Ben mi abartıyorum ?

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Kızlar önceki konularımı okuyanlar bilir görümcelerimle ne kadar sorun yaşadıysam kv ve kp aksine o kadar iyidik ama nazar mı ne değdi :14: normalde hep ara sorardı kv ama 2 haftadır hiç aramadı.bende eşime dedim bi arayalım merak ettim. neyse aradım böyle o kadar soğuk donuk konuşuyor ki dayanamadım dedim anne bi sorun mu var. yok ne sorun olacak dedi. neyse dedim konuştuk kapattık. sonra eşime demiş karın hiç aramıyor bizi diye.o da dedi anne çalışıyoruz ikimizde fırsat olmuyor ki hiç. demin aradım bende ann nasılsın ne zaman geleceksin falan gibilerinden sonra dedim anne gönül koymuşsun ama inan ki çalışıyorum doğru düzgün vaktim olmuyor.ama haklısın dedim ihmal ettim seni. yine aynı soğuk sesle e haklısın cebine paran giriyor kızım bize muhtaç değilsin dedi :14: nasıl kırıldm sesim titredi ağlamamk için zor tuttum.o nasıl laf anne dedim. neyse kızım gelin seslendi dedi kapattı :43: sizce neden böyle yapıyor :50: eşim dedi takma kafana ama suçum ne ya :43: sizce gerçekten abartılacak bişey yok mu ben mi fazla evham yaptım acaba :50:

bence biraz abartmışsınız, biraz alınmış kayınvalideniz gönül koymuş bundan sonra arada bir arar hatrını sorup gönlünü alırsınız hiç acele etmeyin kendinizi üzmeyin bunun için

eger siz sürekli ariyorsaniz.iki hafta aramayinca kirilmis olabilir.ama sizin aramaniza firsat birakmadan onlar ariyorsa hep ve 2 hafta aramadilarsa....siz arayin diye beklemislerdir.mesafe koyamayan bir insan olarak mesafe koy derim.ben cok gec kaldim bu konuda simdi önüne gecemiyorum kendim yipraniyorum.benimkilerde cokmiyidi insan ona kapiliyor.ama sonucta en ufak birseyde el kizi oldugun gercegiyle karsi karsiya kalip hayal kirikligina ugruyorsun.sirf bunu yasamamak adina mesafe en güzel sey.sonucta onlar bizim öz anamiz babamiz degil.bizide öz evlatlari gibi sevemezler.ki buna göre durus sergilerler hep.en ufak bir olayda.

eger siz sürekli ariyorsaniz.iki hafta aramayinca kirilmis olabilir.ama sizin aramaniza firsat birakmadan onlar ariyorsa hep ve 2 hafta aramadilarsa....siz arayin diye beklemislerdir.mesafe koyamayan bir insan olarak mesafe koy derim.ben cok gec kaldim bu konuda simdi önüne gecemiyorum kendim yipraniyorum.benimkilerde cokmiyidi insan ona kapiliyor.ama sonucta en ufak birseyde el kizi oldugun gercegiyle karsi karsiya kalip hayal kirikligina ugruyorsun.sirf bunu yasamamak adina mesafe en güzel sey.sonucta onlar bizim öz anamiz babamiz degil.bizide öz evlatlari gibi sevemezler.ki buna göre durus sergilerler hep.en ufak bir olayda.

Allah için öz kızından üstte tuttu ama şimdi böyle birden uzak durması beni kırdı.:50:

ama sesini duysanız hip resmen buz gibi :14:

kırılmış tabi belki kendince başka sıkıntılarıda vardır üzerine alınma düzelecektir illaki buda kötü bir anı olur en fazla hiç içinde büyütme, hamilelikten dolayı belki biraz hassas davranıyorsun ama hiç canını sıkacak bir şey değil biraz arayınca zaman geçince düzelir hepsi

eşiniz sizin tarafınızdaymış, şanslısınız. bence üzülmeyin, klasik kaynana tripleri

kızım gibi görüyorum derler ama görmezler

Allah için öz kızından üstte tuttu ama şimdi böyle birden uzak durması beni kırdı.:50:

hic bir anne sanmiyorum ki gelinini özkizindan fazla tutsun.ha bu görünürde öyle görünebilir canim ama o da sizi sevdigi icindir.iste iki taraf icinde mesafe olmamasi kötü.simdi kv den söyle düsünmezmi öz kizim gibi sevdim ama aramadi beni diye.düsün ne kadar üzüldü belkide degmezmis dedi.sízin acinizdan ise o kadar iyiyken neden buz gibi konustu diyorsunuz bakin sizde üzülüyorsunuz.anne baba kendi evladini ne kadar kötüde olsa cabuk affedebiliyor ,ama baskasini olunca durum zorlasiyor.madem ki sizi rahatsiz edici bi sevgileri yok o zaman siz simartin biraz.bundan hoslaniyorsaniz.benimde kp cok sever yanaklarimi filan SIKAR AMA EN UFAK BIR SURAT ASTIMI BEN COK ÜZÜLÜRUM:CÜNKÜ COK KAPRISLI:HERSEYE KÜSER SÜREKLI:SIMDI DIYORUM KI KESKE MESAFELI OLSA HER ZAMAN AGIR DURSADA IKI DE BIR NIYE BU ADAM BÖYLE SOGUK DIYE DÜSÜNMESEM: DERIM

haklısınız kızlar annem de diyor hiç kimse gelinin özden fazla sevmez. aslında bi bakıma haklı genelde hep o aradı aramadı 2 hafta sonra biz aradık ayıp oldu belki ama ne bileyim öyle dediğiniz gibi çok sık görüşmek istemiyorum arada mesafe olmalı biraz:30::34:

siz görümcelerinizi evden kovan kişiydiniz dimi daha dogrusu anneniz.münasebetsizlik yaptıkları için kovmuştu benmi yanlış hatırlıyorum.

Çok içli dışlı olmayacaksın işte

Fazla beklenti içine giriyorlar, en ufak bir şeyde burun kaf dağına çıkıyor

Sende o kadar yalvarma artık

İster soğuk dursun ister sıcak, kendi kızları kaç günde bir arıyor acaba ? Hayret birşey :19:

hamileymişsin öncelikle Allah sağlıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin canım :16:

bence hamilelik duygusallığı da eklenmiş üzerine ondandır. :1:

kırılmış olabilir ama cebine para giriyo unutursun tabi bizi söylemi nedir ya :44:

çıkar iilişkisi sanki sizinki de.!! lafı gediğine koy canım.

haftada bi gün ararsın sorun olmaz. yarım elma gönül alma demişler.

kafana takma canım boşver eşin seni biliyor anlıyor ya kayınvaliden sıcak konuşmuş soğuk konuşmuş umursama:19:
sen yine ara sıra ara hal hatır sor ama niye böyle konuştu niye şöyle dedi diye canını sıkma
sonuçta senin bir hatan saygısızlığın yok kaynanan fazla alıngan bir tavır sergilemiş:31:

haklısınız kızlar annem de diyor hiç kimse gelinin özden fazla sevmez. aslında bi bakıma haklı genelde hep o aradı aramadı 2 hafta sonra biz aradık ayıp oldu belki ama ne bileyim öyle dediğiniz gibi çok sık görüşmek istemiyorum arada mesafe olmalı biraz:30::34:

sebep bu, annemi her zaman ben arıyorum iki günde bir, ama bazen aramıyorum özellikle, 3. gün aramazsa trip atıyorum ben de. gerçekten kırılıyorum ama hep aynı kişi arayacak diye bir kaide mi var? :19:

kayınvalden menopaza giriyordur canım. belki o yüzden öyle alınganlık yapmıştır. 40 güne geçer. ona yardımcı ol bu konuda. ara, hediye gönder, vs. emin ol kayın valden de istemez böyle hissetmeyi

kayınvalden menopaza giriyordur canım. belki o yüzden öyle alınganlık yapmıştır. 40 güne geçer. ona yardımcı ol bu konuda. ara, hediye gönder, vs. emin ol kayın valden de istemez böyle hissetmeyi

Back
X