ben mahvoldum bittim ben !

rapunzel89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
111
39
35
Buraya yazmistim cok sevdigim adam terketti bi sebebi yok diyip diye bilen bilir bugun whatsapp iletisine bi kizin adini yazmis daha iki hafta olmus ayrilali. Bende dayanamadim beddualr ettim saydirdim tabi sonra baktim kizi taniyorum eski calistigim yere gelen üye müdürle sarilip öpüsmelerine bile sahit olmustum zamaninda rahat biriydi soyledim bildiklerimi artik mutlu olursun onunla dedim ve kiz buyuk baya. O tek kelime etmedi aksam müdürle kiz aradi iftira atmaya nasil cüret edebilirmisim seresizmisim kopekmisim beni hemen yarin mahkemeye vereceklermis suc duyurusunda bulunacaklarmis. Tek kelime edemedim şok oldum. O kadar zamanimi verdigim sevdigim ailemle tanistirdigim toz konduramadigim adamin bana yasattigina bakin.cok kötüyüm cokk hayatimda böyle yikilmamistim simdi hayata nasil devam ederim hic bilmiyorum

Keşke hic karismasaydin. Zaten iki haftada bu duruma gelmişse o adam, adamligindan şüphe etmek gerekir.
Dava konusunu bilemiyorum, açılır açılmaz ama bu güven olayı da sana guzel bir ders olmuştur.
Ne derler bilirsin. Bir musibet bin nasihat.

Insan artik bu devirde yazdiklarina dikkat etmeli... Telefonda söyleseydiniz yada yüzüne söyleseydiniz, laflar ucup giderdi, inkar edebilirdiniz ama simdi ellerinde kanit var... Babana bile güvenme demisler, bakin yememis icmemis yetistirmis, biranlik icinizi kusmaniz simdi basiniza biton is acacak gibi... Haklisinizdir belki ama bu sizi kurtarmaz... Allah yardimciniz olsun...:KK14:

Buraya yazmistim cok sevdigim adam terketti bi sebebi yok diyip diye bilen bilir bugun whatsapp iletisine bi kizin adini yazmis daha iki hafta olmus ayrilali. Bende dayanamadim beddualr ettim saydirdim tabi sonra baktim kizi taniyorum eski calistigim yere gelen üye müdürle sarilip öpüsmelerine bile sahit olmustum zamaninda rahat biriydi soyledim bildiklerimi artik mutlu olursun onunla dedim ve kiz buyuk baya. O tek kelime etmedi aksam müdürle kiz aradi iftira atmaya nasil cüret edebilirmisim seresizmisim kopekmisim beni hemen yarin mahkemeye vereceklermis suc duyurusunda bulunacaklarmis. Tek kelime edemedim şok oldum. O kadar zamanimi verdigim sevdigim ailemle tanistirdigim toz konduramadigim adamin bana yasattigina bakin.cok kötüyüm cokk hayatimda böyle yikilmamistim simdi hayata nasil devam ederim hic bilmiyorum

sizi bırakıp iki haftada sevgili yapan adam için o konuşmalar değmez, keşke uyarmasaydın da kendi yaşayıp görseydi, bu arada söylediklerinizi msjlamı yoksa konuşarak mı söylediniz

Ben anlamadim.
Belkide uyku yavas yavas bastirdigi icin.
Bilemedim.

Whatsapp iletisine yazdığı kızın diğeriyle aynı olduğunu nereden anladın ki de bu hale getirdin olayı?

Keşke yazmasaymışsın kendini küçük düşürmüşsün ama olmuş bi kere. Kızın karakterini biliyomuşsun beddua etmek yerine sevinseymişsin keşke hakettiğini buldu diye. Mahkemeye falan da veremezler tehdit ediyolar aklınca. Kız da ne çirkefmiş saldırmış hemen sana. Ah vah etmek yerine sevin bence iki karaktersiz birbirini buldu diye :KK51:

O serefsiz eski sevgilinin hakkindan gel, ne yapip edip yedigi halti temizlesin, davadan vazgecirsin onlari. Boyle birseyi nasil yapar. Bu kadarini borclu sana.

Sinirlenmenizi anlıyorum.
Ama o kadının geçmişi sizi zerre kadar ilgilendirmediği için bunu ortaya dökmek sizin suçunuz.
Muhtemelen korkutmak istiyorlardır böyle bir şeyi büyütüp akıllara düşürmezler.

Kusura bakma ama hak etmişsin. Ayrıldığın adamın kiminle olduğundan sana ne? Birlikte olduğu kızın nasıl biri olduğundan sana ne? Ve onu kötüleme hakkını nasıl kendinde buldun?

Havlayan köpek ısırmaz. Dava içinse korkun boşver gitsin.
Adam içinse de verilmiş sadakan varmış ki erken göstermiş yüzünü. Ben olsam ayrılık acısı dahi çekmez, şükür namazı kılmaya giderdim.
Ancak kim olursa olsun, canınız ne kadar yanarsa yansın bir insanı kötülemek çirkin bir olay. Bu konuda hata etmişsiniz.

Elin kızının namusuna dil uzatırsan olacağı budur. İyi olmuŞ.

Whatsapp iletisine kırığının adını yazacak kadar Keko tipler elinizden gitti diye bide kendinizi paralıyosunuz ya pesss
Ben de sevgilimin adını yazardım. keko muyum ?

Iftiradan degil hakaretten suç duyurusunda bulunabilirler. Gıyapta hakaretin suç unsurları oluşmamış gorünüyor anlattığın gibiyse. Eski erkek arkadaşını da tamamen her seyiyle hayatından çıkar kurtul ondan.

İlk olarak sakin ol .. Dava açsın korkma ki açıcağını sanmıyorum sende aldatıldığını psikolojinin bozuk olduğunu söylersin bir psikologdan rapor alırsın bunalım depresyon bipolar bozukluğu vs.. Ceza almazsın alsansa siciline işlenmez tabiki 5 yıl içinde tekrar aynı suçlama ile hakim katşısına çıkmaman lazım

Ah canim keske hic karismasaydin.kiz zaten oyle biriyse bi sekilde ayrilirlardi zaten,ana simdi sen oyle dedin diye sirf sana inat bile devam ettirebilir yani.aman bosver,omrun mahvolacagina daha cabuk kurtulmussun.

X