bence koydugu kıstlamalar cok normal. elbette eşinin açık giyinmesini istemicektir. geç vakitlerde dışarda olmasını istemicektir. bir erkek açıkta giyinse, geç vakit dışardada olsa hiç bir kadın sarkıntılık etmez. yada çok geziyor diye lafı olmaz. yani bana göre karşı tarafın istekleri kıskançlıgın yanı sıra koruma içgüdüsü gibi geldi bana...
hiç bi kadınn aldatılmayı ve salak yerine konmayı istemez.ve benim durumumda olan herkesin böyle şeyler düşünmesi çok normal...
canım evlendıgınde sevgılın mecburen seyırde olcak yanı yanında olmucak hep boyle kurcaksan kafanda bu kısıyle evlenmeyı pek de dusunme derım ben senı ıyı anlıyorum bende kafamdan hep kurarım galıba işi boyle olan bırıyle yapamam,ama ters bı durumunu gormedıysen guvenmeye calıs sevgılıne ,ama sunu soyluyeyım aldatmak ısteyen erkek evde de aldatır bı guzel
Tabii ki istemeyiz..
Ama sonuca varamayacağımız bir yolda debelenmek de bizi yorar di mi?
Madem normal olduğunuzu hissediyorsunuz abartmıyorsunuz arkadaşım,kafanızda kurmaya devam ediniz!
bana göre de böyle.hem bi erkek ne kdar kadınını kıskanırsa yasak koyuyosa vardır bi bildiği.çoğu kadın da böyle durumlarda sahiplenildiğini hisseder...
Arkadaşta her yerini açıp gezmiyordur heralde değil mi?
yani hepimizin başına çoban misali birilerinin durması yönlendirmesimi gerekiyor.
yetişkin insanların nerede nasıl davranması gerektiğini,neyi giyinip neyi giyinmemesi gerektiği vs.
bildiğini düşünüyorum...
eşlerin birbirinde görmek istemediği davranışlar olabilir...
ama hayatımızı ya da hayatlarını tamamen kısıtlamada bana saçma geliyor
Ben de şüpheli bir durum var sandım.Mesaj,resim vs...
Meğer ortada birşey yokmuş.
Böyle varsayımlarla mutsuz etme kendini.
Yapacaksa,istedikten sonra burada da yapar.
tabiki yönlendirmesi gerekmiyor, erkesin kendi aklı fikri var kısıtlamarın aşırısına herkes karşıdır ama bir erkek eşini seviyorsa eger illaki müdahele edicektir. değiştriemezsiniz. zaten farklı yönlere kaydıysa birlikte oldugu insana hiç müdahele etmez... karışmaz. bunun dozu cok önemli. biri cıkıp deseki eşim evden cıkmama izin vermiyor. sizin verdiğiniz tepkinin daha agırını veririm ama bu görünen dozunda gibi...
seni çok kıskanması,herşeyine müdahale etmesi ( eve giriş çıkış saatlerine v.s.)
seni sahiplendiği anlamına gelmezki ? sahiplenmek çok ayrı bişeydir....
hem siz evli değilsiniz...duygusal anlamda beni aldatmayacağından eminim diyorsan, demekki
cinsel anlamda biriyle bişeyler yaşamasından endişe ediyorsun.....kii öyle bile olsa şu anda bekar bir erkek...seninle bunları yaşayamayacağına göre , pek aldatmayada girmez bence......bu seni salak yerine koymakta değildir ayrıca.....
hem bunu hiçbirzaman öğrenemeyeceksin....ozaman neden boşuna kendini yıpratıyorsun....güzel şeyler düşün ki sonuçlarıda güzel olsun....
Canınızı sıkmak istemem ...ama bu onun işi ve işi dolayısıyla uzun seyhatlere cıkınca erkek ihtiyaçlarını karşılamaya yönele bilir...Yani bu ikikere iki dört eder kadar açık...Size yasaklar koyması neden acaba ...Erkekler niye yasak koyarki sanki eşleri biriyle birlikteyken nasıl giyinilecek eve erken saatte dönülmesı gerektını zaten bilir...''Kişi kendinden bilir işi' ...Bir erkek kendi ne kadar yapıyor ediyorsa karşındakininde kendi gibi davranabileceğini hep düşünür...Duygusal yönden aldatmaz diyorsun...Sevmesinde bedeni ne yapar yapsın mı ...alın size kadınların bir yanlış düşünme şekli daha...Güvenmek zorundasınız...
Canınızı sıkmak istemem ...ama bu onun işi ve işi dolayısıyla uzun seyhatlere cıkınca erkek ihtiyaçlarını karşılamaya yönele bilir...Yani bu ikikere iki dört eder kadar açık...Size yasaklar koyması neden acaba ...Erkekler niye yasak koyarki sanki eşleri biriyle birlikteyken nasıl giyinilecek eve erken saatte dönülmesı gerektını zaten bilir...''Kişi kendinden bilir işi' ...Bir erkek kendi ne kadar yapıyor ediyorsa karşındakininde kendi gibi davranabileceğini hep düşünür...Duygusal yönden aldatmaz diyorsun...Sevmesinde bedeni ne yapar yapsın mı ...alın size kadınların bir yanlış düşünme şekli daha...Güvenmek zorundasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?