mrb arkadaslar. eşimle bazı problelerımz vardı sürekli kavga ediyoduk. bazen çileden çıkarıyodu beni herseye karısıyodu( ev işlerime , bazen gezmeme vb) falan bende sert tepkiler veriyodm sonra biraz daha düzeldi şükür. karsılık vermedgm için pek kavga etmez olduk. ama sorun şu. bazen beni takmadıgnı düşnüyorum. mesela bişey oluyor be küsüyorum az sonra hiç bişey olmamıs gibi davranmak zorunda kalıyorm sırf ben kötü olmayayım diye. cocuk gibi davranma der bana sürekli huysuzluk yapma der o yuzden. neyse küs durmayayım uzatmayayım diye düşünüyorm gidip konusuyorm sonra düzeliyorz. ama onunda özür dilemesi gereken seyler oluyor kızdgm zaman ama özür dilemiyo pek. benlik bişey yok sen uzatıyosn diyor. mesela bugun yapması gereken bişey vardı yapmadı haliyle kzıdm. ama kızınca ben kötü oldum. gönlümü almaya calısmıyo hiç. telefonda soguk konusuyorm tınlamıyo hiç sanki ben konusmasam da önemli degilms gibi. yada evde tv izlerken odaya gidiyorm 1 saat gelmıyorm farkında bile olmuyor ben yine hiç bişey olmams gibi davranıyorm o zman kendıme kızıyorm işte. ck mu yüz veriyorm diye. ne yapmam lazım sizce? biraz düsünmesem düsündügümü belli etmesem takmasam düzelirmi sizce. yada bu sekilde olan varmı?