- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
herşey çok normal geliyor onlar için nişanlım sözünü geçiremiyor ailesine çünkü yumuşak başlı hep susturmuşlar bende tam tersi bi karakterim nişanlımıda kendimide ezdirmem kimseye ama en azından benim için dik dursun istiyorum. bayan olarak çok ağrıma gidiyor böyle yalnız kalmak. şimdilik bişey demiyorum gördüğüm yerde selamımı veriyorum ama binbir emekle kurduğum evime rahatsız olduğum birinin evime gelmesine kimsenin karışmasını istemiyorum
böyle biriyle evlnedim aynı senin karakterinde dogruyu yanlısı söyleyen esimse ailesine karsı pasif birisi bisey yanlıssa yanlıstır simdiden esin ailesine laf söyleyemiyosa evlenince hic söylemez belki syan bundanda ayrılırmı dersin ama karakter hayatta cok önemli hayatı boyunca pasif bi esin olucak bunu kabullenebiliyomusun ben edemedim suan ne olcamız belli degil keske nisanlı olsam sen gibide telefonı kapatıp hayatıma devam etsemherşey çok normal geliyor onlar için nişanlım sözünü geçiremiyor ailesine çünkü yumuşak başlı hep susturmuşlar bende tam tersi bi karakterim nişanlımıda kendimide ezdirmem kimseye ama en azından benim için dik dursun istiyorum. bayan olarak çok ağrıma gidiyor böyle yalnız kalmak. şimdilik bişey demiyorum gördüğüm yerde selamımı veriyorum ama binbir emekle kurduğum evime rahatsız olduğum birinin evime gelmesine kimsenin karışmasını istemiyorum
geçen nişan törenim oldu ve bu kadın gelinini de getirmiş.
işin kötü yanı eşimin aileside anlamıyor beni. bayramda zorla yengesine yollamak istediler bende kabul etmedim. yengesinin geliniyle yüz göz olmak istemiyorum sonuçta kız kardeşiyle görüşmüş nişanlım. bunun yüzünden sürekli kavga ediyoruz
bence abartmiyorsun ama isteklerin karsi taraf icin sacma gelebilir sen kayinbaban gillerle birlikte yasicaksan bu yazdigin herseyi yasicaksinMerhaba sizinde fikirlerinize ihtiyacım var çünkü derdimi bi türlü anlatamıyorum. ben nişanlıyım. sevdiğim için maddi manevi herşeyi göze alan birisiyim onun için yapmayacağım şey yok ama bu süre zarfında çok yıprandım. ilk başta ailesini çok seviyorum sayıyorum ama bizim ayrı hayatımız olmayacakmış gibi bir endişem var çünkü üç ablası evli olmasına rağmen hergün baba evindeler abartmıyorum hergün! sürekli, amca hala dayıyla birlikte gün geçiriyorlar ayrı özel bi hayatları yok sadece yatmadan yatmaya evlerine gidiyorlar nişanlım bu ortamda alışmış ama bana çok uzak bi yaşam tarzı. benide bu duruma alıştırmaya çalışıyorlar ama ben açık açık konuştum nişanlımla tamam diyor şimdilik ama hiç rahat bırakacaklarını zannetmiyorum. diğer sorunda şu ki nişanlım iki sene öncesine kadar dayısının gelininin kız kardeşiyle görüşmüş iki kere ve dayısının eşi her gördüğünde laf sokuyor ayrılalım diye can atıyor resmen. geçen nişan törenim oldu ve bu kadın gelinini de getirmiş. bana çok ters geliyor niye gelip benim evimden herşeyimden haberdar olsun gitsin kız kardeşiyle paylaşssın. evlendiğimizde de ben evime gelmesini istemiyorum beni abartıyorum lütfen bi akıl verin. bu kadar rahat bi insan değilim. siz olsanız nasıl tepsi verirsiniz çok önemli
haklisinCanim şu an sorunlar küçük görünüyor olabilir bütün her şey kabul edilebilir ama evlendikten sonra emin ol eşin daha fazla anneci aileci olacak ve çok sorun yaşayacaksın. Iyi düşün, bu zor bir karar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?