Ben mi abartıyorum? Erkek arkadaşım mı öküz...?

Haklısınız çok. Ben de bu zamana kadar boyle dusundugum ıcın devam ettirdim. bunun tartışmasını da hıc ama hıc yapmadım. sadece sakayla karısık öküz vs dedim. o da ben belli edemem diyip geçiştirdi. Sevgisini fedakarlıklarından anlıyorum zaten o da olmasa coktan bitmişti. Napalm bunu bulamayanlarda var diyip içime atıyorum yada burda paylasıyorum yapacak pek bısey yok :(

bide şöyle düşün sana şimdi o aşk dolu sözleri söyledi evlendi söylememeye başladı ondan sonra o haline alışman daha zor adam demekki dürüst biriki dereye geçene kadar ayıya dayı demiyor nasılsam öyleyim diyor kabullenip kabullenmemek senin bilicen bi iş ama bundan önce kişiliğine adamlığına bak bırak söylemesin ama gösteriyosa bence sorun etmemelisin

bide şöyle düşün sana şimdi o aşk dolu sözleri söyledi evlendi söylememeye başladı ondan sonra o haline alışman daha zor adam demekki dürüst biriki dereye geçene kadar ayıya dayı demiyor nasılsam öyleyim diyor kabullenip kabullenmemek senin bilicen bi iş ama bundan önce kişiliğine adamlığına bak bırak söylemesin ama gösteriyosa bence sorun etmemelisin

aslında bız gorustugumuz zamanlarda sohbet edıyoruz şakalasıyoruz sarılır falanda... ama yınede agzından sevgı sozcugu cıkmaz aynı sehırde olsak sorun etmıcem ama bu adam hep yanımda değil ki taa nereye gidiyor. tek ıletısımımız telefon oluyor ınternet oluyor o zamanda bu acıgı kapatmak ıcın ınsan ılgı beklıyor...

evet en başından beri boyle ılk gun nasılsa bguun de oyle. gunahını almayayım bazen der yanında olmak isterdim vs diye ama cok soguk der sankı ...onunda heycanlı bı yapısı yok. Çok sakin bir insandır.. ben hıc oyle değilim neden aramızda mesafeler var diye duygusallaşsam 2 dkka hemen abartlcak bısey yok tmm gelcem der. ben de ona o sekılde davranıyorum belki ondan bıraz daha sıcak davranıyorum ama genel olarak o nasılsa bende oyleyım...

Her insanın yapısı farklıdır onunki de böyle demekki.Sevgisini gösteren tiplerden değil.Ama zaman zaman buna da ihtiyaç duyarsın.Zaten sevmese 1 yıldır devam etmezdi.

abartmıyorsun bence.
her kadın ilgi görmek ve sevildiğini bilmek ister.
erkek arkadaşınızın huyu bu olabilir ama sizi gerçekten seviyorsa kişiliğinden birazda ödün vermesi gerek.

Davranışlarıyla sizi sevdiğini anlıyorsanız fazla takılmayın bence. Yapısı böyle demek ki.

Etrafımızdaki insanların yürümeleri, oturup, kalkmaları, aklınıza gelebilecek her türlü davranışları farklı, farklı olabiliyor. Konuşma stili de böyle bir şey. Kimi hislerini daha çok yansıtır konuşmasına, sevgisini de, öfkesini de, nefretini de; kimi ise, aksine her şart altında üç aşağı, beş yukarı aynı konuşma tarzını sürdürür, onun belki, bakışından, bir el hareketinden, kafasını oynatmasından fark edersiniz hislerini. Olabilir ki, yürüyüş, oturup kalma tarzı zamanla uğraşılarak değiştirilebilir, ama hislerini kelimelerle ifade edebilme konusu bence biraz daha zor. Belki yaş ilerledikçe ya da çok daha samimi/özel bir ortamda olunduğunda biraz daha farklı olabilir.

Bir de şu var, ben de sevgilim, aşkım falan gibi kelimeleri hiç kullanamam. Eşimi çok severim, o da bunu bilir, ama ona hep ismiyle hitap etmişimdir 25 senedir. Benim konuşma tarzımla bağdaşmıyor, kullandığım zaman suni kaçıyor bana göre. Çünkü bu kelimeler benim ağzımdan doğal olarak dökülemiyor. Bu kelimeleri kullanmak için özel bir çaba sarfedip, dur bak, şimdi aşkım, 10 dakika sonra da sevgilim diyeyim diye önceden düşünmem, plan yapmam lazım. Yani Türkçe "seni seviyorum" diye düşünüp, İngilizce "I love you" demek gibi bir şey bence, doğal değil.

canım sevildiğini kalbinden gerçekten hissediyorsan tamamdır. benim eşimde kelime olarak seni seviyorum demez.
ben bilirimki gerçekten beni seviyor. kendinden önce beni düşünüyor benden daha çok fedakarlık yapıyor
istemediği şeyleride sırf ben istiyorum diye yapıyor. hayatımı kolaylaştırıyor sorunlarımı önemsiyor eşim beni mutlu etmek için uğraşıyor.
şimdi ben sana soruyorum seni seviyorum demediği için bu adam beni sevmiyormu
yoksa ben kendimimi kandırıyorum.:53:

canım sevildiğini kalbinden gerçekten hissediyorsan tamamdır. benim eşimde kelime olarak seni seviyorum demez.
ben bilirimki gerçekten beni seviyor. kendinden önce beni düşünüyor benden daha çok fedakarlık yapıyor
istemediği şeyleride sırf ben istiyorum diye yapıyor. hayatımı kolaylaştırıyor sorunlarımı önemsiyor eşim beni mutlu etmek için uğraşıyor.
şimdi ben sana soruyorum seni seviyorum demediği için bu adam beni sevmiyormu
yoksa ben kendimimi kandırıyorum.:53:

evet haklısınız bende oyle kabullendım sırf bu yuzden ayrılmam zaten sevıyorum. Ama o duygularını soylemeyınce bende soylemekten cekınıyorum birikiyo içimde haykıramıyorum :59:

Eee.. sevgilisiysen elbette gelecek o yolu ne bekliyorsun?
Sevgisini göstermesi lazım.
Şahsen seven insanın içinden gelir durduramaz o duyguları.
Yeri gelir sarılır dokunur öper. Yeri gelir sözlere döker sevdiğini.
Sevgimi gösteremiyorum demek bahane.
Seven belli eder yol gelmesi mühim değil.
Sevgili olmanın bir sorumluluğu olarakta görebilir bunu...
İleride evlenirseniz ooh daha da yayar kendini baştan önlenmeli bu durumlar.
İlgi ve sevgiyi hissedip göstermek çok önemli bence...

Son düzenleme:
evet haklısınız bende oyle kabullendım sırf bu yuzden ayrılmam zaten sevıyorum. Ama o duygularını soylemeyınce bende soylemekten cekınıyorum birikiyo içimde haykıramıyorum :59:

Sizi sevdiğinden süpheniz yoksa, siz söyleyin, onun söylememesi neden engel ki size. Hem belki sizden duya duya o da biraz olsun alışır, ufak, tefek bir şeyler şeyler söylemeye başlar. Belki de biraz çekingenliği varsa, bu sayede yavaş, yavaş atar üzerinden. Benim anladığım, insanları öyle istediğimiz kalıba sokmak pek de mümkün değil, ancak ufak, tefek şeyleri değiştirebiliriz.

Bırak Alllah aşkına canım ya abartıyor muyum da soru mu..Seven insan böyle yapmaz sevgisini belli edemeyen bile belli, eder cünkü aşkta mantık yoktur ağır abimizin de hormonları var yani.Bu ne demektir...seni sevmiyorrr...

Back
X