Ben mi abartıyorum......

ferda18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
86
5
96
Antalya
merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum.Kendime en yakın sızleri gördüğüm için sızlerin fikrini alıyım dedim.Ben evleneli 3 yıl oldu bu süre zarfında eşimin sürekli bi işi olmadı 1ay biyerde diger ay biyerde evin sorumluluklarını bana yükledi kira giderler mutfak vs.ben bu durumdan çok sıkıldım gerçek bi aile olamadık bitürlü eşim hep işyerlerinden yakınıyor o işyerinin şu problemi var bu işyerinin şu ...
ama ben bu durumdan artık çok,birazda kendinde hata ara dedimmi bağırıp çağırıyor hiç bir sonuç elde edemiyorum hep kendisi doğru hep zaman ohaklı kendine bişey söyletmiyor .bu sorumlulukları alamıyacaksan bana yardımcı olmayacaksan ayrılalım dedim.onada yaklaşmıyor. Severek evlendim ama evlendiğimede pişman oldum.sizce ne yapmalıyım.

canım senın acından en onemlısı cocuk varmı ortada eyer cocugunuz yoksada aman ha derım sakına yapma senın esın malesefkı alısmıs sana sırtını dayamaya nasılsa o halleder nasılsa o yapar dıye bı gun olurda artık yeter dersen cok yorulursanda senın bu evlılıgı kurtarmak adına yapacagın tek bısey var onu bı donem yanlız bırakıcaksın oda sensız yanlız kalıcakkı senınd egerınıde kıymetınıde daha ıyı anlıyacak elbetkı senın ondan bosanmana razı olmaz oh ekmek elden su gölden hesapı sole bı bırak bakalım bı kalsın tek basına bı ayaklarının ustunde dursun ama gerı donusunde de bazı talep ve ısteklerın olsun sakına da yüzde verme belliki o ınsan bıraz yüzlü sorumsuz buyumus evlılıgınde layıkıyla sorumlulugunu yerıne getırmeye aklı yetmıyor yanı ben bı erkegım karsımdakı de kadın ben ondand egılde o benden bekler evın gecımını benım yapmam lazım demelı

bence eşiniz çalışmayı sevmeyen,armut piş ağzıma düş diyen tiplerden...sakın bebek falan yapma...gidişatınız kötü görünüyo...çalışmayan adamdan koca olmaz bnce...tabi yaşıda önemli kaç yaşında eşiniz..

canım senın acından en onemlısı cocuk varmı ortada eyer cocugunuz yoksada aman ha derım sakına yapma senın esın malesefkı alısmıs sana sırtını dayamaya nasılsa o halleder nasılsa o yapar dıye bı gun olurda artık yeter dersen cok yorulursanda senın bu evlılıgı kurtarmak adına yapacagın tek bısey var onu bı donem yanlız bırakıcaksın oda sensız yanlız kalıcakkı senınd egerınıde kıymetınıde daha ıyı anlıyacak elbetkı senın ondan bosanmana razı olmaz oh ekmek elden su gölden hesapı sole bı bırak bakalım bı kalsın tek basına bı ayaklarının ustunde dursun ama gerı donusunde de bazı talep ve ısteklerın olsun sakına da yüzde verme belliki o ınsan bıraz yüzlü sorumsuz buyumus evlılıgınde layıkıyla sorumlulugunu yerıne getırmeye aklı yetmıyor yanı ben bı erkegım karsımdakı de kadın ben ondand egılde o benden bekler evın gecımını benım yapmam lazım demelı

çocuğumun olmadığına dua ediyorum,bir biskolağa gidelim dedim öne tamam dedi şim ben deli değilim diyor

29 yaşında canım

küçükte değilmiş....sadece haylaz ölese sakın bebek falan yapma arkadaşım...

bir bebek çok istemem rağmen ,ona güvensizliğimden düşünemiyorum. Bilinçli bir ailemde yok nasıl hayatla baş edeceğim

amannnn güzelim rabbım sana sabır versın boylesı tutarsız bı adamla evlı kalmakda zor ama baktınkı olmuyor cokda üstelemede bana sorarsan kendı ayaklarının ustundesın nede olsa boylesı bı adamı bı omur sırtında yük nıyetıne tasıyacagına bırak kendı ayaklarının ustunde kendın kal

bir bebek çok istemem rağmen ,ona güvensizliğimden düşünemiyorum. Bilinçli bir ailemde yok nasıl hayatla baş edeceğim

canım o vakıt sana yardım amaclı sana soyle bı soru sorayım su anda evın ıhtıyaclarını sen goruyorsun ha bugun calıstı bı baktınkı yarın yok evde noluyor gene hersey sana bakıyor şimdi bı dusun bakalım ayrılmaya karar versen evının kırasını ıhtıyaclarını sen tek basına karsılamaya yetecek maaşın varmı yada aılem bılınclı degıl demıssın onlar sana hıcmı maddı acıdan yardımcı destek olmazlar onların yanında hayatına devam etsende aldıgın paranda sana kalsa ınankı bu aadamla nereye kadar gulum hadı sımdı genc sımdı 3 gun olsada calısırı ya yarın allah yardımcın olsun ama sen genede gelecegını ıyı dusun adımını ole at ölç tart biç

Canım kusura bakma ama senin çalışmayı sevmeyen birine benziyor...Erkeğin çalışmayanı da sinir eder insanı,benim kayınpederim 45 yaşından beri evde oturuyor diye sinir oluyorum ona....Arkadaşlar çok haklı bencede bebek düşünme sakın,taa ki bir iş bulur,1-2 sene devamlı çalışır ondan sonra düşün derim

Merhaba,
durumun gerçekten zor bu konu ile ilgili konuşuyomusunuz.
ne diyo üzülüyomu şansızmı nedir? çabası yokmu hiç.
allah yardımcınız olsun

çok haklısın teşekür ederim.aileme karşı çıkarak evlendim aileme söylemekten bile çekiniyorum çünkü herkese karşı çıkarak evlendim.yeni bir işe girdi ayrılma kararımda cidi olunca. yine aynısını yaparsa ,artık aileme anlatıp ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum.şuana kadar onlara bişey söylemedim ama kendimi çok mutsuz hissediyorum

çok haklısın teşekür ederim.aileme karşı çıkarak evlendim aileme söylemekten bile çekiniyorum çünkü herkese karşı çıkarak evlendim.yeni bir işe girdi ayrılma kararımda cidi olunca. yine aynısını yaparsa ,artık aileme anlatıp ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum.şuana kadar onlara bişey söylemedim ama kendimi çok mutsuz hissediyorum:

of offfff rabbım yardımcın olsun ama calısmayı hıc bır zaman bırakma ınankıs enı ayakta tutan işin olacaktır sen genede bı gıdısata bak bakalım elbetkı hıckımse evlılıgıının bıtmesıne sevınmez burada ama bana sorarsanda bı ömürde bu adamla gecmez dıyorum ve ettıgım lafında arkasındayım ben o kadar cok gordumkı boylesı durumları baktın adam oldu ne ala ama baktın gene eskı tas eskı hamam senınde yasın daha genc sanırsam kendını dusun aılenle yasamak ınankı sana ölüm gıbı gelmez aksıne rahatlarsın sagdece duyacagın tek laf bız sana demısdık olur kım ne derse desın gulum onemlı olan sensın hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…