ah be canim.lütfen kendini bu kadar yipratma.benim içimede memorial sindi senin için.çünkü sizde erkek kaftörü var.aret beyin merkezi bu konuda ne kadar basarili bi fikrim yok.bizde sorun olmadigi için belkide ilk deneme tuttu.canim yavrumuzu verecek olan rabbim.doktorlar sadece sebep.bu yüzden kendini rabbime teslim et.sanki bana senin için memorial pozitif olcakmis gibime geliyor.hayirlisi de ve basla artik.stres yapma lütfen.bu bebegi ve hamile kalmani çok etkiler.lütfen inanç,umut, ve sabirla basla.dualarim seninle.
tedavin hayırlı olsun canım. doğru bi karar vermişin benim doktorumda hale hanım. çok iyi biri cana yakın ilgili gerçekten. ben 2. tedavimi olacağım ve yine hale hanımla başladım. aklındaki tüm soru işaretlerini kaldır canım.karar verememen seni daha çok yoracaktır. o yüzden bi karar ver sonuna kadar devam et. sonuçta bizlerin elinde olan bişey değil. herşey dörtdörtlük olsada olmayacaksa yine olmuyor. güvenç beyde çok iyi bi doktor ama kafanı karıştırmayayım en iyisi.
bence memorialde hangi doktorun ilk muayeneyi yapıp başladığı çokda önemli değil..genelde hastalarla bütün doktorlar ilgileniyor.ama sen illaki şu doktoru istiyorum diyorsan birtek o bakıyor..sonuçta bütün dosyalar prof semra hanımında bilgisi dahilinde değerlendiriliyor.yani seni x doktor muayene ve takip ediyor ama sürekli semra hanımla bilgi alışverişinde bulunuyor.hale hanımda güvenç beyde iyi doktorlar.bende orada tedavi oldum doktorum mustafa beydi..ben çok memnundum.ama bu hafta yıllık izne çıkıyor..bence rahat ol..
canım selam icine sinen merkeze randevu almana cok sevindim artık icinde suphe kalmasın cunku boyle tedaviye baslanmaz yeter ama kendine gel artık kızıcam sanalmaz: boyle karısık kafayla tedaviye baslama lutfen bunun senin icin nekadar onemli oldugunu dusunursen zarar verecek bisey yapmamaya calısırsın lutfen toparla kendini dogru bi secim yaptım deyip gonul rahatlıgıyla basla tedavine allah yardımcın olsun bitaneeeeeeeeeeemkaydirigubbakcemile5
bende tedavimi orda oldum. doktorum güvenç beydi çok iyi bir doktor. çok memnundum ondan. ama zaten kontrole gittiğinde kendi dr unun işi varsa y da orada yoksa kontrolünün başka drlar da yapabiliyor. mesela bana hale hanımda bakmıştı bir kere.
sagol canım kızma bana
biliyorsun benim eşimlede problem var o yuzden en iyi yer seçmeye gayret edip allahtan istiyorum
valla canım bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle güvenç beye gitmiştim.dediğim gibi çok memnun kaldım. ama yine sen bilirsin. bana kalsa tavsiye ederim. utanma konuşsuna gelince. hale hanımda olsa güvenç beyde olsa illaki bir ya da iki kontrolünde başka drlarda bakıyor.bana mesela dediğim gibi hale hanımda bir de müstecep bey di sanırım bir dr daha vardı .oda baktı.
denizcim bende bu hafta başlıyorum. adetimi bekliyorum. güvenç beydeyim ben. farketmez bence doktorların hepsi iyi. seninle orada tanışalım inşallah.
canım bende semra hocayla başladım.ama 250 vermeme ragmen başka hoca muayene etti. ama sonra semra hocada ilgilendi yaniiii........bencede hocaya çok takılma...bu nasip işi............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?