Ben mi abartıyorum yenge sorunu !!!

Bence siz abartıyorsunuz ne olmuş görüşmüşse olmamış laf sokanları kale almayın hatta duymamazlıltan gelin evinize gelenide kovamıucanıza göre konunun açılmasına izin vermemeye çalışın. Asıl önemli olan o rutin toplanmalar, tahminim o ki bu konuda başınız çok ağrıycak.

Abartiyorsun.

Bende zamaninda arkadasimin abisiyle gorustum ama olmadi.
Ne yani abisiyle gorustugum icin arkadasimla gormeyi keseyimmi?
Hangi devirde yasiyorsunuz? Kendinize hicmi guvenmiyorsunuz?

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Böyle devam edersen aşırı yıpranmış olacaksın. Şimdiden bıktım diyosun. Anlayış yok diyosun. Bunları nişanlında yola getirememiş. Evini uzak bi yerde tut. Ne kdr uzak o kdr iyi bence.

böyle biriyle evlnedim aynı senin karakterinde dogruyu yanlısı söyleyen esimse ailesine karsı pasif birisi bisey yanlıssa yanlıstır simdiden esin ailesine laf söyleyemiyosa evlenince hic söylemez belki syan bundanda ayrılırmı dersin ama karakter hayatta cok önemli hayatı boyunca pasif bi esin olucak bunu kabullenebiliyomusun ben edemedim suan ne olcamız belli degil keske nisanlı olsam sen gibide telefonı kapatıp hayatıma devam etsem

Dayısının gelini tabiki gelecek nişana. Nisanlin kardeşiyle görüşmis olabilir ancak o kadın o ailenin gelini. Senin gelin olarak bulunduğun her yerde o da olacak tabiki

Burda dayi gelinine gelene kadar takilacak cok sey var.

Nisaniniza dayisinin gelini tabii ki gelir ayrica. Dusunsenize nisani var adamin. Ya kuzenine gelme diyecek. Ya da kuzenine sen gel ama esini getirme diyecek. Yani kuzenim bile gelmiyorsa niye nisan olsun ki? Evinize insanlarin gelmesinden rahatsiz olacaksaniz evde degil paraniza kiyip salonda yapacaktiniz nisani.
Ben de evin mahrem oldugunu dusunur ve herkesin girmesini istemem. Ama o zaman evde nisan yapmayacaksiniz. Sadece o mu sanki kim bilir kac tane tanimadiginiz insan geldi...

Bence sen hatalısın

Yani kim bilir kimlerle görüşüyor herkes

Sonuçta gelinin kız kardeşi ile görüşmüş kendisi ile değil

Nişanına düğününe gelmesi de normal

bence abartmiyorsun ama isteklerin karsi taraf icin sacma gelebilir sen kayinbaban gillerle birlikte yasicaksan bu yazdigin herseyi yasicaksin

Canim şu an sorunlar küçük görünüyor olabilir bütün her şey kabul edilebilir ama evlendikten sonra emin ol eşin daha fazla anneci aileci olacak ve çok sorun yaşayacaksın. Iyi düşün, bu zor bir karar çünkü

Gorumceleriniz kendi ailelerinin evindeler. Belki siz de kendi ailenizde olursunuz? boyle dusununce mantikli degil mi yani

Oradan uzak bir ev seçmeyi deneseniz her gün gitmek zorunda kalmassınız bu sisinle alakalı mesafe koyasınız ya da kalabalığa alışık degilim dersiniz nişanlınıza da bu düşüncenizi açık açık anlatın

Dayısının gelininin kızkardeşiyle görüşmüş eşiniz. Şimdi kalkmış gelinini getirme diyorsunuz kusura bakmayın da abartmışsınız.çok gazla görüşüp muhatap olmak istemezsin orası ayrı ama gelinin eşi sonuçta senin eşinle kuzen elbetteki düğünletde bayramlarda vs görüşeceksiniz. Töbe yarabbim gidipte dayıya gelinini niye getirdin demeler gereksiz. Hergün gitme konusuna gelince de , görümcem hergün annesine gider, bende hergün kendi anneme giderim. Ben hergün giderim ama gelin hergün gelip annemde napacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…