Ben mi abartıyorum ?

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Herkese merhaba kızlar,

21 yaşındayım. 1,5 yıldır erkek arkadaşım var, ailesini tanıyorum o da benim ailemi tanıyor. Erkek arkadaşımın halasının kızı var. Halası doğumdayken ölmüş ve ailesi kendi kızları gibi büyütmüş çocukları olmadığı için. Ama sonradan erkek arkadaşım doğmuş. Her neyse kuzen gibi değil de abla kardeş gibiler aslında. Ama ben şu aralar bir konuya takıyorum ve kendi kendimi sakinleştiremiyorum lütfen yardımcı olun bana. 1 ay sonra erkek arkadaşım, ben, kuzeni ve kuzeninin erkek arkadaşı tatile gideceğiz özel arabamızla. Haliyle 4 kişinin bavulu olacak ve sığmaması gibi bir durum var. Erkek arkadaşım ve kuzeni aynı bavulu kullanacağız diyorlar. Ben bunu hazmedemiyorum. Yani erkek arkadaşımın afedersiniz donunu atletini neden görsün ki ? Erkek arkadaşıma da bunu söylediğimde abarttığımı, zaten başka çanta olsa arabaya sığmayacağını söylüyor. Ona da hak veriyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Kıskançlığımdan kurtulamıyorum. Lütfen bana bi teselli verin ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım ? Ne yapmam gerekiyor ?

Sevgilini ablasından mı kıskanıyorsun
Bu çocuklar beraber büyümüş don-atletten fazlası görülüyor aynı evin içinde
Bu konuyu abartırsan bu ilişkiyi yürütmen çok zor çünkü zamanla başka şeyleri de kıskanacaksın

Bence düşünceniz çok saçma sonuçta kardeş sayılır onlar ne var bu durumda anlamadım

Neredeyse kardeş sayılırlar benimde garibime gitti. Benimde nişanlım 3 ablasıyla birlkte büyümüş şimdi tatile gitseler hep beraber aynı bavula eşya koyamıcaklar mı?Çok ilginç geldi gerçekten

Aynı evdeler değil mi?
Yani evdeki ablası dururken tutup da başka yerdeki sizinle bavul hazırlayamaz.
E ayrı ayrı da sığmaz diyorsunuz.

Evet abartıyorsunuz.

Benden daha da beter kıskançlar varmış bunu da öğrenmiş oldum, rahatladım.

Yahu dert etmeyin :)

Bence düşünceniz çok saçma sonuçta kardeş sayılır onlar ne var bu durumda anlamadım

Neredeyse kardeş sayılırlar benimde garibime gitti. Benimde nişanlım 3 ablasıyla birlkte büyümüş şimdi tatile gitseler hep beraber aynı bavula eşya koyamıcaklar mı?Çok ilginç geldi gerçekten

Aynı evdeler değil mi?
Yani evdeki ablası dururken tutup da başka yerdeki sizinle bavul hazırlayamaz.
E ayrı ayrı da sığmaz diyorsunuz.

Evet abartıyorsunuz.

Yazmayı unutmuşum. Aynı evde değiller. Kuzeni babannesiyle beraber yaşıyor.

bence abartıyorsun, abla kardeş gibiler diyosun zaten kızında erkek arkadaşı varmış
emin ol yıllar boyunca daha özel şeylere tanık olmuşlardır, bavula aynı eşyaların konması ne ki...

Aynı evde yaşamıyorlar bunu yazmayı unutmuşum. Aynı evde olsalar tabi ki kardeş gibi büyümüş olurlardı.

Ayy donunu görse ne olacak? Erkek arkadaşının ablası gibi gördüğü kızdan tahrik olacağını düşünüyorsanız bırakın onu.

abartıyorsun,
ailemdeki erkeklerin donunu görmekle kalmıyor yıkayıp asıyorum da
siz yapmıyor musunuz?

Ayrı evde bile yaşasalar abla kardeş onlar bana göre ki erkek arkadaşı da sizle geliyor... Abla bunu duyarsa bence çok üzülür. düşünce çok yanlış

Hiçbir kadın bir erkek iç çamaşırından etkilenmez,hele ki kardeşi ise.
Nasıl bir psikolojidir seninki.
Kurtul bundan kendine zarar hem de boşu boşuna.
Sevdiğini kaybedeceksin kendi ellerinle

Sanırım ben kendimi yanlış anlattım konunun başında. Sevgilimle bir kere geçti bunun konusu o şekilde söyledikten sonra tamam haklısın dedim konu kapandı. Kendi içimde hazmedemiyorum sadece bunu.

bence abartıyorsun, abla kardeş gibiler diyosun zaten kızında erkek arkadaşı varmış
emin ol yıllar boyunca daha özel şeylere tanık olmuşlardır, bavula aynı eşyaların konması ne ki...

Erkek arkadaşı olmasa da bir şey değişmezdi ki. Yanlış anlattım kendimi sanırım. Aralarında bir şey varmış gibi ya da olabilecekmiş gibi asla düşünmedim. Farklı bir kıskançlık sanırım benimki.

Ayy donunu görse ne olacak? Erkek arkadaşının ablası gibi gördüğü kızdan tahrik olacağını düşünüyorsanız bırakın onu.

Tahrik olacağını düşündüğümü nereden çıkardınız ? Asla öyle bir şey düşünmedim.

evde birbirlerini nasıl gördüklerini bilmiyorsunuz gelip valizdeki donlarına takılmışsınız ilginç...

Ayrı evde bile yaşasalar abla kardeş onlar bana göre ki erkek arkadaşı da sizle geliyor... Abla bunu duyarsa bence çok üzülür. düşünce çok yanlış

Aslında farklı olaylar da var. Ablası ben ve sevgilim gidecektik. Sonradan erkek arkadaşı çıktı. Benim erkek arkadaşım da onun gelecek olmasını kıskandı. Aralarına soğukluk girdi ben zorladım gelsinler tatile diye. Kendi aralarında soğukluk varken bende bundan etkilendim sanırım.

Aynı evde yıllarca büyümüşler. bence abartmışsınız. Üstelik aynı makinada yıkanıyordur belki de onlar...

Aynı evde yaşamıyorlar.

farklı bi kıskançlık derken görümce gibi görüyorsun ama öyle olsa bile garip yani, bence kendini boşu boşuna dolduruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…