- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cümleten good morning
yoğundum biraz bu aralar.
bi tane arkadaşım vardı benim.erkek. daha doğrusu eşimin arkadaşıydı sonra benimde arkadaşım oldu.baya yakın arkadaş, beni çok sever.yaşça benden küçük ve bekar kendisi.sevgilisi olduğunu biliyordum hatta bi ara tanıştırmıştı ama sevgilisi şehirdışında okuduğundan pek yakın değildik.
bunlar ayrıldı.kız beni facebooktan ekledi.neler neler yapmadım barışsınlar diye çünkü çocuk biraz çapkın, başka kızlarla çıkmaya başlamıştı kız arkadaşını terketmişti adını bile duymak istemiyordu ben başka sevgili edindim açma şunun konusunu diyodu..hem kendisi bana anlatıyordu herşeyi,sevgililerini falan hemde face mail şifrelerinide bliyodum herşeyi kendi gözlerimle görüyordum, okuyordum. arasıra giriyordum onun facebookuna. tabi bunu kıza söylemedim ama bin dereden su getirdim barışsınlar diye çünkü kıza kanım ısınmıştı.nihayetindede başardım, onlar barıştıktan sonra ben bu kamille kavga ettim, oğlanla yani. bu gezi park olayları yüzünden kavga ettik, birbirimize girdikkonuşmuyoruz 2 haftadır. ama gücüme giden bu değil, barıştıklarından beri kız ne bi telefon, ne bi mesaj, ne bi arama hiçbişey. kesip attı beni. eskiden günde kaç defa arardı, X le konuştunmu ne diyo napıyo, bi arasana onu nerdeymiş öğren falan filan, facebooka girerdi saatlerce rehin alırdı kamille konuştuklarımı görmek isterdi
tabi ben sansürlü bi şekilde gönderiyodum yazıları, resmen arkadaşımı ispiyonladım yaaa. hiç bir açık vermedim ama, yani çapkınlıklarından, yaptıklarından hiçbişey söylemedim. hep onu kıza masum anlattım. oğlanada kızı hep güzel söylüyodum ki barışsınlar diye. şimdi ise facebookta görüyorum onu bir selam bile vermiyor.
kendimi kullanılmış hissediyorum.
Bence buna kullanılmakta denmez ki. Anladığım kızın bir talebi olmamış, sen geçmişleri var vs diye barıştırma yolunu seçmişsin.
Kız sadece dostluğuna vefa göstermemiş.
insan oğlu işte boşuna dememişler çiğ süt emmiş diye
bende konuşmuyorum artık zaten.
kız benden bi facebook istemişti, kullanmadığım sanırım sevgilisini işleticekti bende vermiştim.
bi kaç gün öncede onun şifresini değiştirdim. 2 saat geçmedi kız beni aradı napıyosun ne ediyosun abla çok yoğunum sana dönemedim diyor.sıkıntı yok dedim pekte içten davranmadım sanırım. hala X le yani erkek arkadaşıyla küsmüsünüz dedi ben geçen seni ona sordum yok küs değiliz konuşuyoruz dedi bana diyor, yoo dedim barışmadık konuşmuyoruz ama pekte mühim değil dedim.
fazlada konuşmadım...bence sıcak davransaydım yine o facebookun şifresini isticekti benden.
cümleten good morning
bi tane arkadaşım vardı benim.erkek. daha doğrusu eşimin arkadaşıydı sonra benimde arkadaşım oldu.baya yakın arkadaş, beni çok sever.yaşça benden küçük ve bekar kendisi.sevgilisi olduğunu biliyordum hatta bi ara tanıştırmıştı ama sevgilisi şehirdışında okuduğundan pek yakın değildik.
bunlar ayrıldı.kız beni facebooktan ekledi.neler neler yapmadım barışsınlar diye çünkü çocuk biraz çapkın, başka kızlarla çıkmaya başlamıştı kız arkadaşını terketmişti adını bile duymak istemiyordu ben başka sevgili edindim açma şunun konusunu diyodu..hem kendisi bana anlatıyordu herşeyi,sevgililerini falan hemde face mail şifrelerinide bliyodum herşeyi kendi gözlerimle görüyordum, okuyordum. arasıra giriyordum onun facebookuna. tabi bunu kıza söylemedim ama bin dereden su getirdim barışsınlar diye çünkü kıza kanım ısınmıştı.nihayetindede başardım, onlar barıştıktan sonra ben bu kamille kavga ettim, oğlanla yani. bu gezi park olayları yüzünden kavga ettik, birbirimize girdikkonuşmuyoruz 2 haftadır. ama gücüme giden bu değil, barıştıklarından beri kız ne bi telefon, ne bi mesaj, ne bi arama hiçbişey. kesip attı beni. eskiden günde kaç defa arardı, X le konuştunmu ne diyo napıyo, bi arasana onu nerdeymiş öğren falan filan, facebooka girerdi saatlerce rehin alırdı kamille konuştuklarımı görmek isterdi
tabi ben sansürlü bi şekilde gönderiyodum yazıları, resmen arkadaşımı ispiyonladım yaaa. hiç bir açık vermedim ama, yani çapkınlıklarından, yaptıklarından hiçbişey söylemedim. hep onu kıza masum anlattım. oğlanada kızı hep güzel söylüyodum ki barışsınlar diye. şimdi ise facebookta görüyorum onu bir selam bile vermiyor.
boşver iyi olmuş en azından çok geçmeden kızın gerçek yüzünü görmüş oldun sende sen iyiliğini yapmışsın gerisi onun çirkinliği zaten
ayrıca ilişkileride bigün sen bigün başkası barıştırarak nereye kadar gider ki çok saçma .. sen kullanılmamışsın canım o seni kaybettiğine üzülmeli bence :):)
cümleten good morning
yediremedim kendime bunu ama
kız gece bile arıyodu beni. sabah ben işe geliyodum ben, face de bekliyodu.git ders çalış barışıcaksınız görecen diyodum gitmiyodu.
şimdi bir selam fazlamı? bir selam.
yoksa ben alıp baş tacı edilmek için yapmadım bunları.arkadaşımıda çok sevdiğimden bu kızdan ayrılmasını istemedim çünkü çıktığı kızlar sağlam pabuç değillerdi ve bu kızla bir geçmişi vardı, senelerdir beraberler.yazık olacaktı onlara.
bu arada 1-2 defa kıza faceden yazdım, sınavların nasıl geçti diye, mesajları okumuş ama cevap yazmadı.
benim gibi mükemmel bir arkadaşı kaybettiler yaa..yazık, üzüldüm şimdi![]()
![]()
![]()
hem çıkarcı hem nankörmüş.... sen kullanılmamışsın canım o ahlaksızmış....
![]()
![]()
![]()
haha kesınıkle tatlısss