• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum O mu?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Beni cok uzen bi konuyu paylasmak istiyorum
Bir aya yakin zamandir konustugum fakat yaklasik bir haftadir sevgilim olan bir insan var
Bugun cok sinirlendigim bi olay oldu daha dogrusu kiskandigim
Fakat ben daha yeni sevgili oldugumuzdan ve onun da hayatina karismak istemedigimden bu olayi ona cok yansitmadim ama sonunda olay istedigim sekilde tatliya baglandi

Tabi o zamana kadar ben cok kiskandim ve sinirlendim
Beni sevgilimle tanistiran insan en yakin arkadasim
Sevgilimi taniyo yani
Ona ne kadar kiskandigimi falan anlatmis
Sevgilim de ne kadar cok kiskaniyomus beni falan demis
Ben de bunu istemiyodum dogal olarak

Aslinda buraya kadar sorun degil
Fakat ben bunlari anlatmasindan utandim biraz konusu falan acilmasin isterdim
Arkadasima soyledim sagol bi daha sana bisey soylemicem dedim
O da sen bilirsin iyi olur ben senin iyiligin icin yaptim ne oldugunu ogrenemesen icinde kalicakti cocuga patlicaktin bi daha da senin icin bisey yapmam dedi
(Yani sevgilim bi yere gidicekti ama ben gitmesini istemedim cok fazla istemedigim tarzda kiz var diye sevgilime de soyleyemedim arkadasim da bunu ona soyleyince kiz yoktu demis sevgilim)

Simdi arkadasim bana kustu
Sinirlendigi zaman cok kirici olur ve oyle cevaplar verir
Moralim bozuldu
Cok mu anormal bisey yaptim ki?
Yani burda kirilmasi gereken insan ben degil miyim?

Hatta moralim o kadar bozuldu ki ders calisicam calisamiyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni cok uzen bi konuyu paylasmak istiyorum
Bir aya yakin zamandir konustugum fakat yaklasik bir haftadir sevgilim olan bir insan var
Bugun cok sinirlendigim bi olay oldu daha dogrusu kiskandigim
Fakat ben daha yeni sevgili oldugumuzdan ve onun da hayatina karismak istemedigimden bu olayi ona cok yansitmadim ama sonunda olay istedigim sekilde tatliya baglandi

Tabi o zamana kadar ben cok kiskandim ve sinirlendim
Beni sevgilimle tanistiran insan en yakin arkadasim
Sevgilimi taniyo yani
Ona ne kadar kiskandigimi falan anlatmis
Sevgilim de ne kadar cok kiskaniyomus beni falan demis
Ben de bunu istemiyodum dogal olarak

Aslinda buraya kadar sorun degil
Fakat ben bunlari anlatmasindan utandim biraz konusu falan acilmasin isterdim
Arkadasima soyledim sagol bi daha sana bisey soylemicem dedim
O da sen bilirsin iyi olur ben senin iyiligin icin yaptim ne oldugunu ogrenemesen icinde kalicakti cocuga patlicaktin dedi
(Yani sevgilim bi yere gidicekti ama ben gitmesini istemedim cok fazla istemedigim tarzda kiz var diye sevgilime de soyleyemedim arkadasim da bunu ona soyleyince kiz yoktu demis sevgilim)

Simdi arkadasim bana kustu
Sinirlendigi zaman cok kirici olur ve oyle cevaplar verir
Moralim bozuldu
Cok mu anormal bisey yaptim ki?
Yani burda kirilmasi gereken insan ben degil miyim?

sevgilin kendin soramadın da haberi yokmuş gibi ona sordurduğunu bile düşünmüş olabilir, gerçi böyle düşündüyse bu onun sorunu. arkadaşın da gerçekten orada kız olsa sevgilin kız vardı diyecek mi sanmış? şu harekette ben hiç iyi bir niyet göremedim. zaten sana taşıyacağını bile bile adam ona doğruyu mu anlatır (yalan varsa yani). sen de ortak arkadaşlarınıza anlatma böyle şeyleri eninde sonunda hep bir sıkıntı çıkıyor. bi şekilde laf taşıyor herkes, taşımayanına rastlamadım. abartmaya gelince biraz ikiniz de abartmışsınız :) "bir erkek aramıza girdi" gibi cümlelerle adın anılmadan tatlıya bağla, sonra da anlatmadan dikkat edersin artık.

sevgilin kendin soramadın da haberi yokmuş gibi ona sordurduğunu bile düşünmüş olabilir, gerçi böyle düşündüyse bu onun sorunu. arkadaşın da gerçekten orada kız olsa sevgilin kız vardı diyecek mi sanmış? şu harekette ben hiç iyi bir niyet göremedim. zaten sana taşıyacağını bile bile adam ona doğruyu mu anlatır (yalan varsa yani). sen de ortak arkadaşlarınıza anlatma böyle şeyleri eninde sonunda hep bir sıkıntı çıkıyor. bi şekilde laf taşıyor herkes, taşımayanına rastlamadım. abartmaya gelince biraz ikiniz de abartmışsınız :) "bir erkek aramıza girdi" gibi cümlelerle adın anılmadan tatlıya bağla, sonra da anlatmadan dikkat edersin artık.

Tesekkurler yorumunuz icin :)

Ben aslinda sadece ufacik bi trip atip bitiricektim hatta o bana oyle davranmasaydi gule eglene konusmaya devam ederdim yani
Sevgilimle uzun zamandir tanismiyoruz ama samimiyetine ve guvenilirligine inaniyorum kisacik zaman diliminde cok aey paylastik ve aramizdaki bag cok guclu :)
kiz olsa bile ben onu soracak degildim

Ayrica ben bu kadar uzuluyorum ama onun su an uzuldugunu hic sanmiyorum
Bana deger vermediginden degil cok ciddi olarak gormemistir takmamistir yani
Kendisi biraz odun da
Simdi konusmaya calissam bana kusmeye ters cevaplar vermeye devam edicek :(

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşında gıcık mıdır nedir sen azcık bi nazlanıyosun diye o dünden razı hemen tavır yapıp küsmeler filan en sevmediğim insan tipidir tabi şimdi senin söyleyiş tarzında önemli ses tonun mesela belki kırıcı bi tonda konuşmuşsundur yine ikilemde kaldım bak bu da benim sevmediğim huyum en iyisi sevgilin abartmış deyip çıkıyorum işin içinden:P

sonuna kadar haklısın ve bence arkadaşın da dediği gibi sevgilin sen sordurdun sanabilir.veya benşmki gibi bir tipse eğer onu bile düşünmeyecek kadar umursuz olabilir bu konularda:)

Back
X