- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Hayırlı günler hanimlar bu konu çok canımı sıkıyor belkide ben abartiyorum lütfen bana bi akıl verin haksizam birdaha takmiycam şimdi eşimle babası evler ayrı ama gelirleri birlikte eşim gece gündüz çalışıyor yeri geldimi bizi bile ihmal ediyor söylediğimde güzel bir gelecek için çok çalışması gerekiyormuş neyse babasininda kiraları var bu lira aldığı evleri ilerde bütün çocuklarına dağıtacak şimdilik kirasını o alıyor ikisinin parası sozde ama hiç rahat bırakmıyorlar kardeşleri ikide bir para istiyorlar oda veriyor çok zoruma gidiyor madem verceksin şimdi ver gitsin neymiş kirasını şimdi o alcakmis zaten ordada lira diye bişey kalmıyor arada eşimin kazancida kaynıyor onlar eşleriyle tatlie gidiyorlar yiyorlar iciuorlar saviyorlar biz doğru dürüst harcama bile yapamıyoruz eşime söyleyince yok birdaha böylebişey olmuycak baba borclandim diye arıyorlar babası hemen ödüyor eşim ıtiraz edince sevgili kayinvalidemde oğlum ne yapabiliriz oda oğlum diyor bugün sen ayrı olsan zora girsen yardım etmiycekmiyiz valla da billada onlarla birlikte olsaylardi değil borca bataklığa bile girseydik el atmazlardi onlar hiç biseyinden eksik etmiyorlar madem yok ayağını yorganına göre uzatsinlar şimdi diyin bana haksizmiyim eşimle konusmak istiyorum ayrilalim onlar ne istiyorsa onu yapsin bizde kendi hayatımızı kurabilelim diye