Ben mi abartıyorum ?

kajmerice06

en sevdiği renk mor olan kadınn...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
100
2
48
Kızlar kaanla konuşurken beni nasıl kaydettiğini sormuştum ve adımla kaydettiğini öğrendim açıklaması ise şuydu herkes sevgilisini aşkım diye kaydediyor bir farkı olmasını istemiş miş... Erkek çocuğu olmasına rağmen gizli saklı yaşıyor ben kız halimle telefonun karıştırılması gibi sorunlara rağmen bitanem diye kaydediyorum adamın bahanesine bakın ben mi abartıyorum anlamıyorum ki sanki sıradan bir arkadaşı gibi kaydediyor öküz can

Ha isimle kaydetmiş ha aşkım canım cicim benim sevgilimde ismi ile kayıtlı telefonumda.Ama bu ona olan sevgimi ölçen bi kıstas değil.

Abartıyorsun kısacası.

hayır benim sorunum şu gizli saklı yaşıyo olması ama ben gizli saklı yaşamaya kalksam çıkışmasını biliyo :/

Sevgilininn açıklaması çok mantıksız geldi bana..Adınla kaydedince ne farkı olmuş
Abartıyormuyum diye sormuşsun evet canım abartıyorsun küçük şeylere takılma.

bu mu yani? kavga etmeye çalışmak için başka bahane bulamadınız mı? benim babamın telefonunda annem ismiyle kayıtlıdır, 30 senedir de evliler yani... kafanızı takacak daha büyük sorunlarınız falan yok mu sizin?

Sen abartmıyorsun, benim nişanlım daha gün birden beri bana bir sıfat takmıştı (biraz özel) telefonunda da o şekilde kayıtlıyım.
Bende onu "herşeyim" diye kaydettim gün birden beri.
Ufak bir nuans, ama önemli birşey bence. Kimden ne saklıyor ki? sorusu uyanıyor insanda...

aynen işte sorun aslında bu :/ kimden neyi saklıyo

hayır kavga etmeye çalışmak değil bir de uzağız belkide onun verdiği bi gerginliktir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…