ben memorial ı seçtim arkadaşlar? ama hangi doktora gitsem

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
Semra Kahraman çok yoğun çalışıyor ve sonrasında diğer arkadaşlarına bırakıyormuş.
yarın için dr. güvenç arlıkaya ya almıştım ama bazı arkadaşların mesajlarını okudum
dr. hale karagözoğlununda çok ilgili olduklarını söylediler.
onun yarına randevuları dolu ve çarşamba 11 e aldım hale hanım için. ama hala içimde kurtlar var. bir gun içinde tam 3 doktor randevusu değiştirdim.
bayan olmasını istedim siz dr. hale hanım için neler duydunuz. çok duyarlı ve çok ilgiliymiş.
ben yuksek ihtimalle tedaviye başlayacagım için yanımda 500 euro göturmemi istediler ve yaşımın gençliğinden dolayıda ilaçlar için 1000 tl
maliyetin oplamı tup bebek için 1900 euro ama çidere uye oldum 1650 euro + ialçlar oluyor
memorial için fiyat bazı merkezlerden farklı degil ve lab olarak çok iyi sıralarda tereddute düşmeden başlamalıyım artık degil mi
biri beni silkelese iyi olur kafayı yeme noktasına geldim zaten bu kadar sıkıntıylada olmayacak galiba
aslkında adam akıllı bir ön görüşme yapıp başlamak lazım ama benim bir ay daha bekleme halaim kalmadı
bu reglimle başlamak istişyorum çarşamba gunu reglimin 3 gunu ilaçlarada o gun başlayacagım
mafoldumben:gitme::çok üzgünüm:

ah be canim.lütfen kendini bu kadar yipratma.benim içimede memorial sindi senin için.çünkü sizde erkek kaftörü var.aret beyin merkezi bu konuda ne kadar basarili bi fikrim yok.bizde sorun olmadigi için belkide ilk deneme tuttu.canim yavrumuzu verecek olan rabbim.doktorlar sadece sebep.bu yüzden kendini rabbime teslim et.sanki bana senin için memorial pozitif olcakmis gibime geliyor.hayirlisi de ve basla artik.stres yapma lütfen.bu bebegi ve hamile kalmani çok etkiler.lütfen inanç,umut, ve sabirla basla.dualarim seninle.

canım benim bende suan sadece memorial odaklandım ama orda hangi doktora gitmeliyim diye düşünmeye başladım şimdide.
herşey allahtan
o en iyisini bilir saglıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah.

tedavin hayırlı olsun canım. doğru bi karar vermişin benim doktorumda hale hanım. çok iyi biri cana yakın ilgili gerçekten. ben 2. tedavimi olacağım ve yine hale hanımla başladım. aklındaki tüm soru işaretlerini kaldır canım.karar verememen seni daha çok yoracaktır. o yüzden bi karar ver sonuna kadar devam et. sonuçta bizlerin elinde olan bişey değil. herşey dörtdörtlük olsada olmayacaksa yine olmuyor. güvenç beyde çok iyi bi doktor ama kafanı karıştırmayayım en iyisi.

bence memorialde hangi doktorun ilk muayeneyi yapıp başladığı çokda önemli değil..genelde hastalarla bütün doktorlar ilgileniyor.ama sen illaki şu doktoru istiyorum diyorsan birtek o bakıyor..sonuçta bütün dosyalar prof semra hanımında bilgisi dahilinde değerlendiriliyor.yani seni x doktor muayene ve takip ediyor ama sürekli semra hanımla bilgi alışverişinde bulunuyor.hale hanımda güvenç beyde iyi doktorlar.bende orada tedavi oldum doktorum mustafa beydi..ben çok memnundum.ama bu hafta yıllık izne çıkıyor..bence rahat ol..

ya açıkçası ben doktor muanelerinden çok utandığım için bayan tercih ettim.
ama hale hanım sanki erkek doktor daha iyidir tabusunu yıkmış gibi mesajlar okudum ilgili sıcakkanlı daha duyarlı yazılar okudum.
canım kızmazsan sormak isterim ilkinde ne oldu
birde dondurulmuşlar için para talep ediyorlar mı

varya arkadaşlar sizler hepiniz çok özel insanlarsınız. birbirimizin dertlerine bu kadar duyarlılık gösterip vakit ayırıyoruz bu ne kadar özel ve guzel bir şey. rabbim hepimizin yuzunu guldursun. ben erkek olmasını pek istemiyorum ya çok mutsuz ve rahatsız oluyorum o anlar o yuzden.

canım selam icine sinen merkeze randevu almana cok sevindim artık icinde suphe kalmasın cunku boyle tedaviye baslanmaz yeter ama kendine gel artık kızıcam sanalmaz: boyle karısık kafayla tedaviye baslama lutfen bunun senin icin nekadar onemli oldugunu dusunursen zarar verecek bisey yapmamaya calısırsın lutfen toparla kendini dogru bi secim yaptım deyip gonul rahatlıgıyla basla tedavine allah yardımcın olsun bitaneeeeeeeeeeemkaydirigubbakcemile5

bende tedavimi orda oldum. doktorum güvenç beydi çok iyi bir doktor. çok memnundum ondan. ama zaten kontrole gittiğinde kendi dr unun işi varsa y da orada yoksa kontrolünün başka drlar da yapabiliyor. mesela bana hale hanımda bakmıştı bir kere.

sagol canım kızma bana
biliyorsun benim eşimlede problem var o yuzden en iyi yer seçmeye gayret edip allahtan istiyorum

canım guvenç bey mi dersin sen?
ben ilk guvenç beye aldım ama sonra hale hanım olarak değiştirdim
daha az utanıp daha az sıkılırım belki diye

sagol canım kızma bana
biliyorsun benim eşimlede problem var o yuzden en iyi yer seçmeye gayret edip allahtan istiyorum

ya tamam seni cok iyi anlıyorum ama bukadar kendini hırpalayarak arama olurmu yazık sana bak tedaviye baslayacan olmaz boyle baslanılmaz hadi artık bak dgru yeri bulmussun artık rahatlıkla basla tedavine tekrar hayırlı olsun bitanem allah utandırmasın budafa ellerin bos kalmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

QUOTE=nursevgi;7470176]ya tamam seni cok iyi anlıyorum ama bukadar kendini hırpalayarak arama olurmu yazık sana bak tedaviye baslayacan olmaz boyle baslanılmaz hadi artık bak dgru yeri bulmussun artık rahatlıkla basla tedavine tekrar hayırlı olsun bitanem allah utandırmasın budafa ellerin bos kalmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

sagol canım
inşallah hepimizin kucakları :ecrin_bebek: dolar

valla canım bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle güvenç beye gitmiştim.dediğim gibi çok memnun kaldım. ama yine sen bilirsin. bana kalsa tavsiye ederim. utanma konuşsuna gelince. hale hanımda olsa güvenç beyde olsa illaki bir ya da iki kontrolünde başka drlarda bakıyor.bana mesela dediğim gibi hale hanımda bir de müstecep bey di sanırım bir dr daha vardı .oda baktı.

çok ama çok teşekkür ederim
ben akşama keskin sirke kocamlada bi konuşayımda :)
sizi bilgilendiricem sans dileyin

canım bende semra hocayla başladım.ama 250 vermeme ragmen başka hoca muayene etti. ama sonra semra hocada ilgilendi yaniiii........bencede hocaya çok takılma...bu nasip işi............

denizcim bende bu hafta başlıyorum. adetimi bekliyorum. güvenç beydeyim ben. farketmez bence doktorların hepsi iyi. seninle orada tanışalım inşallah.

denizcim bende bu hafta başlıyorum. adetimi bekliyorum. güvenç beydeyim ben. farketmez bence doktorların hepsi iyi. seninle orada tanışalım inşallah.

gunaydın canım ya ben bi an hale hanıma döndüm nedense
erkek olmasından dolayı galiaba yan çizdim yoksa randevum bugun guvenç beydeydi
ama ben çarşamba gunu 11 de gidicem senin randevun kaçta olucak eger bu hafta olursan görüşemeyiz sonrasında ama yaz muhakkak randevularını

canım bende semra hocayla başladım.ama 250 vermeme ragmen başka hoca muayene etti. ama sonra semra hocada ilgilendi yaniiii........bencede hocaya çok takılma...bu nasip işi............

canım ben muane için para vermeyecegim
benim ilk randevumu çider aldı oraya uye olduğum için muane ücreti almayacaklar ve 1900 euro olan tup bebek fiyatınıda 1650 euro indiriyorlarmış

Memorial da çok hasta olmasından dolayı her muayene de aynı dr rastlamayabiliyor,ben nerdeyse Semra Hn hariç tüm dr larına denk geldim..Ki Semra Hn a denk gelinemiyor zaten:)Erkek dr lar sanki daha duyarlı...Benim transferimi Hale Hn yapmıştı,işine daha hakim ve daha bilge görünüyordu..Bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…