merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum.Kendime en yakın sızleri gördüğüm için sızlerin fikrini alıyım dedim.Ben evleneli 3 yıl oldu bu süre zarfında eşimin sürekli bi işi olmadı 1ay biyerde diger ay biyerde evin sorumluluklarını bana yükledi kira giderler mutfak vs.ben bu durumdan çok sıkıldım gerçek bi aile olamadık bitürlü eşim hep işyerlerinden yakınıyor o işyerinin şu problemi var bu işyerinin şu ...
ama ben bu durumdan artık çok,birazda kendinde hata ara dedimmi bağırıp çağırıyor hiç bir sonuç elde edemiyorum hep kendisi doğru hep zaman ohaklı kendine bişey söyletmiyor .bu sorumlulukları alamıyacaksan bana yardımcı olmayacaksan ayrılalım dedim.onada yaklaşmıyor. Severek evlendim ama evlendiğimede pişman oldum.sizce ne yapmalıyım.
ama ben bu durumdan artık çok,birazda kendinde hata ara dedimmi bağırıp çağırıyor hiç bir sonuç elde edemiyorum hep kendisi doğru hep zaman ohaklı kendine bişey söyletmiyor .bu sorumlulukları alamıyacaksan bana yardımcı olmayacaksan ayrılalım dedim.onada yaklaşmıyor. Severek evlendim ama evlendiğimede pişman oldum.sizce ne yapmalıyım.