memnun kocasını seviyor hala, çünkü bunca zaman boşanmaya kalkmamış çalışmayı düşünmemiş,
o zaman bence siz de fazla düşünmeyin bir insan kendini düşünmüyorsa ne yapabilirsin ki.
Sonra sen kötü olursun, onlar mutlu mesut hayatlarına devam ederler çünkü onların mutluluk anlayışı farklı.

aman uzakdur. yarın öbür gün kayınpeder de gelir
planları bu olmasın
bu durumda sen kötüsün,ben fesat

Son düzenleme:

Annesi abilerine pek duyurmamış abileride anne senin yanına gelsin başka nereye gidecek dediler kadın istemiyorum dedi.
Annesini nasıl kurtaracak ki ayrı eve çıktılar diyelim ee nereye kadar eşim evlendiğinde yine çalışmayacak kayınvalide çalışsada yine yanımaz gelmek isteyecek vs... Dediğiniz olabilirdi belkide ama bence bu bir bahane değil..
bende kocasını sevdiğini düşünüyorum kışın ellerine sıcak su döker diyorum ya çok hirmetli bazı şeyleri korktuğundan bazılarını sevdiğinden yapıyor bencede..
Senelerdir hep büyük görümce destek olmuş kayınvalideme ama kadının arkasından bela bile okuyor evime yardıma gel dediğinde biraz nankörlükte var anlayacağınız kafam çok karışık yaa çok üzülüyorum insan böyle şeylere kayıtsız kalamıyor daha anneanne sağken gelinleri evi sahipleniyorken kayınvalideminde hakkı olan eve gidemiyor bile kadın..
Kayınvalidem çok yüz veriyor kışın kayınpeder yakacak bile almaz belediye verdi birazda eşim aldı bu kış biraz gündüz soğukta oturuyor kocasının gelmesine yakın sobayı yakıyor çok garip

aman uzakdur. yarın öbür gün kayınpeder de gelir
planları bu olmasın
bu durumda sen kötüsün,ben fesat

Yok kayınpeder gelmez..
Kayınvalidem bizi düşünmüyor zaten düğünde sadece evimi temizleyecekti badanası olmuş evi bir sürü laf etti nasıl temizleyeceğimde bir sürü laf bu sene kardeşi evleniyor ev yaptı annesi annesine annecim yardıma gelirim ben diyor inşaat pisliği temizledi bu kışMaddi zaten birşey görmedik manevi çökerttiler biziÜç bileziğim vardı onuda istediler

Diyorum bir yandan yanıma alsam ne kadar sabredebilirim oğluna ve ona istemeden kırdığım olur bilerek kırdığım olur üzerim onu oda beni üzer böylede günaha girerim diyorum öyle çok sabırlı güçlü bir insan değilim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…