- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- Konu Sahibi Lavyer2012
Merhaba bayanlar. 10 aylık evliyim. Eşimle birlikte aynı meslekteniz kendi işyerimiz var. Sabah beraber gidip akşam beraber geliriz genelde. Ama son 2 aydır siyasi partinin yönetiminde olmasi sebebiyle sabahtan akşama kadar partideydi kendisi. Eve gelince de hemen elinde telefon ne olmuş ne bitmiş onlara bakar. Eskiden herseyimiz beraber iken parti sureci bizi birbirimizden uzaklastirdi. Ben hep destek oldum ona gittigine geldigine pek karismadim. Seçimden sonra biter diye sabrettim. Secim bitti ama hala ne telefonu elinden düşüyor ne parti aklından cikiyor. Partiye girmesini ben istemistim ama suan o kadar pismanim ki kocamla arama sogukluk girdi resmen.
Dun tam yazamadim olayi.
Ekleme: Benim size sorum şu. Ben istiyorum ki akşam olup eve gelince birlikte kanepeye uzanip sarilarak tv izleyelim sohbet edelim. O istiyorki herkes ayri ayri kanepelere rahatca yatsin ve bir yandan tv seyredip bir yandan face e baksin. Ben yatmadan once mutlaka sarilmak isterim 2 dk sarildiktan sonra herkes donsun sirtini uyusun.
Dun bana dedi ki ben sana her gun sarilmak zorunda miyim? Bir gun sarilmasam surat asiyosun dedi.
Benim cok zoruma gitti. Ben d3 madem ayri takilmak istiyordun neden evlendin neden benim de hayallerimi mahfediyorsun ben her gun esimle koltuga uzanarak tv izlemenin hayalini kurardim dedim. Sonra tartisma basladi ve sonrasini ben hatirlamiyorum. Sabah sinir krizi gecirdin dedi.
Sormak istedigim şu ki benim isteklerim normal mi yoksa cidden abartiyor muyum?
Ben ona gun boyu vicik vicik birliktr olalim demiyorum sadece aksam tv izlerken kocama sarilarak izlemek istiyorum
Dun tam yazamadim olayi.
Ekleme: Benim size sorum şu. Ben istiyorum ki akşam olup eve gelince birlikte kanepeye uzanip sarilarak tv izleyelim sohbet edelim. O istiyorki herkes ayri ayri kanepelere rahatca yatsin ve bir yandan tv seyredip bir yandan face e baksin. Ben yatmadan once mutlaka sarilmak isterim 2 dk sarildiktan sonra herkes donsun sirtini uyusun.
Dun bana dedi ki ben sana her gun sarilmak zorunda miyim? Bir gun sarilmasam surat asiyosun dedi.
Benim cok zoruma gitti. Ben d3 madem ayri takilmak istiyordun neden evlendin neden benim de hayallerimi mahfediyorsun ben her gun esimle koltuga uzanarak tv izlemenin hayalini kurardim dedim. Sonra tartisma basladi ve sonrasini ben hatirlamiyorum. Sabah sinir krizi gecirdin dedi.
Sormak istedigim şu ki benim isteklerim normal mi yoksa cidden abartiyor muyum?
Ben ona gun boyu vicik vicik birliktr olalim demiyorum sadece aksam tv izlerken kocama sarilarak izlemek istiyorum
Son düzenleme: