• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
10 aylik sevgilim var. Annesiyle tanistim. Kadin beni surekli evine cagiriyor, kizim diye hitab ediyor, bana bakarken surekli masallah allah ozene bezene yaratmis kizimi gibi seyler soyluyor. Gecen de gittigimde komsulari vardi, benden gelinimdiye bahsetti kadinlar da cok guzelmis deyince gururlandi. Bundan gurur duymasi ve ustume bu kadar dusmesi normal mi? Kiymet bilmez gibi olmasin ben de hep elini operim bir seyler yapip gotururum ama anne demem. 19uma da yeni girecegim ve cok garibime gidiyor. Tum bunlar normal mi? Sevgilim de bizi o sekilde gorunce cok mutlu oluyor ama garip hissediyorum

bismillah, valla sevgilinin annesinin şu tavrından çıkardığım sonuç:
oglunun senin kadar güzel bir kızı nasıl olupta kendine aşık ettiğine anlam veremiyor kadın.iki gün sonra bari benim hatrıma ayrılmasın benimkinden,böyle güzelini bir daha bulamam diyor olabilir.
şaka bir yana,boşver tadını çıkar.garipsenecek birşey yok. oraya gittiğinde surat assa,şimdiki kızlarda pek rahat, biz pencereden bakamazdık,bunlar eve kadar geliyor.kimlere guvenipte gelin alacagız yarabbi diye dövünse daha mı iyiydi?
anne deme mevzusuna gelince,şimdi bana göre anne demen abes olur.eger sana derse bana teyze diye seslenme annenim ben senin falan o zaman dersin içinden gelirse.

Dış görünümüne övgüler yağdırmasi hoş tabi. Begenmedigi bi tavrın olunca da yine aynı Kibarlık devam ederse sn abartiyosun demektir:KK53:

Sizi begenmesi degil de sizin ortada bir resmiyet yokken bu kadar icli disli olmaniz garip.

Komsulara sizden gelinim diye bahsetmesi...

19 yasindasiniz, egitim ve kendinizi gelistirmek icin en uygun zaman.

Ailenizin sizin kulturel, sosyal anlamda ovulmeniz gibi beklentileri vardir...

19 yasindayken erkek arkadasinizin annesi tarafindan komsulara gelinim diye ovguyle takdim edilmenizi beklemiyorlardir dogal olarak... :ssz:

10 aylik sevgilim var. Annesiyle tanistim. Kadin beni surekli evine cagiriyor, kizim diye hitab ediyor, bana bakarken surekli masallah allah ozene bezene yaratmis kizimi gibi seyler soyluyor. Gecen de gittigimde komsulari vardi, benden gelinimdiye bahsetti kadinlar da cok guzelmis deyince gururlandi. Bundan gurur duymasi ve ustume bu kadar dusmesi normal mi? Kiymet bilmez gibi olmasin ben de hep elini operim bir seyler yapip gotururum ama anne demem. 19uma da yeni girecegim ve cok garibime gidiyor. Tum bunlar normal mi? Sevgilim de bizi o sekilde gorunce cok mutlu oluyor ama garip hissediyorum
Niye aileler tanismadan bu kadar samimi olundu? Daha 19 yasindasin, resmiyet yok, surekli evlerindesin. Hic gerek yokmus

hey yarabbim deger verilse suc verilmese suc.biz insablar ne istedigimizi bilmiyoruz.kadin normal davranis sergilemis iste.bunu eseleyip didikleyip dert nasil yaptiniz hayret

Kayinvalideler ve kayinvalide adaylari da ne yapsa suc. Seni cirkin bulsa daha cok mu hosuna gidecekti. Ne guzel seviyormus iste seni, ustune dusuyormus. Anne dememek senin kararin ama kendini cok agirdan satiyorsun sonra pisman olabilirsin.
aynen katılıyorum...

19 yaş tüm bu tanışmalar, gidip gelmeler, anne-gelin demeler için erken değil mi?

bizde de durum aynı... 10. ayımız..20 yaşındayım... herkese gelinim diye anlatıyor..
sevgilime diyormuş ki ''sen bu tipinle bu güzel kızı basıl tavladın oğlum'' :D
kızım canım cicim yapıyor hep.. eşini anlatırken baban şöyle baban böyle diyor...
ben anne falan demiyorum tabi... ne bileyim bir anda sahiplenilmek de bir garip oluyor :D

böyleleri var ya en tehlikeli tipler ben korkarım çekinirim böyle ortada fol yok yumurta yok durup dururken bu kadar samimi olanları, çıkarı olmasa yapmaz derim, dikkat et arkandan kimbilir neler neler der yada yapar pek içli dışlı olma , uzak dur. garip hissetmen normal , dünkü sevgiliye gelinim demiş kadın ya :KK53:

Her şeyin bir ortası vardır.

Ya vıcık vıcık olup daha ortada nişan dahi yokken gelinim demesi ya da tamamen uzak durması mı gerek?
Tanışması yeterlidir bence. Arada konuşulur hal hatır sorulur o kadar. Büyüklerden biraz ağır olması beklenir sülaleye gelini diye yaymak falan hoş değil.

Ayrıca anne demek ne demek ya, kolay mı onu söylemek öyle? Her sevgilimizin annesine anne mi diyecekmişiz?

E bir zahmet anne demeyin. Ne kadar erken yasiyorsunuz bazi seyleri yahu. Benim de bir erkek kardesim var 23 yasinda. Annem asla sevgilileriyle tanismak istemez, benim kizima yapilmasini istemedigim seyi baska kizlara yapmam der. Ciddi bir durum olur o zaman tanisirim der. 23 yasinda ne evliligi de tanisacagim der. 19 yasinda nasil evlilik dusunuluyor da ailelerle bu kadar icli disli olunuyor, garip.

"bana guzel gelinim " dedi ..uzulun oturun aglayin hatta..cunki gercekten bi dert yani buda olmazki guzel gelin ne demek..

19 yaşında 10 aylık ilişki de anneyle tanışmayı geç sürekli yan yana olma nedir ya..
ne kadar hızlı yaşayanlar var şu hayatı..

Ortada fol yok yumurta yok gelinimler gelip gitmeler kendince gelin guveylik madem okadar merakli gelir isterdi :D bu kadar basit yada en olmadi aileler tanisir bi söz filan olur boş bunlar benimde cevremde bi arkadasa sevgilisinin annesi oyle davraniyordu ama soz bile olmadi ayrildilar

Siz niye Anne diyeceksiniz ki? Daha ortada resmi bisey yok, ha diyceksinizki o bana kizim gelinim diyor, bence buna fazla anlam yüklemyin, yani bi sebep evet sizi demekki sevmus benimsemis öyle söylüyor bir diger sebepte erkek annelerinde olan bisi bu, bizim toplumda kizarkadasi oldugu ögrenildigi gibi merakliyizdir gelin demeye, agiz aliskanligi yani, hani insallah öyle olmazda ama suan ayrilsaniz yeni birini bulda oglu o kizada tanidinca büyük ihtimal öyle davranacak... Simdiki gencler cok hizli gercekten, benim kuzenimin "gelin adayi" bi ay sonra kendi geldi tanisti, simdide masallah hep bizlerle... Bizim zamanda istemege geldiklerinde tanisilirdi bi heyecan olurdu farkliydi (okadarda yasli degilim ama)... Böylesimi daha iyi eskisimi cözemedim...:ssz:

Back
X