bacım ben oraya gireyım o zaman işe :)--
Genelde rahattır memurlar nasıl çalışır bizde öyleyizdir. Çünkü patron sürekli yurtdışında oldugu için herkes rahat arada bir kontrole gelir o kadar. :)
bu firma nerede? hangi sektörde? gerçekten ilan falan varsa kariyer.net te vs hemen biz de başvuralım bize de uyuyorsa.
ne güzel dünya valla.
her neyse. sizin bir üstünüz falan yok mu? patron dışında bağlı olduğunuz birisi? yöneticiniz müdürünüz vs?
gidin açık açık onunla konuşun.
işiniz olmayan angarya işleri neden siz yapıyorsunuz?
bu devirde "ağlamayana meme yok" sözü cuk oturuyor.
siz de rapor alın sık sık. siz de izin alın madem.
ve bu konuyu üstünüzle konuşun. benim de hastanelik işlerim var izin almak istiyorum ama arkadaşın işler bana kaldığı için alamıyorum diye söyleyin. ve tüm işler bana kalıyor. psikolojim bozuldu artık diye bahsedin.
en azından onun işler size kalmaz.
ve kesinlikle ama kesinlikle iş bulmadan çıkmayın. hele ortalık karışıkken.
O zaman sizden kim sorumluysa gideceksin oturacaksın karsısına konuşacaksın.
Suçlar gibi degil, benim sorunum sadece iş yükü paylaştıgım insanın olmamasından etkilenmek diyeceksin. Bu durumdan memnuniyetsiz olduğunu söyleyeceksin. Hatta lafın sonuna yoksa ben kimin ne kadar izin aldıgıyla ilgilenmiyorum de.
Bizim de vardi boyle bir kiz. Ayni isi yapiyoruz ama o bizden az geliyor, geldiginde de ya ortalikta takiliyor ya da erkenden isim var deyip cikiyordu. Ama bizimki gorev dagitimini yapan kisiyle kanka olmustu. Ayni toleransi biz hic goremedik. Kiz gitti de bizim gerilen sinirlerimiz rahatladi.
konuşma,çok tecrubem var benım,bişey çıkmaz emın ol,kaç patronla konuştum,neden yapıyorusnuz bunu adaleti neden sağlamıyorusnuz diye,tık yokAdam yanlış anlayacak diye çekiniyorum konuşmaya kıskanıyomuşum gibi düşünmesini istemiyorum ama sizin söylediğinizde mantıklı konuşucam artık baska caresi yok.
2 yılmı,kız 22 yıldır çalışıyorum,iyimisin senDemek bir benim başıma gelmemiş...İş hayatı zormuş valla 2 yılda bezdim
İsini iyi yapmayan insanlara kil oluyorum. Aldigi maasi hic hak etmiyo. Aldirdigin gibi kovdur bence. Buyuk kul hakkina giriyo ve kovulmayi da hak ediyo. Sen mecbur degilsin onun isini yapmaya. Gerekire isyan cikar ben zorunda miyim kiz ise gelmiyo tum isi ben yapiyorum ayni maasi aliyoruz diye. Asil isten ayrilmasi gereken sen degilsin o
2 yılmı,kız 22 yıldır çalışıyorum,iyimisin sen
ben direkt patronlarıyla arasında birşey mi var diye düşündüm içimde mi fesatlık var acababen kötüleşiyormuyum
bacım ben oraya gireyım o zaman işe :)
Sizin orayı bilemem ama çalıştığım bir iş yerinde asıl işi yapana izin vermez, böyle kaytarana; yakında işten çıkar diye düşündüklerine izin verirlerdi; onlar da daha çok yayardı yani
ben bir tam gün hasta olup işe gitmediğimi bilemem 2-3- aylık elemanlar dişi apse yapmış 3 gün işe gelmiyor eee deyince de zaten doğru düzgün iş yaptığı yok ki deniyordu
birisi çocuğumu servise vermedim ben 5 te çıkayım ya da işten çıkayım demişti ki çocuk kreş çağında idi
bizim bebeğimiz oldu o erken çıkma hakkını bize tanımadılar 2-3- aylık bebeklerle
Gerekeni yapmalisinYakın cevremde boyle soyledi suanda yanımda film izliyo yani kalkıp bitane geçirmek istiyorum kıza oyle sinir oluyorum artık. Şirketteki diğer çalışanların bile maskarası oldum sen buranın enayisisn falan diyolar cidden.
o nasıl işyeriymiş yahu böyle bir personele maaşmı ödüyorlar birde.....
konuşma,çok tecrubem var benım,bişey çıkmaz emın ol,kaç patronla konuştum,neden yapıyorusnuz bunu adaleti neden sağlamıyorusnuz diye,tık yok
Buyudum,bunun adı buyumek,37 yaşındayım,babasız büydüm,hep çalışmak zorunda kaldım,mücadeleciyimdir,.çok hakkım yendı,artık hakkımı yedırmem,alırım,yıkarım ortalığı,kolay olmadı öğrendım,ben çalışıyorum,rızkım helal olsun,ama kızında suçu yok,ona ızın verıyorlar,oda bu hakdan yararlanıyor,sen ıste,kapıya koyarlar,çok gençsin kızım,öğrenceksın,daha neler görceksın,sabırlı ol,doğru ol,benım başım hep dımdık,neden hep doğru oldum,işimi yaptım,hakkımı alamadığımda çokkk oldu,ama biliyorumki ilahı adalet var,şükür var,O olmasa düşün halımızı :)Valla 22 yıl dayanabilceğimi hiç sanmıyorum size helal olsun. Nasıl basa cıkabiliyosunuz bu tur manyaklarla bilmiyorum öneriniz varsa dinlerim ?
iyimisin sen nıye çıksın öle işten :)ee çıkartmıyorlarda desene o iş yaşŞu kız cıkarsa haber veririm gelirsin bundan daha yararlı olacagına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?