- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Artik bu kacinci konum bilmiyorum normalde abimle şehir disinda yasiyorum kpssye calisiyorum. 1.5 aya yakindir eve geldim corona var diye abimin psikoljik baskisindan,gerekli gereksiz azarlamasından,elestirisinden ve sürekli terslesirsen döverim tavırlarından kurtulup bi rahat nefes aldım resmen ama burada da 0 özgürlük. Neyse babam da birkac gündür abimin yanına gitmişti ev bakmaya. Dün geldi bugün odama gelmiş bana diyor ki "Dün demeyi unuttum yatagının altında toz topakları vardı,masanda silgi kırığı vardı hadi neyse o olsun da yataginin altını süpürmen lazım abin bir sey demedi de sen genede dikkat et sen kızsın sana yakışmıyor" ev eski bir ev,süpürge deseniz daha eski resmen dökülüyor borusu cikip duruyor,odami da gelmeden süpürüp sildim halımı bile silkeledim. Zaten gitmeye yakin dogru düzgün ders calismiyordum masami da silmistim islak mendille ama illaki silgi kirigi kalmıştır veya iyi silmemisimdir hatırlamıyorum tam. Bir de yatagım ağır sandiklı baza altindaki tozlari görmek icin cekip özellikle bakmak lazım. Ya da eğilmek, ki babam bel fitigi gecirdigi için normalde yere bir sey düşse bize der alıverin ben eğilmeyeyim diye. Ve orada tüm evi ben temizliyorum tuvalet banyo mutfak odalar salon. Abim yaparsa sadece ana yemek yapar sofrayi hazirlama salata corba sofrayi kaldirma yogurt tursu vs.. hazırlama hep bende. Bir de cok detaylı temizlik olursa sadece süpürge yapar o. Ve yalan yok yeri geliyor o kadar temizlikten sonra kendi odamı süpürmeye üşeniyorum ama gelmeden süpürdüm.Babam da tüm evi benim temizlediğimi bildiği halde neden sanki abimin bana kızması gereken bir seymiş gibi yansıtıyor "abin bir sey demedi de" diye. Sordum neden bakıyorsun diye iste yan odada tavsan var sözde onun odasi kirli olunca benim yatagimin altini da merak etmiş. Abim mi sikayet etti diyorum acaba ama o da niye sikayet etsin benim odama bile girmez. Ama sürekli telefonda bizimkilere saka olarak karamelin odasi cok pis,hep dagınık derdi. Elli defa dedim söyleme şöyle ciddiye alıp beni azarlıyorlar diye.
Yani ben mi olayı abartıyorum ? Babam da temiz,titiz biri değildir. Ama benim tırnaklarım ne kadar bakimli olsa da biraz uzun olsun hemen pis kes onları senin elinden yemek yemem demeye başlar. Şurada 3 gün daha kalıp döneceğim tekrar 3 gün icin bunu gelip söylemeye benim canımı sıklamaya değer miydi ?
Yani ben mi olayı abartıyorum ? Babam da temiz,titiz biri değildir. Ama benim tırnaklarım ne kadar bakimli olsa da biraz uzun olsun hemen pis kes onları senin elinden yemek yemem demeye başlar. Şurada 3 gün daha kalıp döneceğim tekrar 3 gün icin bunu gelip söylemeye benim canımı sıklamaya değer miydi ?