Ben mi abartıyorum

BEN SENİN YERİN DE OLSAM 2 DK DAHA DURMAM O İNSANLA .DAHA ÇOCUK YOK OLSA DAHA BETER OLMAKTANSA BENCE BOŞAN BAK HAYATINA .BU İNSAN ADAM OLMAZ OLMAK İSTESE DE BU SAATDEN SONRA OLMAZ.

Haksızsınız, biraz daha kredi çekmeli. Daha bu ne ki..

Ayrıl boşan derim susarım. İçim bayıldı bu adam bildigin asalak bacım. Kendi kendini yakmissin ağrımayan başını agritmissin

Hadi sen sahte altın kabul ettin hata ettin diyelim, koskoca kaynana kayınpeder nasıl buna alet olup ailenizi aldattı bunlar nasıl insanlar hiç bir iki bileziği de mı yoktu oğulları için kıyıda köşede? Siz kalkıp en baştan onlarla bir olmuşsunuz ailenizi hiçe saymissiniz 43 yaşındaki ipsiz sapsız biri için.Bir de yüzsüz piskince size şantaj yapıyorlar nasıl insanlara denk gelmişsin çok mu aradım bu adamı? Ömür boyu görümce kaynana kayınpeder borcu ödemek zorunda kalmak istersen kal bu adamla.Size bir şey yapmamakla kalmamışlar yeni evliyken bir sürü borç yikmislar başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…