Ben mi abartıyorum ?

Mesele alamamak değil alırım giderim dışarda da yerim mesele bi insan nasıl bu kadar sığır olabilir beni geçsin kızınıda mı düşünmüyor mutfakta sigara külleri yerler öbek öbek toz nasıl temizlemem nasıl sokarım o eve kızımı ben çamaşırlarını yıkamayacağım yıkasın kendi ki asla becerebileceği bir şey değil adam pis çamaşırını makinaya atmaktan aciz zaten boşanacağım ailem hazır bekliyor dediğim gibi son kez bittiği kabullendiricem ha kabulleniyorsa ondan önce benim ailem kaba kuvvete başvuracak zaten

Erkek iste akli sira ceza mi veriyordur nedir sığır !
Desen de anlar mi ki ?
Hem dedikten sonra ne anlami var dimi
Allah akil fikir versin .

Aslında güçsüz olduğum konu şu eşime o kadar çok güvendim sahip çıktım ki her tökezlediğinde arkasında durdum maddi manevi karşılıksız sevdim hiçbir şey beklemeden şimdi bu kadar fedakarlık yaptığım insan nasıl olurda bana bunları yapıyor aklım almıyor kafamda oturtamıyorum o kadar saf (salaklık derecesinde ) davrandım ki ona şimdi bu kadar kötülüğe anlam veremiyorum
Hepimiz aynı güvenle evleniyoruz emin ol canım düşünsene hiç tanımadığın bir adamın seni öldürmeyeceğinden sana bir şey yapmayacağından emin olarak aynı yatakta uyuyorsun en mahremini açıyorsun kimsenin bilmeyeceğine güvenerek ama işte bazı insanlar insan olmuyorlar hiç mi bu güne kadar bu karakterini göstermedi sana

Hepimiz aynı güvenle evleniyoruz emin ol canım düşünsene hiç tanımadığın bir adamın seni öldürmeyeceğinden sana bir şey yapmayacağından emin olarak aynı yatakta uyuyorsun en mahremini açıyorsun kimsenin bilmeyeceğine güvenerek ama işte bazı insanlar insan olmuyorlar hiç mi bu güne kadar bu karakterini göstermedi sana
Aslında üzülerek söylüyorum gösterdi ama ben o kadar saftım ki her ayıbını örttüm artık örtecek hali kalmadı bugüne geldik eskiden daha insaniydi hataları ne zaman hamile kaldım içinden canavar çıktı herhalde nasılsa artık çocuk olacak mecbur bana diye Aslı çıktı ortaya

Aslında üzülerek söylüyorum gösterdi ama ben o kadar saftım ki her ayıbını örttüm artık örtecek hali kalmadı bugüne geldik eskiden daha insaniydi hataları ne zaman hamile kaldım içinden canavar çıktı herhalde nasılsa artık çocuk olacak mecbur bana diye Aslı çıktı ortaya
Mecbur olmadığını göstermeni dilerim tüm kalbimle

Ben olsam temiz kıyafetlerini de kirletir öyle çıkardım evden.
Madem aileniz de arkanızda, size, ömrünüze, kızınıza ve onunla geçireceğiniz değerli anlara yazık değil mi?
Niye bunları çalmasına izin veriyorsunuz ki?
Tabii şu da olabilir uğraşacaksanız:
Siz neden gidesiniz? Değiştirin kilidi, kirlisini de verin eline nereye giderse gitsin.
Alışverişinizi de yapın, evinizi de temizleyin mis gibi oturun kızınızla.

Allah aşkına adam evi kirletti diye mi bütün bunlar. siz evde değildiniz üzüldün depresyona girdi vs... erkekler o kadar ayrıntılı düşünemiyor malesef... kadın evden gidince ev oluyor ahır onlara... öncesinde yaşanmışlıklar var ve siz eve dönmüşsünüz.... belli ki düzelir mi demişsiniz. şimdi ev pis yemek yok su yok demek ki düzelemeyecek boşanacağımı ona kabullendiricem yoksa ailem kaba kuvvete hazır nedir? sakin olup kendinize gelin biraz... akşamı sakince bekleyin madem döndünüz eve biraz zaman verip ona neye kızdıysanız onu söyleyin... bir açıklaması olacaktır bunların... yok adam keyfimden öyle yaptım ne yerseniz yiyin ev bu beğenmiyorsan git kafalarında dediğim gibi geri döndüğünüz için kendinize kızın ona değil ve asla geriye dönmeyin...

Back
X