• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum...?

minikyaramaz

Sabır-Şükür-Dua
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.047
36
158
kızlar beni bilenleriniz bilirdir.

yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum.
pko lu olduğum için tekrar bebek sahibi olmak istiyorum.
eşim bazı şeyleri sorun yaparak istemiyor çocuk.

neyse işin özü eşime karşı oldukça isteksizim.
ona sarılmak bile içimden gelmiyor.
beraber olmak istiyor ben acıyor diye geri çeviriyorum.
deneyelim acırsa bırakırız diyor bende hemen yaramı var felan diyorum.
hemen bağırıyorum acıyor diye.

aslında ne acı var ne de yara.

eşim bu durumdan oldukça rahatsız.
aslında bende rahatsızım.

önceden eşim bana ufaktan dokunmalarda bulunsa onu isterdim ama bana dokunması bile beni rahatsız ediyor.

ne yapmalıyım?
çok zor bir durumdayım.
yardım edin kızlar....

Çocuk konusuyla cinselliği kafanızda birleştirmişsiniz.
Çocuk istemeyen kocanızla birlikte olmanında gereksiz olduğunuz düşünüyorsunuz.
Bence psikolojik yardıma ihtiyacınız var.

Çocuk konusuyla cinselliği kafanızda birleştirmişsiniz.
Çocuk istemeyen kocanızla birlikte olmanında gereksiz olduğunuz düşünüyorsunuz.
Bence psikolojik yardıma ihtiyacınız var.

bilmiyorum.belki şimdi bebek için çalışmalara başlayalım dese belki de yine istemem.
bana da çocuk için cinsellik istiyorum gibi geliyor ama yineliyorum

bu akşam başlayalım dese yine isteksizlik olur.

şekerim daha çok yeni evlisiniz bir takım rahatsızlıkların var biliyorum ama acele etme derim cinselliğin keyfini çıkar bak doğumdan sonra bir çok arkdaş isteksizlik yaşıyor yorgunluktan eşi istemiyor onu anne olarak gördüğünden takma kafana

şekerim daha çok yeni evlisiniz bir takım rahatsızlıkların var biliyorum ama acele etme derim cinselliğin keyfini çıkar bak doğumdan sonra bir çok arkdaş isteksizlik yaşıyor yorgunluktan eşi istemiyor onu anne olarak gördüğünden takma kafana

oofff bilmiyorum walla.
aslında bazı problemlerimiz vardı ailesiyle.
bunları da aştık.
şuanda Allah a çok şükür yolunda giden bir evliliğim var.
ilgiyi oldukça seven bir insanım sağolsun eşimde ilgisini esirgemez.

ama bu isteksizlik neden.son 1 haftadır beraber hiç olmadık.
son 1 haftada beni bu kadar isteksizliğe iten sebep ne?
1 hafta öncesine kadar severek,isteyerek,hissederek beraberlik yaşıyordum.

ama ne oldu anlamıyorum...bir yanım çok isterken bir yanım hiç istemiyor.
işin içinden çıkamıyorum.

seninkisi tamamen piskolojik ,esin cocuk istemiyor demis o yüzdende iliskiye girmek canin istemiyor.. esin neden cocuk istemiyorki?? oturun konusun bence ...
rahatsizlik duyuyorsun sana dokunmasindan cünkü kafanda düsüne düsüne öyle adapte olmussun..
bu durum gercekten cok kötü kendi esin sevdigin adam sana dokundugunda rahatsizlik duyuyorsan eyer gercekten ciddi bi sorun bu piskologa gitmelisin yardim almalisin..
bebegini kaybetin simdi birde kocan istemiyor bebek bu senin piskolojini bozmus olabilir.. kesinlikle bir piskologa git.. cünkü cogu evlilikler cinsel sorunlardanda bitiyor..
kocanlada bu durmu konus bebek neden istememesini.. her erkek sevdigi kadindan bebek ister senin kocani cözemedim acikcasi... en cok istedigin seyi neden gerceklestirmek istemiyor.... allah yardimcin olsun..

Rahatsizligin yüzünden bebegini kaybetmissin,kürtaj olmussun biyandanda esinin bi süre bebek istememesi düsüncesine takilmissin(önceki konundan biliyorum)bunlar kolay seyler degil bazen bilincalti insana oyunlar oynar bebek yoksa cinsellikte yok yada esim benim kadar istemiyor,düsünmüyor diye sürekli düsünmende ruhunu yormus.Psikolojik destek alabilirsin ama esinin ilgisi sevgisi-sabriyla isteksizligini üstünden atman mümkün.

adamı cezalandırıyorsunb ence haksızsın kusura bakma.... yaşanan seyler her an hepimizin basına gelebilecek şeyler biraz daha güçlü ol çok klasik ve tatsız bi ifade ama gerçek anlamıyla diyorum ki bunu yaşayan ilk kadın değilsin sonda olmayacaksın.... nasılsa yine olur eşin hep orda ve sanırım yeni evlisiniz.. yapma adamı soğutma onu çaresini kendi arayacağı durumlara getirme hem ayıp hem yazık ya eşin sana elini süremeseydi ne hissederdin .... onunda çocuk için hazır olmasını bekle hırs yapıp yada neden istemiyor diye sırf sen hazır olduğun için onunda buna hazır olmasını bekleme elbet olur cinselliğinizide evliliğinizide normal yaşayın kayıp her çift için üzücü ama maalesefki böyle de bir gerçek var....

eşinize çok kızgın ve kırgın olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz.

annelik güzel birşeydir elbet ama hep demişimdir. şuan hamileyim ve yine diyorum. eğer çocuğum bu dünyada mutlu olacak ise onu mutlu edebiliceksek gelsin yoksa Allah bilsin derim. eş ayrı bebek düşüncesi apayrı şeyler. lütfen birleştirmeyin.

kafanızı dağıtın. süslenin püslenin gezmeye eğlenmeye çalışın. odaklandıkça ilikşinizi de yıpratırsınız. ve eşinizin beklemekte ne kadar çok haklıyımışım demesine neden olursunuz.

mühim olan bu hayatı mutlu bir şekilde bitirebilmek. ama çocukla ama çocuksuz...

dün bu sorunlardan kurtuldum.
düşündüm ki böyle devam ederse eşimden tamamen soğuyacağım.
bunu ona yapmaya hakkım yok.
o nedenle dün eşim için giyindim,süslendim.onun sevdiği yemekleri yaptım.
eşim geldi şaşırdı!
güzel bir şekilde yemeğimizi yedik.
sonraaaa güzel bir birliktelik ve herşey çok güzel veeee gecenin sonunda......!
asıl süprizi eşim yaptı bebiş için ilk denememiz gerçekleşti.:24::24::24::24::24:
o anda dünyalar benim oldu,sevinçten gözyaşlarımı tutamadım.,

şuan da o kadar mutluyum ki...!

Allah ım ne kadar güzel bir duygu...

Tebrik ederim minikyaramaz. Bu sorunu atlatmaniza sevindim. InsaAllah tez zamanda Rabbim eli ayagi düzgün saglikli bir bebi$ nasip eyler size. :71:

eşim geldi şaşırdı!
asıl süprizi eşim yaptı bebiş için ilk denememiz gerçekleşti.:24::24::24::24::24:

ha söylee :) bak ne güzel olmus, cok sevindim sorunun cözülmesine.. sonucta cözmeye calismasaydiniz böyle böyle devam ederdi ve allah korusun evlilik citirdardi...
cok sevindim gercekten.. umarim cok yakin bir zamanda bebeginiz olur:) .. allah istiyen herkeze bebek nasip etsin insallah:nazar: amin:nazar:

Tebrik ederim minikyaramaz. Bu sorunu atlatmaniza sevindim. InsaAllah tez zamanda Rabbim eli ayagi düzgün saglikli bir bebi$ nasip eyler size. :71:

çok teşekkür ederim desteğinizden dolayı.beynim rahatladı.amin inş.bütün isteyenler evlat sahibi olur.

ha söylee :) bak ne güzel olmus, cok sevindim sorunun cözülmesine.. sonucta cözmeye calismasaydiniz böyle böyle devam ederdi ve allah korusun evlilik citirdardi...
cok sevindim gercekten.. umarim cok yakin bir zamanda bebeginiz olur:) .. allah istiyen herkeze bebek nasip etsin insallah:nazar: amin:nazar:

haklısın.bende çıtırdanmadan korktuğum için bu yolu denedim ve iyiki de denemişim.
Allah bütün isteyenleri evlat sahibi yapsın ve bir yastıkta kocatacak evlilikler nasip etsin.

eşim geldi şaşırdı!

hadi gözün aydın ama ben pek anlayamadım zaten sen ilişki istemiyosun e ilişki oldu diye seviniyosun nasıl oluyor canım pek anlamadım

çoook sevindim. hadi bakalım göüzünüz aydı...
birşeyün üzerine düşmeden ne kadar pozitif yaklaşırsanız sonuçlar o kadar iyi olur...:70::71:

Back
X