• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum, bütün kaynanalar böyle mi?

Kizlar 1 tane oglum var rabbim nasip@ederse bide kizim@olacak 6 ayluk hamileyim yardimcim kimse yok@kendi@evimin@isini@kendim@tutuyorum@sukur agirda kaldiriyorum kayivaldem@hic acimiyor daha genc 56 yasinda@her isini@yapabilir@bunun cocugu@durmuyor@karninda@bitane demiyor isimi@yap@diyor@halim@kalmiyor artim@bazen nefes bile@alamiyorum@hamilelikden hic acimiyor insan@der bu gelin@2 canli@oglu@durmuyor@tobe misafiri vardi bugun cagirdi gittim@insan@elinin@ucuyla@yardim eder yemek yedigi@tabagi bile yika@diye onume yitti@suc bende aslinda yapmiycam ama dayanamiyorum yemekleri hazirladim cay meyve derken@halim@kalmadi@demek@ostedigim neden bu@kadar acimasizlar@benmi@abartiyorum@benim gelinim@iki@canli@olsa yemin@ederim@is tutturmaya kiymam esimde anlayissiz
deli misin ya sen bu halinle neden iş yapıyorsun senden önce ne yapıyormuş eşin kavga mı ediyor gitmek istemezsen ne adamlar var haaa

Yorumlara çok güldüm :halay:

Konuya da çok şaşırdım. Bakmayın yeni üye olduğuma seneerdir kk takipçisiyim :) yine de şaşırmadan edemiyorum. Cidden böyle kv ve gelinler var mı hala? Size hamile olmasanız bile işini buyuramaz. Evlendik diye kimsenin hizmetçisi olmadık. En fazla ihtiyacı olur, yaşlıdır o zaman yaparsınız. Hele ki hamilesiniz. Duymazdan gelin. Yapmayın. Az yesin uşak tutsun. Sinirlendim ya.

Ayy hayatta yapamam valla kusura bakmasin herkesin el ayak sayisi eşit herşey karşılıklı valla o bana yapar bende yaparim o yapmaz bende yapmam kendinizi yormayin siz ogluyla evlisiniz parayla tuttuğu yardimci değil

Nasıl biri? Yani nerde doğup büyümüş bunu sordum çünkü köylerde kadınlar 3 çocuğa bakıp bide karnındakiyle iş yapıyorlar gelinleride yapar zannediyorlar öyle bir kaynana mı acaba? Bir tane arkadaşım vardı kaynanasının toplamda 4 çocupu vardı aslında istanbulda doğup büyümüş bi havası bardı ama gençlen çok çekmiş oaebeple gelinine yaptığı eziyet gibi değil normal geliyordu ne varki bunda diyordu ben neler yapıyordum diyordu

Hata sende yapmayacaksın ne demek dayanamıyorum dahada fazlasını ister sen yaptıkça :kahve:

Sen haketmissin ama..bir yapmazsin iki yapmazsin anlar oda..iyilik yapma vazifen olur..gelin demek hizmetci mi demek? Doktor yat dinlen dedi dersin birsey dersede..

Kizlar 1 tane oglum var rabbim nasip ederse bide kizim olacak, 6 aylık hamileyim yardimcim kimse yok, kendi evimin isini kendim tutuyorum şükür, agirda kaldiriyorum kayınvalidem hiç acımıyor, daha genc 56 yasinda her isini yapabilir, bunun cocugu durmuyor, karnında bir tane daha var demiyor, isimi yap diyor, halim kalmıyor artık, bazen nefes bile alamıyorum hamilelikten, hiç acimiyor insan der bu gelin 2 canli oğlu durmuyor tobe misafiri vardi bugun cagirdi gittim insan elinin ucuyla yardim eder yemek yedigi tabağı bile yika diye onume attı, suc bende aslinda yapmiycam ama dayanamiyorum yemekleri hazirladim cay meyve derken halim kalmadı, demek istediğim neden bu kadar acimasizlar, ben mi abartıyorum ? Benim gelinim iki canlı olsa yemin ederim is tutturmaya kıymam, esimde anlayışsız.

Hata sizin. Yapmayacaksınız bu kadar basit.
Siz kendinize ve karnınızdaki çocuğa değer vermezseniz kimse vermez.

Hamile olmasanız da yapmayın. Herkes kendi işini kendi yapsın.

Hadi onlar sana acımıyor sen neden kendine bebeğine acımıyorsun. Ben biraz yorulsam hemen karnıma ağrı giriyor beynim zonkluyor. bu aralar sırtım çok ağrıyor sana bunlar da mı olmuyor bi de ağır kaldırıyorum demişsin aferin sana

allah insafa getirisin.bebeğide senide korusun.dünyada ne insanlar var.

Sen kendine ve bebeğine acımazsan kimse acımaz. Yapmayacaksın sen kendini düşüneceksin nasıl alıştırırsan öyle gider.

yapma.zorla kolundan tutup mutfaga sokacak halı yok degılmı..
zaten 6 aylık hamılesın ve beklentıye girdiginde ay agrım var ay yapamıyorum anne bı su ver,anne bana şunu bunu ver bi yastık koy arkama,ayyy ayaklarım şişti bi sehba versene hatta bide yastık koy sehpa üstüne.aman aman falan fistan:)
valla nazlamasına gerek yok aslında ,ama öyle davranana böyle davranmak şart:)

Senin iş yapmanı bekleyen kv vs . ..vicdansızlar ,sen bebeğine ve kendine acı ve sana ve bebeğini düşünmeyenlerin kölesi olma senin şuanda dinlenmek zorundasın sağılıklı yaşamalısınki bebeğinde sağlıklı dünyaya gözlerini açabilsin senin hakkın yok onu daha doğurmadan yormaya stresse sokmayın lütfen sadece çocugunu ve onu düşün LÜTFEN kv İşini yapma ! Çekil köşene.

Back
X