Ben Lucifer Morningstar…

Sizin tanınız konuldu mu acaba evet fiziğe gidiyor yeni rapor çıkarttık yüzmeye felan yazdırmıştım 5 aylıkken beri yüzmeye de gidiyor haftada 2 gün şuan 2 günde fizik görüyor ama yükselticez fizikleri bakalım doktor bütçenizi zorlayın dedi herşeye koşturmaya çalışıyorum
Bizim şu an için bir tanımız yok. Kızımın raporuyla üniversite hastanesinde haftada 3 gün fizik tedavi alıyoruz, iki gün de bir rehabilitasyonda özel eğitim alıyor. Ben ücret ödemiyorum şu anda. Siz de yaşadığınız yerdeki üniversite hastanesini araştırabilirsiniz.

Uzman değilim ama otizm okullarında çalıştım ağır ve orta durumlu olanlardı. Öğrencilerde mesela diğer okullara uyum sağlayabilecek öğrenci veli desteği olmayınca geriliyordu. Bazı öğrencilerim vardı aslında durumu ağır otistik olabilecek bi çocuk ama ailesi akrabaları o kadar güzel ilgilenmiş hayata katmış ki çocuğa ağır demezsin ve çok pozitifti. Benim tavsiyem yaşıtları oyun alanlarında etkileşime girsin siz aile olarak evde sürekli oyun vs ile hayata katın. Kv vs ile iyi değilsin ama başka varsa akrabalardan çocuklar filan onları görsün tabi profesyonel olarak ilgilenecek kişiler tutabilirsin. Özel eğitim öğretmenlerinden özel ders alabilirsiniz onlar sanırım duyu bütünleme vs çalışmaları yapıyor

Konunuzu o zaman okumuştum hatırlıyorum sizi.kızınızın iyiye gitmesine ve sizin iyi olmanıza çok sevindim.siz çok güçlü bir annesiniz inşallah her şey gönlüzce olur.♥️

Uzman değilim ama otizm okullarında çalıştım ağır ve orta durumlu olanlardı. Öğrencilerde mesela diğer okullara uyum sağlayabilecek öğrenci veli desteği olmayınca geriliyordu. Bazı öğrencilerim vardı aslında durumu ağır otistik olabilecek bi çocuk ama ailesi akrabaları o kadar güzel ilgilenmiş hayata katmış ki çocuğa ağır demezsin ve çok pozitifti. Benim tavsiyem yaşıtları oyun alanlarında etkileşime girsin siz aile olarak evde sürekli oyun vs ile hayata katın. Kv vs ile iyi değilsin ama başka varsa akrabalardan çocuklar filan onları görsün tabi profesyonel olarak ilgilenecek kişiler tutabilirsin. Özel eğitim öğretmenlerinden özel ders alabilirsiniz onlar sanırım duyu bütünleme vs çalışmaları yapıyor
Dediğiniz çok doğru, ne kadar ilgi o kadar ilerleme..Ben tek maaş ve nafakayla her şeye yetişmeye çalışıyorum. Abisi özel okula gidiyor şimdilik, yazın da kurs ücretlerini babası ödedi ama iki çocuğa maddi manevi anca yetebiliyorum. Ablam bu kış kemoterapi aldı, ben aile desteğini de kaybettim. Şimdi oyun ablası alacağız. Memnun kalırsam her gün almayı düşünüyorum. Kızım parka gitmeyi ve çocukları izlemeyi çok seviyor. Kızım daha da iyi olacak her şeyden önce iyimser ve pozitif yaklaşıyorum. Elimden gelenin de fazlasını yapmaya çalışıyorum.

Konunuzu o zaman okumuştum hatırlıyorum sizi.kızınızın iyiye gitmesine ve sizin iyi olmanıza çok sevindim.siz çok güçlü bir annesiniz inşallah her şey gönlüzce olur.♥️
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnanın çok zor günler geçirdim, gelecek benim için belirsiz ama çocuklarım için elimden geleni yapıyorum. Daha güzel günler göreceğim inşallah 🙏

Back
X