• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ?

sillage

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
48
25
3
33
2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Ben bu durumun evlendikten sonra devam edeceğini düşünüyorum. Ama şuan yapacak birseyim yok arkadaş çevrem yok evde annemle mi oturayım diyor benim durumumda olup ta sonuçları almak tecrübelerinizi bilmek istiyorum..

Son düzenleme:
iyice düşün daşın, kahve kültürünü adamlar zor bırakır...

Hep gidiyor anlamında kullanmak istemiş bence

Neden arkadaşı yok
Siz kaç yaşındasınız
Gel dediğiniz an bırakıp gelme olayına inanasim gelmedi okey ciddi bir oyundur yamuk yapmış olur ortasında kalkarsa yani 🙄

Seviyorsa haftada bir iki gönderin yahu ne olacak siz de kendinize vakit ayırırsınız. Ki zaten evlenince gitmem bile demiş kendisi

Hep gidiyor anlamında kullanmak istemiş bence

Neden arkadaşı yok
Siz kaç yaşındasınız
Gel dediğiniz an bırakıp gelme olayına inanasim gelmedi okey ciddi bir oyundur yamuk yapmış olur ortasında kalkarsa yani 🙄

Seviyorsa haftada bir iki gönderin yahu ne olacak siz de kendinize vakit ayırırsınız. Ki zaten evlenince gitmem bile demiş kendisi
Artık tüm çevresini bırakmış arkadaşları çoğunluk akrabası. Ben 31 yaşındayım
Geliyor evet bi 30 dakikayı bulur bi 20 dakikayı bulur haberin olsun diyerekten. Dedimki haftaya 3 kez git onada yanaşmıyor o zaman seninle görüşelim her akşam diyor bu mümkün olmuyor spora gidecekti oda ramazandan sonraya erteledi. Yani evlendikten sonra gitmem diye bir türlü dönüyor ama ben nerden bilecegim devam etmeyeceğini yani soruyorum cevaplar hep ayni

Evlilikte hergün konuşulan, gülüşülen birşey değil ki. Arada sorunlar olabilir, bireysel vakit geçirilen zamanlar mutlaka oluyor. Bu adamı eve bağlamak için her daim bir aktivite yapamazsınız neticede. Bireysel zamanlarını kahvede geçirmek isteyebilir. Bence karar vermeniz lazım. Asla kabul edemem derseniz ayrılmalısınız. Evlenince düzelicek denilen hiçbirşeyin düzeldiğini görmedim. Ama sıkıntı değil arada bir gitsin derseniz de hiç dert etmeyin. Bunun bir çözümü maalesef yok. Ya tamam ya devam demelisiniz.

Evlilikte hergün konuşulan, gülüşülen birşey değil ki. Arada sorunlar olabilir, bireysel vakit geçirilen zamanlar mutlaka oluyor. Bu adamı eve bağlamak için her daim bir aktivite yapamazsınız neticede. Bireysel zamanlarını kahvede geçirmek isteyebilir. Bence karar vermeniz lazım. Asla kabul edemem derseniz ayrılmalısınız. Evlenince düzelicek denilen hiçbirşeyin düzeldiğini görmedim. Ama sıkıntı değil arada bir gitsin derseniz de hiç dert etmeyin. Bunun bir çözümü maalesef yok. Ya tamam ya devam demelisiniz.
Haftada birgün tabiki olabilir bu yani ama hergün gitmesi endişe verici.evlenince bende ihtimal vermiyorum

Artık tüm çevresini bırakmış arkadaşları çoğunluk akrabası. Ben 31 yaşındayım
Geliyor evet bi 30 dakikayı bulur bi 20 dakikayı bulur haberin olsun diyerekten. Dedimki haftaya 3 kez git onada yanaşmıyor o zaman seninle görüşelim her akşam diyor bu mümkün olmuyor spora gidecekti oda ramazandan sonraya erteledi. Yani evlendikten sonra gitmem diye bir türlü dönüyor ama ben nerden bilecegim devam etmeyeceğini yani soruyorum cevaplar hep ayni
Şimdi evlenince evde siz olacağınız için ilk zamanlar heves edip hep yanınızda kalsa da sonra sonra gitmek isteyebilir çünkü gittikleri kişiler akrabalarıymış illaki hadi gel diye darlayacaklar. Sözleşme yapın imza attırın evlenince haftada en fazla şu kadar gideceğim yoksa karım benden boşanacak bunu kabul ediyorum diye🤭 resmiyeti olmayan bir kağıt olacak belki ama söz namusturdan yürürsünüz😂

Şimdi evlenince evde siz olacağınız için ilk zamanlar heves edip hep yanınızda kalsa da sonra sonra gitmek isteyebilir çünkü gittikleri kişiler akrabalarıymış illaki hadi gel diye darlayacaklar. Sözleşme yapın imza attırın evlenince haftada en fazla şu kadar gideceğim yoksa karım benden boşanacak bunu kabul ediyorum diye🤭 resmiyeti olmayan bir kağıt olacak belki ama söz namusturdan yürürsünüz😂
Inanılmaz güldüm çok tatlısınız:) valla ben bi gözünü korkutsam mı acaba ben inanmıyorum o yüzden beni ikna etmen lazım gitmeyeceğine filan diye resti çeksem işe yarar mı:))

Inanılmaz güldüm çok tatlısınız:) valla ben bi gözünü korkutsam mı acaba ben inanmıyorum o yüzden beni ikna etmen lazım girmeyeceğine filan diye resti çeksem işe yarar mı:))
Tabiki bir rest çekmeniz de fayda var. Zaten siz hiç gitmesin demiyorsunuz anladığım kadarıyla her gün gitmesin diyorsunuz. O da şu an yapacak bir şey olmadığından her gün gittiğini söylüyor. Evlenince sizinle de vakit geçirir, siz arkadaş çevrenizle tanıştırırsınız mesela onlarla da görüşürüzsünüz beraber derken zaten müsait olacağı gün sayısı azalır istese de her gün gidemez

Tabiki bir rest çekmeniz de fayda var. Zaten siz hiç gitmesin demiyorsunuz anladığım kadarıyla her gün gitmesin diyorsunuz. O da şu an yapacak bir şey olmadığından her gün gittiğini söylüyor. Evlenince sizinle de vakit geçirir, siz arkadaş çevrenizle tanıştırırsınız mesela onlarla da görüşürüzsünüz beraber derken zaten müsait olacağı gün sayısı azalır istese de her gün gidemez
Evlendigimizde gitsem hergun zaten kıyamet kopar bununda farkındayım diyor:) ben bi ayar vereyim bakalım

Back
X