emin olun birçok bayanın ortak sıkıntısı,eşlerin ailelere olan yakınlık konusu.
Ben zamanla bu ilişkinin gelişecegine,pekişeceğine inanıyorum.(kaç yıllık evlisiniz bilemiyorum ama)
eşiniz ailenizi,aileniz eşinizi arar,sorar mı?özel günleri,hastalıkları ya da sıkıntılı anları paylaşırlar mı? (yakınlık oluşabilmesi için bunlar çok önemli,ilişkiler sadece gitme-gelmeyle sınırlı olunca ,mesafe oluyor.)
diğer konular içinde;yoğun iş temposu,yorgunluk,stres vb. Neden olabilir.
Dilerim hersey yoluna girer.
ailenizle eşiniz arasında daha önceden bir tartışma bir kavga bir problem oldu mu?
canım anlaşılan eşin baya bi huysuz. erkeklerde böyle bir huy var malesef. benim eşimde annemlere gittiğimizde fazla oturmazdı sıkılıyorum derdi. şimdi bi tartışma oldu bunada bahane oldu hiç gitmiyor artık. üzülme.o gitmek istemiyorsa sen git hatta kal. ben öyle yapıyorum. ve o senin ailene nasıl davranıyorsa sende öyle davran görsün bakalım nasıl oluyormuş.
PEKİ BU SEkilde bir evlilik nasıl sürer.yanlış anlama kendim için soruyorum.dayanamıyorum.aileme kalsa sorun yok eşimde sorun etmiyor.ben takıyorum.bizim aile birbirine cok bağlı. ama eşim kendi ailesiylede ayda bir konuşur
kızkardesiyle 6 ay oldu en son konusalı.senede bir gider memleketine
bana karşı sevgisinden eminsem huzurumu hiç bozmam neden aileme böyle davranıyorsun ailem geldiğinde neden konusmuyorsun da demem ama bana yaptıgının aynısını ona yaparım elbet kafası dank edip soracak ne oluyor diye o zaman oturup anlatırsın derdini çözüm bulunur bu tecrübeyle sabittir arkadaslar
benim onun ailesiyle zaten aram kötü,evliliğimi mahvettiler para diye.en son 2008 de gittim.onlarda bana soğuk.en bastan beri istemediler beniizmirliyim diye.yinede evime gelince iyi davranırım.
Kızlar eşim suanda yurtdışı görevinde.5 ay sonra gelcek.calışıyorum ben.6 aylık oğlumla tekbasımayım.annem çalışıyor.eşimin ailsindn hayır yok bana zaten.buara cok yalnız olduğumdanmı bilemiyorum kafamda cok sey kuruyorum.bu yaz yeni doğum yapmıştım.iyi değildim.eşimle ayrılma noktasına geldik.sebepte bilgisayarda oyun sevdası.suanda bunu cözdük sayılır.haftaiçi hiç açmıyor.haftasonu oynuyor.ama oturdumu 4-5 saat kalkmıyor.diğe3r sorunsa benim aileme tavrı.memleketime yakın oturuyorum.2saat mesafede.ailemin yanına gelmek istemiyor.neymişte sıkılıyormuş.ben ona ayda bir 1 geceliğine gidelim diyorum.gelsede hep uyuyor.istemiyor.ailem bize gelincede bazen çok iyi bazen hiç konuşmaz.eve misafir gelsin istemez.misafirliğe gitmek istemez.kendi ailesinin yanında bülbül gibi şakır.napmam gerek.napıcam bilmiyorum.cinsel anlamdada isteksiz.10 güne bir bazen 2 haftada bir.benimi beğenmiyor desem sarılır öper bir dediğimi iki etmez.beni sevdiğine eminim.ama sorun ne anlamadım.yardım edin napardınız.en çokta ailem konusu sorun.eşime soruyorum bişeymi yaptılar diye yeminediyor hayır sıkılıyorum sadece diyor.
böyle sebeplerden boşanılırmı peki.benmi abartıyorum sizc
yazın ben boşanmak istedim.ozaman ailem cekti karsısına eşimi niye böyle oldu oğlum sorun ne dedi. Eşimde o bizim aramızda konuşmak istemiyorum dedi.baskada bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?