Ben mi abartıyorum

:KK70::KK70:Dimi haklisin valla
Yav beni aramasin da ogluyla naparsa yapsin
Uyuyom ben o saatte:KK70:

darkmore darkmore çok haklısın gerçekten banane yav ana oğul onlar....
Uykusuz kalan oğlu düşünsün ve kv'ciğim :KK70:
Geçen akşam bir baktım eşim kafamın üstünde tel ile konuşuyor saat 11 'e doğru
Eşim kv 'deme aseg'uyuyor neyapsın kız çok yoruluyor tüm gün dediğini duydum
Sonra kaldığım rüyadan geri başladım uyumaya:KK70:

darkmore darkmore çok haklısın gerçekten banane yav ana oğul onlar....
Uykusuz kalan oğlu düşünsün ve kv'ciğim :KK70:
Geçen akşam bir baktım eşim kafamın üstünde tel ile konuşuyor saat 11 'e doğru
Eşim kv 'deme aseg'uyuyor neyapsın kız çok yoruluyor tüm gün dediğini duydum
Sonra kaldığım rüyadan geri başladım uyumaya:KK70:
:KK70:Birak utulesin kocani kv
Ana sozu iyidir dinleye dinleye adam olan da var kuzum

Siz eşinizi annesinin evindeyken 10.30 da arayamıyormusunuz, yada siz annenize gittiğinizde eşin 10.30 dan sonra arayamazmı?

Bazı kadınlar evliliği çok yanlış anlıyor. Adamlarla evlendiniz diye anası, babası, danası da olmuyorsunuz, sadece eşi Oluyorsunuz.

Bukadar konuşacak ne buluyolar acaba insan sıkılır laf bulamaz ki hergün aramak ne
Benim istdaki eltim kv mi günde 2 kere ararmış kv de hep arıyo artık rahatsız oluyorum ama bişeyde diyemiyom ben seni bile hergün aramıyom kızım rahatsız etmeyim diye der hele ki eşimle nadir konuşurlar hal hatır için geçenlerde akşam 10 buçukta aradı beni onda bile kbkmayın diye diye bi hal oldu kadın akşam 9dan sonra karıkocanın başbaşa kaldığı bi saat
olduğundan çok mühim bişey olmadıkça
aranmamalı eşim arkadaşlarımın vs watsaptan dahi yazmalarını istemez onunla ilgileniyim ister sadece misal film izliyosun densizin biri arıyo boş lafa film bölünüyo filan bende hoşlanmam hele ki dedikodu için

Elbette oğludur arayacak istediği saatte

Senin annen arasa problem olmazdı demi
Binbir zorlukla büyüt evlendir sonra evladınla telefon da bile konusama... vah halimize

Herkese merhaba
Arkadaşlar size bir sorunumdan bahsedicem. Kv ile aramız pek iyi değil tartışmalarımız da oldu (her ne kadar onlar hic bisey olmamıs gibi davransalar da ben unutamıyorum olanları.) yine görüsüyoruz ama ben hep mesafeli biri oldum Allah biliyor görmek duymak istemiyorum ama asla saygısızlık yapmıyor gidip geliyorum eşim hatrına.

Her neyse söyle bir durum var sürekli dertlerinden bahseder hep kendini anlatır hep ama. Birilerini cekistirmeye bayılır ben hic taviz vermediğim icin bana pek yapmaz ama mesela esimi hergün arar 10 dk 15 dakika ne olmus ne bitmis anlatır esimde 'hı hı evet evet ' 'tabi anne' gibi onaylar ilgilenmese de.
Dün konusamadılar heralde ki aksam 10bucuk da arayıp ne oldu ne bitti herseyi nefes almadan bir bir anlattı bizimki de He deyip gecti. Ama ben o saatte aranmamıza sinir oldum daha evvel aynı seyi yasayıp tepki verince kavga etmistik o yüzden hic birsey demeden yattım.
Bu durumdan rahatsız oluyorum kopamıyor oğlundan tüm olanları gerekli gereksiz arayıp arayıp anlatıyor ben mi abartıyorum.

kocan kv.nin evladı.. istediği saatte arama hakkına sahip. ister dedikodu için arar ister özlediği için..
kalkıp yatak odana girenlerden değilse bırak da telefonuna karışma.
sen kv.den hoşlanmıyorsun die evladı ile iletişimine karışamazsın.
bir gün evladın olursa öğrenirsin..

Eşinizde rahatsız oluyor mu bu durumdan eğer rahatsız olmuyorsa boş verin arasın.

Ama rahatsız oluyorsa meşgule versin ertesi sabahta uyuyorduk desin zaten bir daha aramaz o vakitte.

Bırakın istediği kadar görüşsünler.. Sizin aile biriylerinizle görüşmenize karışmadıktan sonra.. Gerisi teferruat..

Akşam 10 buçukta arasa ben de rahatsız olurdum. O saatte bence evli bir çift aranmaz. Afedersiniz o ara müsait olmayabilirlerdi. Biraz anlayışlı olunmalı.

Evet abartıyorsunuz. 10.30 çokta geç bir saat değil.t
Ki sürekli o saatte aramıyormuş.

Zaten hic bisey demedim ne diyeyim Ama o kadar yoruldum ki inanın bazı seylerden o sebepten olsa gerek hersey batmaya baslıyor sanırım
Bak bu dediğinde haklısın ne yaşadınız bilemem tabi ama şimdi ne yapsa batıyor sana bence yoksa oğlunu arayıp konuşması çok doğal evlendi diye kopacak değil ailesinden ve bu gerçekten dert edilecek bişey degil eşim bana annen neden bu saatte ariyo dese ben bozulurum sana mi soracak ne zaman aricani derim yani bu kadar takılma

Back
X