• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ?

Yani benim esim de kahveye giden biriydi. Bizim orada kahvelerde oyun olmaz. Çay, kahve içilir o kadar. Erkekler kafe gibi kahvede toplanır. Kayınvalidemin misafirleri varken diger odada oturması abes kaçardı zaten.
Biz evlendik ve ev kuşu oldu adam 😂 1 buçuk yıldır evliyiz. Bazen kasabaya gittiğimizde kahveye arkadaşlarının yanına çıkar. Toplamda 10 gün olmamıştır yani bu.
Eşim aslında ev seven biriymiş ama aile evinde sıkıldığından ve kayımvalidemin geleni gideni olduğundan çıkıyormuş muhtemelen. Evlendikten sonra böyle bir problem kalmadı.
Her erkek aynı olmaz tabii..

2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Ben bu durumun evlendikten sonra devam edeceğini düşünüyorum. Ama şuan yapacak birseyim yok arkadaş çevrem yok evde annemle mi oturayım diyor benim durumumda olup ta sonuçları almak tecrübelerinizi bilmek istiyorum..
Annenle otur, dedenle otur ama bu işe yaramaz hazır bahanelerle kendini vasıflıymış gösterip kahveden çıkmayan işsizlerle oturma. O kadar mı boşluktasınız gerçekten? Kız biz burda kadınların hödük, işe yaramaz, boş erkeklerin poposunu neden kaldırdığı hakkında eleştiriler yağdırıyoruz yapmayın etmeyin kızlar evlenmeyin daha iyi. Bekar öl daha iyi :)

tek başına sıkılıyordur adam bunda bir şey yok siz alıkoyarsınız zaten ama komple bırakmasın bari yazık

2 Senelik bir ilişkim var. yani görüşelim dediğimde ikilemez .onu yapalım dediğimde reddetmez. Musayt oldukça arar sorar merak eder beni. Gelelim asıl soruma:) önceden ciddi düşünmediğim için pek önemsemedigim konu artık gün yüzüne çıktı. Benimle görüşmediği zamanlar yemek yedikten sonra amcası eniştesi kuzeni ile kahveye gidiyor ama fix çoğu gün bu böyleydi hiç değişmedi ama görüşelim dediğim de bırakır gelir okeyi . Sorun etmeye başladigim zamandan beri de 36 yaşındayım biliyorsun boşandım duramıyorum evde .sığamıyorum evlendikten sonra asla gitmem zaten herkes bilir beni sorabilirsin diyor ama asla vazgeçmiyor kahveden akşam 8 gece 11-12
Ben bu durumun evlendikten sonra devam edeceğini düşünüyorum. Ama şuan yapacak birseyim yok arkadaş çevrem yok evde annemle mi oturayım diyor benim durumumda olup ta sonuçları almak tecrübelerinizi bilmek istiyorum..
Ben yeni evliyken eşime demiştim bir hafta boyunca her hafta kahveye gitti yeni yeni alisiyordu zaten 5 gün boyunca gittin bugundemi gidicen dedim evet dedi bende bağırdım ben 50/60, yaşında kadınlar gibi kocam kahveden gelsin de iki muhabbet edelim diye senimi beklicem her akşam diye bende gidiyorum ozaman her akşam bı arkadaşıma dedim sonra haklısın abarttım falan dedi devam etmeden bitmişti kahve hayatı 😂

Annenle otur, dedenle otur ama bu işe yaramaz hazır bahanelerle kendini vasıflıymış gösterip kahveden çıkmayan işsizlerle oturma. O kadar mı boşluktasınız gerçekten? Kız biz burda kadınların hödük, işe yaramaz, boş erkeklerin poposunu neden kaldırdığı hakkında eleştiriler yağdırıyoruz yapmayın etmeyin kızlar evlenmeyin daha iyi. Bekar öl daha

Ben yeni evliyken eşime demiştim bir hafta boyunca her hafta kahveye gitti yeni yeni alisiyordu zaten 5 gün boyunca gittin bugundemi gidicen dedim evet dedi bende bağırdım ben 50/60, yaşında kadınlar gibi kocam kahveden gelsin de iki muhabbet edelim diye senimi beklicem her akşam diye bende gidiyorum ozaman her akşam bı arkadaşıma dedim sonra haklısın abarttım falan dedi devam etmeden bitmişti kahve hayatı 😂
Neden boşandığımı araştırabilirsin der hep keza evliyken kahvede gidip gitmediğimi de araştırabilirsin der yani her şeyde ödün veren kişi yapacak başka birseyim yok eğlenmeye gitmiyorum yada başka şeyler yapmıyorum maç izliyoruz okey oynuyoruz gibi bahaneler ile geliyor

tek başına sıkılıyordur adam bunda bir şey yok siz alıkoyarsınız zaten ama komple bırakmasın bari yazık
Tabiki hayır sadece gerçekten bağımlı olmadığını görmek istiyorum diyorum ki 3 gün git yada 2 gün inada bindirmiş durumda her şey senin istediğin gibi oluyor a dönüyor mevzu yoksa amacım onu komple koparmak ta değil şuan ailem bilmiyor bilse zaten bize gelir yada daha sık görüşürüz o zaman sayı azalır ama tedirgin oluyorum açıkçası risk mi alıyorum diyorum kendi kendime

Neden boşandığımı araştırabilirsin der hep keza evliyken kahvede gidip gitmediğimi de araştırabilirsin der yani her şeyde ödün veren kişi yapacak başka birseyim yok eğlenmeye gitmiyorum yada başka şeyler yapmıyorum maç izliyoruz okey oynuyoruz gibi bahaneler ile geliyor
İşte buda bi boş yaşam. Siz gezmek, seyahat etmek isteyeceksiniz o ise önceliği kahveye verecek. Bence böyle. Emin konuşuyorum zira kahveye gidip vaktini oradan öldüren erkeklerde gördüğüm sonuç hep aynıdır. Yani çevremden gördüğüm. Tabi ben gezmem pek sorun değil gitsin sıkıntı yok diyorsanız o ayrı tabi :)

Valla kahveye alışan zor çıkıyor o ortamdan çünkü serbestlik ve rahatlık var . Yani koskoca emekli kaymakam Ali Rıza Bey'i bile kahveye alistirdilar düşün 😂😂😂

İşte buda bi boş yaşam. Siz gezmek, seyahat etmek isteyeceksiniz o ise önceliği kahveye verecek. Bence böyle. Emin konuşuyorum zira kahveye gidip vaktini oradan öldüren erkeklerde gördüğüm sonuç hep aynıdır. Yani çevremden gördüğüm. Tabi ben gezmem pek sorun değil gitsin sıkıntı yok diyorsanız o ayrı tabi :)
Çok çok haklısınız.

Back
X