• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum yoksa?

Yakın cevremde boyle soyledi suanda yanımda film izliyo yani kalkıp bitane geçirmek istiyorum kıza oyle sinir oluyorum artık. Şirketteki diğer çalışanların bile maskarası oldum sen buranın enayisisn falan diyolar cidden.
milletın gazına gelme,bütün iş hayatın için,herşey için diyorum,milletın gazına gelme,ama yettı deyınce basss feryadı çık gel

Sende izin almayı dene sana karşı tutumları ne olacak acaba ?
Yani bir kişi izin aldığında görünmez fakat 2. kişi de aynı insiyatifi istediğinde ikisi de göze batar.

Buyudum,bunun adı buyumek,37 yaşındayım,babasız büydüm,hep çalışmak zorunda kaldım,mücadeleciyimdir,.çok hakkım yendı,artık hakkımı yedırmem,alırım,yıkarım ortalığı,kolay olmadı öğrendım,ben çalışıyorum,rızkım helal olsun,ama kızında suçu yok,ona ızın verıyorlar,oda bu hakdan yararlanıyor,sen ıste,kapıya koyarlar,çok gençsin kızım,öğrenceksın,daha neler görceksın,sabırlı ol,doğru ol,benım başım hep dımdık,neden hep doğru oldum,işimi yaptım,hakkımı alamadığımda çokkk oldu,ama biliyorumki ilahı adalet var,şükür var,O olmasa düşün halımızı :)

Dogru söylüyosunuz kıza kızmıyorum zaten müdür olacak o kalıpsıza kızıyorum en cok hiç demiyor hoppp sen neden ikidebir izin alıyosun neden alıyosun diye... Ama kendmi istediğim kıvama getirirsem Allahın izniyle cıkıcam işten inşallah bu yasadıklarım bana ders olur cokk sagolun bu arada :)

Sende izin almayı dene sana karşı tutumları ne olacak acaba ?
Yani bir kişi izin aldığında görünmez fakat 2. kişi de aynı insiyatifi istediğinde ikisi de göze batar.

Bende bugun saat 3 den sonra izin aldım erken cıkıcam yani. Yarın ve cuma gununede rapor alıcam bakalım nasıl oluyomuş birazda o benim yerime calıssın :KK76: Bu yaptıgım missilemede cocukca oluyor ama artık elimdende bişey gelmiyor.

bizdede var boyle bir bela..nasil bu kadar tolerans gösteriliyor derken kizin patronla iliskisi olduğu ortaya cikti kendi anlatmis herkes biliyor ben bi saat izin istesem vermez yapilacak bisey varmi yok zor tutuyorum kendimi bazen

Yok ya patron yurtdışında adamı gördüğümüz yok yetkilimiz müdür. Oda kötü olmamak için izin veriyor. Kılıbıgın teki yani. Ama ben olsam bana lafları sokar.

Öylelerine de gıcığımdır varya en nefret ettiğim tip nabza göre şerbet yapıyo aklınca. Vurcan ağzına küreği

bizdede var boyle bir bela..nasil bu kadar tolerans gösteriliyor derken kizin patronla iliskisi olduğu ortaya cikti kendi anlatmis herkes biliyor ben bi saat izin istesem vermez yapilacak bisey varmi yok zor tutuyorum kendimi bazen

benimde elimden bişey gelmiyor ama bugun hastaneye gidicem diye izin aldım onunda 3 de işi varmıs gene valla duydum duymamazlıktan geldim cok oldu artık.

Öylelerine de gıcığımdır varya en nefret ettiğim tip nabza göre şerbet yapıyo aklınca. Vurcan ağzına küreği

aynen güzel kardeşim cok iyi bir tabi bulmuşsun nabza göre şerbet verdiğini sanan pısırıgın teki

Back
X