Ben mi abartıyorum Onlar mı çok rahat :(((

Zaten çok sık görüşmüyormuşsunuz, mecburi ortamlarda bir araya geliyorsunuz sanırım. Aranızda mesafeli bir ilişki var bu yüzden tavır almayın boşverin. Sonuçta kızı arayıp kendileri ille ilgili bir mevzu demiş demek anlatılacak bir şey değil. Ya da böyle bir şey attılar ortaya en azından size ayıp ettiklerini anlamışlar ki kızını arattırmış bu yüzden üstelemeyin, boşverin. Siz onların istedikleri gibi bir gelin değilsiniz olmak zorunda da değildiniz bunlar aranızda mesafe oluşmasına yol açmış. Şimdi bir şey deseniz alınır ve siz daha çok üzülüp kafaya takarsınız.

bence de madem siz de bişey olmamış gibi davranın, zaten mesafeliymişsnz. o ne kadar yanasırsa o kadar yanasn, olsb bitsin. şahsen ben herkese böyle yapıyorm bundan sonra

Zaten çok sık görüşmüyormuşsunuz, mecburi ortamlarda bir araya geliyorsunuz sanırım. Aranızda mesafeli bir ilişki var bu yüzden tavır almayın boşverin. Sonuçta kızı arayıp kendileri ille ilgili bir mevzu demiş demek anlatılacak bir şey değil. Ya da böyle bir şey attılar ortaya en azından size ayıp ettiklerini anlamışlar ki kızını arattırmış bu yüzden üstelemeyin, boşverin. Siz onların istedikleri gibi bir gelin değilsiniz olmak zorunda da değildiniz bunlar aranızda mesafe oluşmasına yol açmış. Şimdi bir şey deseniz alınır ve siz daha çok üzülüp kafaya takarsınız.

zaten sinirlerimi bozan da bu ya zaten..annem seni arayacak gönlünü alacakmış dedi kızı..bunun üzerine bana açıklama yapmaması üzüyor..aslında bütün sorun şurda ben onu görümce gibi değil de kendi ablam gibi gördüğüm için bu kadar üzülüp kafama takıyorum..bunuda biliyorum işte ama elde değil :((

bence de madem siz de bişey olmamış gibi davranın, zaten mesafeliymişsnz. o ne kadar yanasırsa o kadar yanasn, olsb bitsin. şahsen ben herkese böyle yapıyorm bundan sonra

keşke bende szin gibi olabilsemm :(( karşımdakini her zaman kendim kadar düşündüğüm için böyle üzülüp duruyorum yaa zaten..

yüz yüze görüşmene gerek yok,eğer gerçekten sıkıntını ifade etmek istiyorsan arayıp telde söyle.
benim görümcem de annesini günde 8-10 kere arıyor,eşimle beni aramıyor yani ayda bir desem yeridir.ben de kendimce acaba hep benim mi arama mı beklyor diye düşünürken bir gün dayanamadım aradım ve içimden geçenleri söyledim.o da olumsuz tepki vermedi,konuştuk anlaştık.
kendini doğru ifade ettikten sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum,bir dene derim.

yüz yüze görüşmene gerek yok,eğer gerçekten sıkıntını ifade etmek istiyorsan arayıp telde söyle.
benim görümcem de annesini günde 8-10 kere arıyor,eşimle beni aramıyor yani ayda bir desem yeridir.ben de kendimce acaba hep benim mi arama mı beklyor diye düşünürken bir gün dayanamadım aradım ve içimden geçenleri söyledim.o da olumsuz tepki vermedi,konuştuk anlaştık.
kendini doğru ifade ettikten sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum,bir dene derim.

aslında ben bi arada olabildiğimiz bi zamanda şöyle şakayla karışık konuyu açıp çözme taraftarı idim..ama dediğim gibi hiç yalnız kalamadık..telefonda da bazı şeyler yanlış anlaşılabilir yüzyüze daha iyi olur diye aramadım da zaten onun aramasını bekledim daha çok beklerim :))) kendisi aşırı alıngan bi insan..aynısını ben yapmış olsaydım inanın bana beni çoktan silmişti..o yapıda kırılgan ama bi kendine müslüman demekki. kısa bi süreye kadar her kandılde bayramlarda seyranlarda özel günlerde hep aradım sordum onları..baktım ki beni arayan soran yok bende kestim aramıyorum artık telefonda yani

Arkadaşlar mrb..Forumu uzun zamandır takip ediyorum..Ben 3,5 yıllık evliyim.ve 2,5 yaşında bi kızım var.benim derdim de çoğu gibi eşimin ailesi.takma kafana diyorum kendi kendime ama hayatımızda oldukları sürece elde değil takıyorum işte ..Hiç olmasalar yok dersin oturursun ama var olupta yok olmaları çok daha sinir bozucu..Biz eşimle severek evlendik fakat eşimin ailesi en başta onlarla beraber oturan bir gelin istiyorlamış.eşim bana sordu kesinlikle hayır dedim..bu yaştan sonra( evlenirken 25 yaşında idim) bi anne ve babayla yaşayacaksam oturur kendi ailemle yaşarım dedim..Eşimde sağolsun bidaha açmadı zaten bu konuyu..Söz nişan düğün vs..zamanlarında hiçbişeyle ilgilenmediler..Doğru dürüst arayıp sormadılar bile..Bende kendi aileme sizde bişeye karışmayın hiçbir masraf yapmayacaksınız dedim..Ben çalıştığım için her şeyimi kendim aldım zaten eşimde öyle düğünü kendisi yaptı ..Ailesinin bakımı vs..ile de o ilgileniyor bu arada..Neyse konuya geleyim ..Benim en büyük görümcem düğün esnasında eşya vs..almaya giderken eşime onu çağırmadığı, hiçbişeye karıştırmadığı için küsmüş..Sanki aradın sordun da biz mi gelme dedik..Benim ailemden de kimse gelmedi zaten.Herşeyi ikimiz hallettik..ilk 1 yıl içerisinde bize gelmedi gitmedi..Kızım doğduğunda bile gelmedi :(( akrabalarda annesinde falan karşılaştığımızda eşimle de benimle konuşuyor ama evimize hiç gelmiyordu..duvarlaramı küsmüştü onuda anlamış değilim hala :( bi süre sonra bu kendiliğinden gelmeye gitmeye başladı.Ben her zaman çağırıyordum tabi ve her geldiğin de de bana sürekli ‘’ hep biz geliyoruz sen hiç gelmiyosun’’ deyip sürekli çağırıyordu..Bende tmm abla haftaya bi gün gelicem söz dedim..Neyse eşimin teyze kızı ile aradık yarın müsaitsen sana gelicez dedim ..Ben yoldayım cnm falan yere gidiyorum kusura bakma gelince ben seni ararım gelirsiniz dedi..Tmm dedim kapattım..aradan 1 hafta geçti aramadı tabi..Teyze kızıda abla unutmuştur arayalım yarın gidelim dedi..Bende istese arardı zaten dedim..Yok sen ara bi dedi o unutmuştur kesin dedi yine aradık bu sefer bana ne dese iyi ‘’ şey yarın anneme gitcektim ama ‘’ kem küm..ya senin annense benimde kayınvalidem yabancımı sanki sizde çıkın oraya gelin de yani ve üstelik ben onlardan birisini çağırsam hepsini bi arada çağırırım hiç birinide ayırmam yani..hep bir arada olalım yensin içilsin muhabbet edilsin diye..ben çok sinirlendim tabiî ki tmm sonra bi ara grşrşz dedim..kapadım..eşimde yanımdaydı oda çok sinirlendi neden öyle yaptı diye..ve üzerinden bikaç gün geçmiş eşimin teyze kızı ve ablası aramışlar sana gelicez diye kabul etmiş..toplanmış oturuyorlar beni aradılar sende gel diye..ben daha da çok sinirlendim işim var gelemem dedim..ya düşünüyorum ben mi abartıyorum yok diyorum..ne yapmaya çalıştı şimdi bu anlamış değilim..kızı bana msj attı abla annem senin gönlünü alcakmış..kendiyle alakalı problemleri varmış.evde de terör estiriyo zaten bize diye…iyi tmm dedim..bi açıklaması vardır elbet dedim yine olumsuz düşünmedim..onlarla beraber yaptığımız günümüz var..hiç olmasa ayda bir bi araya geliyoruz yani..bu 3.günümüz ve bana hala bi açıklama yapmadı kendileri..ve hala benimle hiçbişey olmamış gibi konuşuyor ..bu nasıl iştir yaa ??? insan bişey söyler kusura bakma falan ama yookkkk …ben mi çok ince düşünüyorum onlar mı çok rahat anlamadım gitti kızlar..1 hafta sonra yine günümüz var bi araya gelicez ve ben ona nasıl davranıcam bilemiyorum :( herkesin içinde bişey söyleyip kalbini kırmak istemiyorum..hiç baş başbaşada kalamıyoruz ki sorsam …kendi kendime düşünüp duruyorum sizce sorun bende mi kızlar?? ben konu eşimin ailesi olunca normal düşünemez oldum artık :(:(

Kızlar uzun oldu kusura bakmayın ama içimde yazmadığım daha o kadar şey varki ben kısadan kesmeye çalıştım..yorumlarınız için şimdiden tşkkr ediyorum..
yani biraz fazla abarttığın yazdığın uzun yazıdan belli....
allah yaşatmasın ama kocanla bi problemn olduğunda buraya yazarsan oku oku bitmez görümceye bile bu kadar sayfa ayırdığına göre...
bence ince ayrıntılara takılma zaten sıkta görüşmüyomuşsunuz sen eşinle ii misin rahatmısın ona bak gerisini boşver...

yani biraz fazla abarttığın yazdığın uzun yazıdan belli....
allah yaşatmasın ama kocanla bi problemn olduğunda buraya yazarsan oku oku bitmez görümceye bile bu kadar sayfa ayırdığına göre...
bence ince ayrıntılara takılma zaten sıkta görüşmüyomuşsunuz sen eşinle ii misin rahatmısın ona bak gerisini boşver...

ben konumun uzun sürdüğünü dile getirdim zaten.ayrıntılı anlattım anlaşılabilmek adına..ayrıca sizin de ifade etmenize gerek varmıydı bilemiyorum ama yinede yorumunuzun için tşkkrler..kocamla da bir problemim olduğunda uzun yazarsam siz de zahmet edip okumazsınız olur biter..sonuçta burası paylaşıp fikir alınan bi yer ..

Son düzenleme:
ben konumun uzun sürdüğünü dile getirdim zaten.ayrıntılı anlattım anlaşılabilmek adına..ayrıca sizin de ifade etmenize gerek varmıydı bilemiyorum ama yinede yorumunuzun için tşkkrler..kocamla da bir problemim olduğunda uzun yazarsam siz de zahmet edip okumazsınız olur biter..sonuçta burası paylaşıp fikir alınan bi yer ..

sayın nurem 82 konunuzu baştan sonuna kadar okudum ..... ne yazdığınızı çok iyi biliyorum açıklamanıza gerek yok .... kaldı ki anlatmaya calıştığım çok ayrıntılara takılmanız konunuzun uzunluğundan belli ... hani demişsiniz ya ben mi abartıyorum die başlık atmışsınız bize soru sormuşsunuz bende cvp verdim bu kadar basit ...
kaldı ki bunu size biraz muzip bir dille anlatmak istemiştim ..... sizden tepki alınca çok şaşırdım ...
o yüzden sizinde bu fevri ve yalnış anlamaya çok meyilli tavrınızdan ötürü yazdığınız yazı pek adil gelmedi.. bence görümcenizide yalnış anlıyor olabilirsiniz

Son düzenleme:

bana da abarttığımı bu tarz da ifade etmeniz pek adil gelmedi nedense..daha uygun bir dilde de ifade edebilirdiniz..oku oku bitmez demek okumak istemediğiniz anlamına gelir ..istemezseniz de okumazsınız demek benim fevri olup her konuyu yanlış değerlendirebileceğim anlamına gelmez sayın caldion 78..

Son düzenleme:

bana da abarttığımı bu tarz da ifade etemeniz pek adil gelmedi nedense..daha uygun bir dilde de ifade edebilirdiniz..oku oku bitmez demek okumak istemediğiniz anlamına gelir ..istemezseniz de okumazsınız demek benim fevri olup her konuyu yanlış değerlendirebileceğim anlamına gelmez sayın caldion 78

SİZ ÇOK FEVRİSİNİZ O YÜZDEN SİZİNLE POLEMİĞE GİRMEYECEĞİM ..İNŞ PROBLEMLERİNİZDEN BİR AN ÖNCE KURTULURSUNUZ

çok kafanıza takmışsınız hiç gerek yok bence :100: varlığı yada yokluğu size bişey kazandırırmı,kaybettirirmi? siz belki yakınlık göstermeyi,yakın olmayı isteyebilirsiniz,kendileri böyle bir yapıda değil demekki

canım bazı insanlar sen onların gelini eltisi olsan bile kendi ailelerine daha düşkün olurlar.. seninle yakınlaşmak istemeyip de küsüp duran afralı tafralı birine niye yaklaşmak istiyorsun ki...belki yakınlaştığınız zaman evine sürekli gelip huzurunu kaçıracakk..bence hiç kafana takıp da kendini üzme..anlaşılan kendi herşeye kırılan ama kırdığının farkında olmayan bi tip karşındaki.. sen de o sana nasılsa öyle ol...

beklentilerini azalt ki hayal kırıklığı yaşamayasın

Merhaba canım,gelin dediğin arar,sorar,gelir,gider,pohpohlar,gelir evini temizler,her an yardımcı olur... :))) sen ne yaparsan yap yaranamazsın,o yüzden üzüntülerin sadece seni yıpratır.her gün bal kaymak yedirsen gene de bir kusurunu bulur seni rencide ederler.bak görümcen seni evine kabul etmemiş,sonra annesine giderken ''sende gel'' dememiş..demek ki yüzünü görmek istemiyorlar bunun tek anlamı bu..hem teyze kızının yaptığı da hoş değil,hem sana ; ara gidelim ara gidelim diyor,ama kendisi sana haber vermeden daha sonra oraya gidiyor..yani tabi istediği yere gider gelir ama senin sıkıntını anlamış olsaydı,oraya gitmeden seni arardı diye düşünüyorum.sen şimdi ona da sinir olmuşsundur bence..

mesafeli bir ilişkiniz varmış zaten, görümcenizin ince düşünceli olduğunu düşünmüyorum. cünkü reddedilen bir misafire insan kaç kez özür dileyip en kısa zamanda davet etmelidir, e bu görümcede böyle bir sey yok.. şahsen ben düşünceli olmayan insanları hayatımdan cıkarıyorum, yada çoookkk az görüşüyorum.yada aynısını bende ona yapıyorum. bir görümceyi bu kadar dert etmeyin bence, değer vermeyene deger vermezsin olur biter

herkesin verdiği değeri verin..kendinizi üzüp,sıkmayın..rahat olun..eğer karşınızdaki bir çaba sarfetmiyorsa neden siz çaba sarfedip üzülesinizki bırakın kendi haline siz elinizden geleni yapmışsınız,ohh rahatça koltuğunuza kurulun düşünmeyn onları,sizden çıkmış artık..

Back
X