Ben mi abartiyorum

Ogretmenim123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
191
315
23
Merhaba arkadaslar

Bugün okullar tatile cikti bizim buralarda. Sabah erken ise gittim. Gece rahatsizlandim, ay hali oldum. Eve geldim biraz dinlenmek istedim - saat 10 a geliyordu eve geldigimde. Bugün aksama dogru/ögle den sonra yatili misafirler gelecekler.

Ben de anneme yardimci olayim mi diye sordum. Istemedi yardimimi.

Aksam dan zaten bana biraz kizgindi.

Gelen misafirlerin nerde yatmasi konusundaydi. Gelen misafirlerin iki kizlari var. Annem ve kiz kardesim böyle düsündüler. Biz kizlar hepimiz kiz kardesimde kalacakmisiz. Enistem ve benim erkek kardesim biz de kalacaklar. Kizlarin anne ve babalari da biz de kalacaklar.

Ben de dedim ki, enistem hic evinden cikmasin. Ben bizim ev de odam da kalayim, zaten baska yerde kalmayi pek sevmiyorum. Erkek kardesim zaten ev de kalacak. Bu lafima kizdi. Baya da alindi. Gelen aile benim erkek kardesimin sözlenecegi kizin ailesi.

Yani bu sekil konusmam cok mu yanlis. Kizlar kardesim de kalsinlar dedim.

Hayatta biraz da bencil olmak cokmu yanlis, anlamadim yani. Orda kzlarlar birlikte kalirsak kaynasirmisiz. Ama ben zaten kendimi pek iyi hissetmiyorum, agrim var. Onun disinda kardesim icin cidden cok seviniyorum. Annem de diyor ki. Yarin birgün senin de hayirli bi isin olacak o zaman ben görürüm seni diyor. Hayir yani, ben kardesime her zaman destegim zaten. Odam da kalmak istemem mi bu kadar sorun simdi. Cidden anlamiyorum. Ve acikcasi bu aralar yine kendimle mesgulum. Etrafimda herkes evleniyor ediyor. Bende hic öyle durumlar yok. Acikcasi biraz anlayisi ben de beklerdim.

Cidden ben mi abartiyorum?

Yok ,bence abartmiyorsunuz haklisiniz da ,Tr de mi yasiyorsunuz? Bu corona zamaninda ne yatiya misafiri? Gerekli mi ille gelmeleri ona takildim .

Bir günlük bir şey sanırım ben olsam alınan karara uyardım.Sonucta kalacağınız yer yabancı değil.Kiz kardeşinizin evi.Annenizde belli ki heyecan yapmış bu mutlu gününde kimse kimseyi kirmasa daha güzel olurdu

Evet sen abartıyorsun.
Mızıkçılık yapıp ortamı karıştırma altı üstü 1-2 gün... Annen nasıl uygun görüyorsa ayak uydur. Yolu, yordamı senden daha iyi biliyordur bu konularda...

Yok yurt disinda yasiyoruz biz. Bi aya kadar söz olacak. Ayri sehirler de yasiyoruz.
O zaman durumlar daha farkli tabii..Ben de yatiya ne misafirlige gitmekten hoşlanirim ne de yatiya evime gelinmesinden ( cok sevdiklerim haric tabii :) ) o yüzden sizi anlayabiliyorum ama bu koşullarda uyumlu olup süreci idare etmek zorundasiniz.Yarin bir gün sizin de basiniza gelebilir.

Mizikcilik yapma gibi bi niyetim yok tabi. Sonucta kardesimin mutlu günü.

Ama yine de daha ilimli bi yaklasim beklerdim acikcasi.

Merhaba arkadaslar

Bugün okullar tatile cikti bizim buralarda. Sabah erken ise gittim. Gece rahatsizlandim, ay hali oldum. Eve geldim biraz dinlenmek istedim - saat 10 a geliyordu eve geldigimde. Bugün aksama dogru/ögle den sonra yatili misafirler gelecekler.

Ben de anneme yardimci olayim mi diye sordum. Istemedi yardimimi.

Aksam dan zaten bana biraz kizgindi.

Gelen misafirlerin nerde yatmasi konusundaydi. Gelen misafirlerin iki kizlari var. Annem ve kiz kardesim böyle düsündüler. Biz kizlar hepimiz kiz kardesimde kalacakmisiz. Enistem ve benim erkek kardesim biz de kalacaklar. Kizlarin anne ve babalari da biz de kalacaklar.

Ben de dedim ki, enistem hic evinden cikmasin. Ben bizim ev de odam da kalayim, zaten baska yerde kalmayi pek sevmiyorum. Erkek kardesim zaten ev de kalacak. Bu lafima kizdi. Baya da alindi. Gelen aile benim erkek kardesimin sözlenecegi kizin ailesi.

Yani bu sekil konusmam cok mu yanlis. Kizlar kardesim de kalsinlar dedim.

Hayatta biraz da bencil olmak cokmu yanlis, anlamadim yani. Orda kzlarlar birlikte kalirsak kaynasirmisiz. Ama ben zaten kendimi pek iyi hissetmiyorum, agrim var. Onun disinda kardesim icin cidden cok seviniyorum. Annem de diyor ki. Yarin birgün senin de hayirli bi isin olacak o zaman ben görürüm seni diyor. Hayir yani, ben kardesime her zaman destegim zaten. Odam da kalmak istemem mi bu kadar sorun simdi. Cidden anlamiyorum. Ve acikcasi bu aralar yine kendimle mesgulum. Etrafimda herkes evleniyor ediyor. Bende hic öyle durumlar yok. Acikcasi biraz anlayisi ben de beklerdim.

Cidden ben mi abartiyorum?
Bencillik etmemişsiniz bence. Bu şekilde konuşarak sizi manüpüle edip suçlu hissettirmeye çalışmışlar. Anneler babalar genelde yapar bunu 😤

ay hali dediğiniz şeye korkmadan "regl oldum" diyebilirsiniz hala regl olmak kelimesini ayıp bulup tuhaf kelime grupları mı kullanıyorsunuz?:ukala: soruya gelecek olursak evet abartıyorsun temelli yerleşmiyolar sonuçta alınan karara uysan bir şey kaybetmezsin alt tarafı regl olmuşsun ölüm döşeğinde yatmıyosun, dışarıdan bakan evlilik meraklısı ama evlenemediği için evlenenlere huzursuzluk çıkartan biri izlenimi yaratıyosun.

Ne var ki 1, 2 gün kalsan kardeşinde.. 😏 Hem kızlar kardeşinde kalrken senin evde kalman ayıp olmaz mı ? Sonda yazdığın herkes evleniyor bende birşey yok cümlesi bana kıskandığını hissettiriyor..

Back
X