ben mi abartıyorum yoksa?

İsini iyi yapmayan insanlara kil oluyorum. Aldigi maasi hic hak etmiyo. Aldirdigin gibi kovdur bence. Buyuk kul hakkina giriyo ve kovulmayi da hak ediyo. Sen mecbur degilsin onun isini yapmaya. Gerekire isyan cikar ben zorunda miyim kiz ise gelmiyo tum isi ben yapiyorum ayni maasi aliyoruz diye. Asil isten ayrilmasi gereken sen degilsin o

Sizin orayı bilemem ama çalıştığım bir iş yerinde asıl işi yapana izin vermez, böyle kaytarana; yakında işten çıkar diye düşündüklerine izin verirlerdi; onlar da daha çok yayardı yani

ben bir tam gün hasta olup işe gitmediğimi bilemem 2-3- aylık elemanlar dişi apse yapmış 3 gün işe gelmiyor eee deyince de zaten doğru düzgün iş yaptığı yok ki deniyordu

birisi çocuğumu servise vermedim ben 5 te çıkayım ya da işten çıkayım demişti ki çocuk kreş çağında idi

bizim bebeğimiz oldu o erken çıkma hakkını bize tanımadılar 2-3- aylık bebeklerle

Gerçektende hasta oldugum zamanlar sırf o izin alıyor misilleme yaptıgımı düşünmesinler diye izin alamamıştım. Kız ehliyet almak için direksiyon derslerine haftaiçleri gitti ya sırf ögleden sonra 12:00 da gelebilmek için. Benimde artık gözüme batmaya basladı arkadaşımın ablası kendiside kalbini kırmak istemiyorum ama iki gündür kızla konuşmuyorum anlamış olucakki oda benimle konuşmuyor ama artık umrumda değil bir kere bile helallik istemedi üzerindede o kadar emeğim var işte ne yapamazsa yardımına koştum bazen onun yerine ben yaptım o yapıyomuş gibi gözüktü ama hepsi boşaymış yanii. Bu arada müdür var oda kılıbık zaten şirkette en ufak ben oldugum için biraz eziyolar beni anlayacagınız.

Adam yanlış anlayacak diye çekiniyorum konuşmaya kıskanıyomuşum gibi düşünmesini istemiyorum ama sizin söylediğinizde mantıklı konuşucam artık baska caresi yok.

Demek bir benim başıma gelmemiş... İş hayatı zormuş valla 2 yılda bezdim

bak en son işimde başıma gelenı anlatyım,bir yıl oldu çalışıyorum,ıkı arkadaş hep geç gelir,ama ben ıkısınıde severım,ve bu patronun sorunu,hiç rahatsız olmaıdm,babane,benım sorumluğumla benımle ilgili benım işe zamanında gitmem,tam bır yıl olmadan 11. ayda 7 dk gec geldim,ve ne olay oldu,herkes şok oldu,ve bana arkadaşların geç geliyor dıyemı yapıyorsun dedı,inanamadım,başka iş buldum,çıktım,bacım adalet yoksa,kendı adlaetını yapıcn

Adam yanlış anlayacak diye çekiniyorum konuşmaya kıskanıyomuşum gibi düşünmesini istemiyorum ama sizin söylediğinizde mantıklı konuşucam artık baska caresi yok.
konuşma,çok tecrubem var benım,bişey çıkmaz emın ol,kaç patronla konuştum,neden yapıyorusnuz bunu adaleti neden sağlamıyorusnuz diye,tık yok

ben direkt patronlarıyla arasında birşey mi var diye düşündüm içimde mi fesatlık var acaba ben kötüleşiyormuyum

Yakın cevremde boyle soyledi suanda yanımda film izliyo yani kalkıp bitane geçirmek istiyorum kıza oyle sinir oluyorum artık. Şirketteki diğer çalışanların bile maskarası oldum sen buranın enayisisn falan diyolar cidden.

2 yılmı,kız 22 yıldır çalışıyorum,iyimisin sen

Valla 22 yıl dayanabilceğimi hiç sanmıyorum size helal olsun. Nasıl basa cıkabiliyosunuz bu tur manyaklarla bilmiyorum öneriniz varsa dinlerim ?

ben direkt patronlarıyla arasında birşey mi var diye düşündüm içimde mi fesatlık var acaba ben kötüleşiyormuyum

Patron bu kızı şirkette tutma amacı muhpirlik yapması adam kendi ağazıyla söyledi. Ama bir ilişki oldugunu sanmam adamın salak insanlara tahammülü yok cünkü Kızı tölerans saglayan müdür, oda korkuyo bu kızdan anlamıyoum neden korktgunu. Nedese göz yumuyor.

Yani neler var neler diyosun

Gerekeni yapmalisin

o nasıl işyeriymiş yahu böyle bir personele maaşmı ödüyorlar birde.....

Aynen maaşı ödeniyor ve benimle aynı maaşı alıyor. Ve onun iki misli iş yapıyorum o ise film izliyor bütün gün.

konuşma,çok tecrubem var benım,bişey çıkmaz emın ol,kaç patronla konuştum,neden yapıyorusnuz bunu adaleti neden sağlamıyorusnuz diye,tık yok

En iyi yöntem işine bakmak kimseyle muhattap olmamak mı yani ? Bunu anladım ben. Cunku benimde cok hatalarım oldu daha 22 yasındayım ve insanların ne kadar menfaatci olabileceklerini göremiyorum malesef bu kızda aslında özünde iyidr ama bu yaptıkları uyanıklıklar o iyiliklerini alıp götürdü işte.

Valla 22 yıl dayanabilceğimi hiç sanmıyorum size helal olsun. Nasıl basa cıkabiliyosunuz bu tur manyaklarla bilmiyorum öneriniz varsa dinlerim ?
Buyudum,bunun adı buyumek,37 yaşındayım,babasız büydüm,hep çalışmak zorunda kaldım,mücadeleciyimdir,.çok hakkım yendı,artık hakkımı yedırmem,alırım,yıkarım ortalığı,kolay olmadı öğrendım,ben çalışıyorum,rızkım helal olsun,ama kızında suçu yok,ona ızın verıyorlar,oda bu hakdan yararlanıyor,sen ıste,kapıya koyarlar,çok gençsin kızım,öğrenceksın,daha neler görceksın,sabırlı ol,doğru ol,benım başım hep dımdık,neden hep doğru oldum,işimi yaptım,hakkımı alamadığımda çokkk oldu,ama biliyorumki ilahı adalet var,şükür var,O olmasa düşün halımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…