Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
calisiyorum falan diyor ama millete laf yetistirecek zamani buluyor..onlarda akraba evliligi var mi ki kuzeni o sekilde yaklasiyor.?gozu senden baskasini gormuyormus,madem nefes almak istiyor,sende arala gomlegini alsin nefesini..bunu yaparken de bisey yokmus gibi davran agzindan laf almasina izin verme..kisacasi senin de dedigin gibi cool takil bakalim..
canım tepkilerinde çok haklısın... inan okulda karşılaşmasaydınız da o seni arardı... mantıklı sebepler ileri sürmüş; dediğin gibi zeki biri sanırım... yalnız bana; daha az ilgi göstermesinin nedeni olarak sizin için çalıştığını söylemesi pek inandırıcı gelmedi... bu sadece birşeyler dank ettiği için sunulabilecek güzel bahanelerden...
yazmış zaten arkadaşlar ; bir erkek eğer kaybetmekten korkuyorsa inan herşeyden üstte tutar seni; ama yok herkesten sonra geliyorsan eğer bu ilişkide çok seven taraf sensin ve bu da daha çok üzülecek tarafsın demek...
şu anda verdiğin karar doğru... ilgini azalt ama lütfen bunu söze dökme... bırak o farketsin... sen bana değer vermiyorsun ben de sana vermeyeceğim dersen; bu tavrını dikkate almaz sadece misilleme yaptığını düşünür... ama sen bu şekilde davranırken bunun farkında bile değilmişsin gibi davranmalısın ki o zaman seni kaybetme ihtimali olduğunu anlar... birşeylerin azaldığını düşünmeli sende ki kazanmak için çabalamalı... ilişkinin başı gibi olmaz elbette 1,5yıl sonra; ama dönem dönem bu tarz tavır değişiklikleri ile daha çok ilgilenmesini sağlayabilirsin... ama daha da önemlisi bunu bir taktik olarak düşünme... yani onu gerçekten hayatının merkezine yerleştirme; senin için hayat o demek olmasın ama hayatındaki en güzel şey olsun mesela... umarım anlatabildim...
bahsettiğin kuzene gelince de ; genelde anlamamazlıktan gelirler ya da gerçekten anlamazlar bir de kuzen adı... sen yine takipte ol ama bunu da sürekli ona karşı dile getirme... konuyu yakından takip et ki gerektiği yerde gerektiği kadar bilgi sahibi olabilesin...
düzelmiş aranız :lepi:
bence durumlar düzeliyor gibi. herşeyi kabul etme, tavrını koy. ama çok seviyorsan büyütme. hakkında hayırlısı olsun.
canım benim sıkma canını sen bak kendine göre kararlar almışsın aramayacağım diyosan arama bırak o arasın unutma kaçan kovalanıyo ya valla ben bu erkekleri anlamıyom artık ki buna sözlümde dahil :) neyse hayırlı olsun canım en azından suan üzgün değilsin
ailesi face de ekliyse belki biraz çekiniyor olabilir..
yada erkeklerde bide şu var..mesela benimkide face ine hiçbişey yazdırmaz bana.konuşturmaz kimseyle..banada face açtırmıyor..sebebini sordum,dedi olurda senin resminin altına tuhaf bi yorum yazarlar yada sözünün altına bişey yazarlar tuhaf tuhaf ,babam olsa papaz olurum demişti..o konuyuda öyle kapadık..
belki seninkide göz önüne çıkmanı istemiyordur..sözden laftan kıskanıyordur seni..canını sıkma :teselli:
1.cu canım çok sevindim. opuyorumnanaktan Sende dediğin gibi umursamaz davran.
canim kizi devamli sorup kafasina sokma..aklinda yoksa bile belki Allah korusun zamanla kizin ilgisi hosuna gider.
Yav gülümm boşveeeeerrr, sen keyfine bakkk, bırak merak eden, üzerine düşen taraf o olsun, sen niye sıkıyosun canını. Sen sık sık mesaj atıp, aramayı sormayı azalt ama bu süre içinde ona iyi davran yine, oooo her şey güllük gülistanlıkmış gibi konuş, çoook mutluymuşsun, hiç bi sorunun yokmuş hatta bu durumdan ziyadesiyle memnun olmuş gibi davran da bak onun o iki tane paçası bir pabuca nasıl sığmıyor. aklinialirimsmile
Yav gülümm boşveeeeerrr, sen keyfine bakkk, bırak merak eden, üzerine düşen taraf o olsun, sen niye sıkıyosun canını. Sen sık sık mesaj atıp, aramayı sormayı azalt ama bu süre içinde ona iyi davran yine, oooo her şey güllük gülistanlıkmış gibi konuş, çoook mutluymuşsun, hiç bi sorunun yokmuş hatta bu durumdan ziyadesiyle memnun olmuş gibi davran da bak onun o iki tane paçası bir pabuca nasıl sığmıyor. aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 ziyadesiyle memnun da olmak lazım be monam ... erkek milletini arayıp sormaya " hayır" :enbuyukkk: