- Konu Sahibi omrumcehep
-
belki öyle haklısın.ama her kadın duymak ister ben ona adıyla hitap ettiğim zaman bozuluyor,laf söylüyor.Sevgi sözcüğüne layık olmak gibi bir durum yoktur bence.
Onun sana kullanmadığı cümlelerle ölçemezsin sevgisini.
Her kelimeyi söyleyip aslında onları hissetmeyen adamlarda vardır.
Belki yapısı böyle sevmiyor ya da kullanamıyor aşkım vs kelimelerini.
Bu direk sana değer vermediği anlamına gelmez.
Söylese tabi güzel ama bu ayrılık sebebi de değil.
Bazı insanların yapısı böyle olabiliyor ama siz kavga ettik bu konu yüzünden yine de değişmedi diyorsunuz. Bu durum biraz tuhaf. Yaşça sizden büyük ise veya çok olgun bir yapısı varsa biraz zor gelebilir aşkım sevgilim birtanem hayatım vs. demek ama 1 yıl olmuş artık ne olursa olsun canım'dan başka bir şeyler demeli. Yine de bu ayrılık sebebi olamaz. Kavga değilde oturup uzun uzun bir konuşmalısınız bu konuyu. Çünkü sizi çok üzmüş her ne olursa olsun bir taraf bu kadar üzülünce o konu uzunca konuşulup çözülmeli.
dedim ya ben mi abartıyorum?bir yıl oldu,ama sevgilim bana bir kere aşkım,sevgilim ,bitanem vb.bişey demedi.her seferinde de ne var ki derim diyor ama demiyor.bu yüzden kavga ettik dün beni oyalıyor musun sen dedim?abartıyor muyum?duygusal bir insanım ve o kelimelere de layık olabilecek derecede emek veriyorum bu ilişkiye.ama bu satırları bile gözyaşlarıyla yazıyorum.çok doldum sanırımne dersiniz kızlar?ayrılmayı bile düşünüyorum artık.ama çok seviyorum işte.sanki beni sınıyor sanki sevgimi sınıyor sanki sabrımı ölçüyor napayım?
bütün dediklerinizi denedim.sanırım dediğiniz gibi inat.inadından yapmıyor.inat cok kötü bir sey.hele ki insan sevdiğine inat yapar mı?sevgisinden şüphe duyuyorum.söylediklerimi ciddiye almıyor.aşkım canım cicim demediği için değil de benim beni kaale almayışından düşünebilirim ayrılığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?