ben kotu biriymisim fesatmisim

cok dogru dyosun esim okdar inan
K.b nız sağır ve dilsiz , sakat değil ki, gece ikide kahve içiliyorsa kendi yapmalı.. Herşeyin yeri ve zamanı var.
Kb.nız sizde diye dışarıya çıkmamakta haksızlık. Çunku devamlı sizde kalıyor.Eşiniz kendine düşen sorumluluğu size yükleyerek köşeye çekiliyor, ufak bir siteminizde de haksızlık yapacak kadar bencil.

Evliliğe lanet edilmez , heleki böyle günlerde. Evin huzuru da kaçar, bereketide. Talak hakkını da zedelenir.

Sakinleştiğinde ortalık güzelce konuşun. Başkasının hakkını yerine getirecek diye sizin hakkınızı çiğnemeye hakkı yok.. Ağzından bu lafları çıkarıyorsa , bu kadar rahat kullanabiliyorsa bir daha düşünsün evliliğin amacını.
Madem bu kadar düşkün babasına bazı geceler ona o hızmet etsin. Bazı sabahlar o kahvaltısını hazırlasın. Size hazırlatarak babasının rızasını kazanamaz.
cok dogru dyosun kuzum esim okdar inanclidir ki aslinda cok iyi kalpli cok durust iyi bi insandir.. ama tek sorun babasiyla benim aramda denge kuramiyo ve bukadar inanca ragmen en ufak seyde lanet okuyabliyo nden boyle bilmiyorum cozemiyorum... haksizligini asla.kabul etmez keyinpederim herkese gelin bna bakmiyo az yemeknkoyuyo oglum beni dovuyo para vermiyo dye anlatir isine gelince cok akillidir isine gelince aklida yokmus gbi davrabir onuda cozemiyorum kaldim yani boyle

cok dogru dyosun esim okdar inan

cok dogru dyosun kuzum esim okdar inanclidir ki aslinda cok iyi kalpli cok durust iyi bi insandir.. ama tek sorun babasiyla benim aramda denge kuramiyo ve bukadar inanca ragmen en ufak seyde lanet okuyabliyo nden boyle bilmiyorum cozemiyorum... haksizligini asla.kabul etmez keyinpederim herkese gelin bna bakmiyo az yemeknkoyuyo oglum beni dovuyo para vermiyo dye anlatir isine gelince cok akillidir isine gelince aklida yokmus gbi davrabir onuda cozemiyorum kaldim yani boyle

nasıl yani dilsiz degilmiydi nasıl böyle laflar konuşuyor arkanızdan ?

canim yasamayan anlamiyor deilmi yasamadan anlasilmiyor herkes sevaptir dyor ama senin omrun gdiyor belki isyan ederek dha cok gunaha bile griyosun ben gercekten cok mutsuzum hic bi sorun yokken cocugum olmuyor belkide hep bu stresten
[/QUOTE] aynen yaptığın iyiliğin manevi lezzetini almak istiyorsun onu bile alamıyorsun ... O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler .. Zamane yaşlılarırı .. Gençlerden beter. Bu iş karşılılıklı fedakarlıkla olur 1 sen feragat edeceksin 1 kayınpederin . Ama zamane yaşlıları benim düzenime dokunma , ben hiç feragat etmiyeyim, senin düzenin bozulsun mantığında . huzurevine gitse ağlar , ama evine alsan Gelin evini açtı soframı kurdu demez .senin eşin genç anlatamazsın , benimki biliyordu huylarıdı.ne yap et bu durumdan kurtul , ailene büyüklerine danış çıkış yolu bul . Ev ev üstüne olmaz . sende öyle hazır asker her dediklerine koşma . Çocuk mevzunda sen zaten çocuksun bir dur .

selamun aleykum kizlar. hepinizin ramazan ayi mubarek olsun.. kizlar benim derdim kayin pederim sagir dilsiz bi kayinpederim var.. kayinvalidem yok. k.pedrim yemekte bir gun esimin abisinde bir gun bizde yemekte oluyor. yatmaya evibe gdiyor ama cok huysuz yani insani uzmek ister esimle bni yanyana ble oturtmaz.. neyse bu boyle gdiyodu bir yillik evliyim arada bir bizde kalir kaldgi gunler gece hep uyandorir ssicak der soğuk der kahve ister flan.... bu aralar yne bizde kalmaya basladi ve oruclu oruclu okadar gucum uzulduki zaten cocugumuz olmuypr dye bu gunler çok uzgunum... bu aksam esime bgun babami evine gotur sbhlari 7 de kalkp kahvalti hazirla karnini doyir snra oturup onunla konus zaten anlasmada skinti cekiyorum.. bgun kalmasin deyince esim bana sen babami istemiyon sen kotusun lanet olsun evlendgim gune dye bgrdi ben bunlari hakettimmi ben 22 yasindayim ve cok rahat bi aileden geldim bukadarina bile of demeden katlaniyorum herkes takdir eder ama boyle.mubarek gunde bu laflari hakettimmi​
Sana böyle davranan eş değil köle hizmetçi muamelesi yapan adamdan çocuğunun olmaması da daha hayırlı.

aynen yaptığın iyiliğin manevi lezzetini almak istiyorsun onu bile alamıyorsun ... O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler .. Zamane yaşlılarırı .. Gençlerden beter. Bu iş karşılılıklı fedakarlıkla olur 1 sen feragat edeceksin 1 kayınpederin . Ama zamane yaşlıları benim düzenime dokunma , ben hiç feragat etmiyeyim, senin düzenin bozulsun mantığında . huzurevine gitse ağlar , ama evine alsan Gelin evini açtı soframı kurdu demez .senin eşin genç anlatamazsın , benimki biliyordu huylarıdı.ne yap et bu durumdan kurtul , ailene büyüklerine danış çıkış yolu bul . Ev ev üstüne olmaz . sende öyle hazır asker her dediklerine koşma . Çocuk mevzunda sen zaten çocuksun bir dur .[/QUOTE]
aynen yaptığın iyiliğin manevi lezzetini almak istiyorsun onu bile alamıyorsun ... O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler .. Zamane yaşlılarırı .. Gençlerden beter. Bu iş karşılılıklı fedakarlıkla olur 1 sen feragat edeceksin 1 kayınpederin . Ama zamane yaşlıları benim düzenime dokunma , ben hiç feragat etmiyeyim, senin düzenin bozulsun mantığında . huzurevine gitse ağlar , ama evine alsan Gelin evini açtı soframı kurdu demez .senin eşin genç anlatamazsın , benimki biliyordu huylarıdı.ne yap et bu durumdan kurtul , ailene büyüklerine danış çıkış yolu bul . Ev ev üstüne olmaz . sende öyle hazır asker her dediklerine koşma . Çocuk mevzunda sen zaten çocuksun bir dur .[/QUOTE]
cok guzel konusmissun allah razi olsun.. cocuk konusunda haklisin benim.mantigimda bu ama olmamasi hic olmuyacakmi korkusu beni uzuyo wsim bejimle bu konusyu konusmaz bgrir anlayos gostermez bni dinlemez bu konuda ve herzman kendini hakli blir bende mektup yazsam dyorum guzelce analtsam ama ne yazicam nasil anlaricam

[QUok ne baglilioOTE="themis1990, post: 41453200, member: 392825"]Sana böyle davranan eş değil köle hizmetçi muamelesi yapan adamdan çocuğunun olmaması da daha hayırlı.[/QUOTE]
evine bagliligi sorumlulugu inanci okdar iyidir li esimin hatta benden ble dha iyidir... ama bu konuda farkli davraniyor hwmde cok farkli

kendi çocukları annlerine babalarına neyaparlarsa yapsın zorlarına gitmez ama el kızı olursan ufacık şeyler büyütülür abartılır kötü gelin olur çıkıverirsin eşiniz fazla abartıyor allah yardımcınız olsun çok zor durumunuz

Canim Allah'tan sabir dile.
İyilik yap denize at misali.. Sen sadece sabret.. Emin ol mufakati cok buyuk olacak. =)

merhametli inançlı dürüst bir insan ufacık bir şeyde eşine evliliğinine lanet okumaz okumamalı bence sabır tek taraflı olmaz eşinizde aynı sabır ve anlayışıda göremedim ben hem size hemde babasına karşı Ayrıca adam sapasağlam bence her tür ihtiyacı görülüp akşamlarıda beraber yemek vs. yenildikten sonra evine çekilebilir Çocuk konusuna gelince de verende Allah vermeyende değil mi kayınpederinize gösterdiğiniz sabrı bu noktada da gösterebilmeniz dileğiyle

çok zor bir durum allah yardımcınız olsun baş etme sabrı versin. ama şu var ki madem babasına düşkün biri eşiniz ilgilenmek konusu da ona aitttir siz üzerinize düşeni yaparsınız sadece. kayınbabanız yaşlı ve hasta ve biliyoruz ki yaşlılar da huysuzluk hep olur onun için asıl mesele kayınbabanızın nasıl davrandığından ziyade eşinizin size olan tutumu çok inançlı bir insan lanet konusunda kendini tutabilir. burda hiç haksız değilsiniz. eşinizin küsmesi de ayrı bir durum zaten.sana teşekkür edip allah razı olsun diyeceğine bunu mu layık görüyor? işte el kızı mevzusu burda ortaya çıkıyor. 10 gün mis gibi bakarsın görülmez bir gün laf edersin lanetlenirsin. sizin de kendinize ait yaşamınız olmalı nihayetinde sizi babasına bakmanız için almadı. siz zaten bunu içinizden gelerek yaparsnız. ramazan ayı bol bol dua edin inşallah karşılığını layığıyla alacaksınız ama bunun için eşinizle de konuşmalısınız tutumu ve tavrı hakkında.

çok zor bir durum allah yardımcınız olsun baş etme sabrı versin. ama şu var ki madem babasına düşkün biri eşiniz ilgilenmek konusu da ona aitttir siz üzerinize düşeni yaparsınız sadece. kayınbabanız yaşlı ve hasta ve biliyoruz ki yaşlılar da huysuzluk hep olur onun için asıl mesele kayınbabanızın nasıl davrandığından ziyade eşinizin size olan tutumu çok inançlı bir insan lanet konusunda kendini tutabilir. burda hiç haksız değilsiniz. eşinizin küsmesi de ayrı bir durum zaten.sana teşekkür edip allah razı olsun diyeceğine bunu mu layık görüyor? işte el kızı mevzusu burda ortaya çıkıyor. 10 gün mis gibi bakarsın görülmez bir gün laf edersin lanetlenirsin. sizin de kendinize ait yaşamınız olmalı nihayetinde sizi babasına bakmanız için almadı. siz zaten bunu içinizden gelerek yaparsnız. ramazan ayı bol bol dua edin inşallah karşılığını layığıyla alacaksınız ama bunun için eşinizle de konuşmalısınız tutumu ve tavrı hakkında.
canim esimle konusuyorum fakat bu konuyu konusurken tartsma ckiyor yani benim uzuldgmu yoruldgmu koroldgmi analmiyor.. yasli deil 50 yasinda dha canim... yemegni yedikyen snra saat 11 e kdar otururyor bzikle sonra evine gtmekniatemiyor cani skiliyormus gece insanin cni nden skilir uyunur gece ben anlamiyorum gercekten anlamiyorum yeri geldmi cok akilli yerigeldmi kucucuk cocuk gbi davraniyor..m usuyorim der kisa kolluyla gezer anlaamdom allahim neolicak

Fiziksel bir engeli yok anladigim kadariyla esinizin babasinin. Kendinizi bu kadar kullandirmayin derim ben. Yani tabii ki gerekeni yaparsiniz ve yapiyorsunuz da ancak gece 2de buyuk fincanla kahve icmek istiyorsa kendisi yapmali. Esinizi cok anlayissiz buldum, sizi takdir etmeli halbuki.

nden takdir edecek canim bile bile geldim yapmak zorundayim oflamaya hakkim yok gunah olur ek kiziyim en ufak lafim istemiyoya cikar kalbimdekinmerhameti vicdani oldurdu cnku engelliliginin altina saklanip eltimin bebegninin ustune ckiyordu az dha ve alma bebegi dediklwrinde ben duymuyom dyo ozman bevegi alma annesinden iste yaa ben kotu kalpli deilim dmi engelki bir adam bunlra yapmaya hakki yok dmi gunaha gricem dye korkuyorim

Back
X