Ben mi abartıyorum ?

abartıyorsun,
ailemdeki erkeklerin donunu görmekle kalmıyor yıkayıp asıyorum da :KK59:
siz yapmıyor musunuz?

Haklısınız. Tabi ki babamın donunu yıkayıp asıyorum :D Ama bu farklı bir şey ya anlatamıyorum içimdeki hissi çok rahatsızlık veriyor bana. Tabi ki daha bunun konusunu açmıyorum ama rahatsızım bilmiyorum

farklı bi kıskançlık derken görümce gibi görüyorsun ama öyle olsa bile garip yani, bence kendini boşu boşuna dolduruyorsun

Sanırım gerçekten bu şekilde görüyorum. Aslında çok seviyorum, sürekli gittiğimiz yerlere çağırırım. Erkek arkadaşımla aralarını düzeltmeye çalışırım. O da bana sürekli söyler sen olmasan kesin küsmüştük falan diye. Birbirimizle bir problemimiz de yok aslında. Ama açıklayamadığım bir his var

Bunlarin ikisi ayni evde buyumemis mi?

Birakin gormeyi o ikisinin donunu anneleri ayni makinede yikiyordur. :skandal:

Abartiyorsunuz tabiki.

özel çamaşırlarını ayrı ayrı poşetleyip öyle koysunlar bavula :ıslık:

zaten tatile gittiğinizde eşyalar bavuldan çıkıp ayrılmayacak mı:KK14:

Bunlarin ikisi ayni evde buyumemis mi?

Birakin gormeyi o ikisinin donunu anneleri ayni makinede yikiyordur. :skandal:

Abartiyorsunuz tabiki.

Hayır aynı evde yaşamıyorlar. Farklı evlerde büyümüşler belki de bu yüzden sorun ediyorumdur.

özel çamaşırlarını ayrı ayrı poşetleyip öyle koysunlar bavula :ıslık:

zaten tatile gittiğinizde eşyalar bavuldan çıkıp ayrılmayacak mı:KK14:

Ya ne bileyim bunu söylemek de saçma geliyor açıkçası. Düşüncemin abartı olduğunun farkındayım aslında ama engel olamıyorum

Ayni evde degiller demissiniz yeni gordum. Yine de abartacak bir durum degil onlar birbirini abla kardes goruyorlar.

Ayni evde degiller demissiniz yeni gordum. Yine de abartacak bir durum degil onlar birbirini abla kardes goruyorlar.

Evet abla kardeş olarak görüyorlar ama bu şekilde hissetmemde sanırım erkek arkadaşımın da payı var. Beni biraz itiyor gibi. Erkek arkadaşımın babası kızın sevgilisini kabul etmiyor asla. Bunu bile bile biz bu çocukla tatile gideceğiz :D biraz şımartılmış gibi geliyor bana kız erkek arkadaşım da baya soğudu kendisinden anlattıklarıyla beni de soğutuyor sanırım

Merhaba canim,

evet abartiyorsun. evet gormemesini istemeni anliyorum , erkek arkadasina soyledin mi bunu ? deki donunu atletini bi posetle koysun bavula oyle sacmasin. o kadar.
ablasi sayilir yani birlikte buyumusler, abla-kardes gibi dusun yinede hoslanmiyorsan dedigim gibi posetlesin.
kizi kiskanmiyosun cidden dimi? sadece bu bavul olayinda cikti bu hislerin yani ?

Herkese merhaba kızlar,

21 yaşındayım. 1,5 yıldır erkek arkadaşım var, ailesini tanıyorum o da benim ailemi tanıyor. Erkek arkadaşımın halasının kızı var. Halası doğumdayken ölmüş ve ailesi kendi kızları gibi büyütmüş çocukları olmadığı için. Ama sonradan erkek arkadaşım doğmuş. Her neyse kuzen gibi değil de abla kardeş gibiler aslında. Ama ben şu aralar bir konuya takıyorum ve kendi kendimi sakinleştiremiyorum lütfen yardımcı olun bana. 1 ay sonra erkek arkadaşım, ben, kuzeni ve kuzeninin erkek arkadaşı tatile gideceğiz özel arabamızla. Haliyle 4 kişinin bavulu olacak ve sığmaması gibi bir durum var. Erkek arkadaşım ve kuzeni aynı bavulu kullanacağız diyorlar. Ben bunu hazmedemiyorum. Yani erkek arkadaşımın afedersiniz donunu atletini neden görsün ki ? Erkek arkadaşıma da bunu söylediğimde abarttığımı, zaten başka çanta olsa arabaya sığmayacağını söylüyor. Ona da hak veriyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Kıskançlığımdan kurtulamıyorum. Lütfen bana bi teselli verin ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım ? Ne yapmam gerekiyor ?
Bunun adı abartmak değil,art niyet,cahillik kendini geliştirememek,... ne dersen de.
Hala ölüyor ve ailesin bu kızı büyütüyor.Ve bu çocuk onu abla yerine koyuyor.Öyle olmasa bile kuzenler zaten abla kardeşler.
Birlikte büyüdüğü,ablam dediği insana art niyet besliyor kıskanıyor bir de bunu hiç utanıp sıkılmadan sevgiline yansıtıyorsun.Ben olsam anında seni bırakırdım.Donlarını görcekmişmiş.Bu nasıl bir zihniyet ya.
Bavula gerek yok.Aynı evde yaşıyorlar.Makinede yıkarken,ipe asılırken,ütülerken zaten görüyor o donları.

Kıskançlık bencede abartılı ama banada garip geldi aynı bavul olayı. Erkek kardeşim olmadığı için mi anlamıyorum acaba ne bileyim mesela erkek birşey alırken kızın sütyenini kenara çekerek alacak.

Merhaba canim,

evet abartiyorsun. evet gormemesini istemeni anliyorum , erkek arkadasina soyledin mi bunu ? deki donunu atletini bi posetle koysun bavula oyle sacmasin. o kadar.
ablasi sayilir yani birlikte buyumusler, abla-kardes gibi dusun yinede hoslanmiyorsan dedigim gibi posetlesin.
kizi kiskanmiyosun cidden dimi? sadece bu bavul olayinda cikti bu hislerin yani ?

Konuştum kendisiyle bunu. Ben görmeyeceğim ki bavuldakileri oraya gidince dolaba koyacağız diyor. Haklı da. İstersen poşete koyarım dedi. Ama bunu istemedim. Yok olur mu öyle şey haklısın dedim kapattım konuyu. Kendi içimde halletmeye çalışıyorum.

Ya inanın bunu da çok düşündüm kıskanıyor muyum acaba diye. Ama bilmiyorum ki. Kıskanıyorsam da çok saçma sonuçta kardeşi gibi. Allah beni bildiği gibi yapsın :D

Haklısınız. Tabi ki babamın donunu yıkayıp asıyorum :KK70: Ama bu farklı bir şey ya anlatamıyorum içimdeki hissi çok rahatsızlık veriyor bana. Tabi ki daha bunun konusunu açmıyorum ama rahatsızım bilmiyorum

ben cidden rahatsızlığın nedenini anlamadım, zaten tatile gidiyorsunuz yani mesela don atlet görmekse orda mayo bikini dolaşacaksınız, aynı valizi kullanmanın ne mahsuru var ki,
biz de bikaç hafta sonra abim, ben, abimin çocukları ve kızımla tatile gideceğiz, aile bu sonuçta, eşim kıskanacak olsa kafayı yediğini düşünürüm :oha: derim yani

Bunun adı abartmak değil,art niyet,cahillik kendini geliştirememek,... ne dersen de.
Hala ölüyor ve ailesin bu kızı büyütüyor.Ve bu çocuk onu abla yerine koyuyor.Öyle olmasa bile kuzenler zaten abla kardeşler.
Birlikte büyüdüğü,ablam dediği insana art niyet besliyor kıskanıyor bir de bunu hiç utanıp sıkılmadan sevgiline yansıtıyorsun.Ben olsam anında seni bırakırdım.Donlarını görcekmişmiş.Bu nasıl bir zihniyet ya.
Bavula gerek yok.Aynı evde yaşıyorlar.Makinede yıkarken,ipe asılırken,ütülerken zaten görüyor o donları.

Sizce de biraz fazla sert konuşmamış mısınız ? Art niyet beslemiyorum asla. Sevgilime yansıtmadığımı, kendi içimde halletmeye çalıştığımı da söyledim. Aynı evde yaşamadıklarını da söyledim. Eleştiriye her türlü açığım ama bu kadar sert olanına değil. Teşekkür ederim yine de.

Kıskançlık bencede abartılı ama banada garip geldi aynı bavul olayı. Erkek kardeşim olmadığı için mi anlamıyorum acaba ne bileyim mesela erkek birşey alırken kızın sütyenini kenara çekerek alacak.

Yani belki de kardeşim olmadığından bu şekilde düşünüyorumdur bende bilemiyorum.

ben cidden rahatsızlığın nedenini anlamadım, zaten tatile gidiyorsunuz yani mesela don atlet görmekse orda mayo bikini dolaşacaksınız, aynı valizi kullanmanın ne mahsuru var ki,
biz de bikaç hafta sonra abim, ben, abimin çocukları ve kızımla tatile gideceğiz, aile bu sonuçta, eşim kıskanacak olsa kafayı yediğini düşünürüm :oha: derim yani

Evet haklısınız valla bende anlamadım rahatsızlığımın nedenini zaten :D Kafada problem var herhalde bende :D Hayır hak veriyorum çocuğa ama ne bileyim kendi içimde sürekli ne gerek var gibi düşünüyorum delirdim herhalde. Sürekli beraber dolaşırız, gittiğimiz yerlere çağırmaya çalışırım tek kalmasın diye. Hani kıskansam bunları da yapmam. Aman bende ne manyak çıktım vallahi ya :D

Konuştum kendisiyle bunu. Ben görmeyeceğim ki bavuldakileri oraya gidince dolaba koyacağız diyor. Haklı da. İstersen poşete koyarım dedi. Ama bunu istemedim. Yok olur mu öyle şey haklısın dedim kapattım konuyu. Kendi içimde halletmeye çalışıyorum.

Ya inanın bunu da çok düşündüm kıskanıyor muyum acaba diye. Ama bilmiyorum ki. Kıskanıyorsam da çok saçma sonuçta kardeşi gibi. Allah beni bildiği gibi yapsın :KK70:

anliyorum seni, ama lutfen asmaya calis ve sevgiline de belli etme, gereksiz yere germe onu da kendini de. napsin ablasi gibi o kiz sonucta birlikte buyumusler, kizin oz anne babasi da degil, zor yani yazik.
kendine guven lutfen.
istiyosan da posetle koysun, bi daha sorarsa konu acilirsa. dersin askim ya valla sana zor olmicaksa oyle yapsan diye. eger acmazsa sen acma tamam mi.
kiskanmiyosundur heralde , kiskanma :) senin sevgilin , o da kuzeni, birlikte niye tatile gidiyosunuz peki

Sizce de biraz fazla sert konuşmamış mısınız ? Art niyet beslemiyorum asla. Sevgilime yansıtmadığımı, kendi içimde halletmeye çalıştığımı da söyledim. Aynı evde yaşamadıklarını da söyledim. Eleştiriye her türlü açığım ama bu kadar sert olanına değil. Teşekkür ederim yine de.
Sana sert gelebilir ama böyle düşüncelere tavrım bu yönde.Aynı evde yaşamamaları birşey değiştirmiyor.Sevgiline bu konudan bahsettiğini söyleyen de sensin.

Annesi ölmüş bir evladın sevgilisine de karışabilirler,tasvip etmeyebilirler de.Kızı şımartadabilirler.Bu onları bağlar.Herkesin aile yapısı farklı.Sevgilin sana bu kişi benim kuzenim,ablam gibi dedi mi tamam benim için konu kapanır.Güven herşeyin üstündedir.

anliyorum seni, ama lutfen asmaya calis ve sevgiline de belli etme, gereksiz yere germe onu da kendini de. napsin ablasi gibi o kiz sonucta birlikte buyumusler, kizin oz anne babasi da degil, zor yani yazik.
kendine guven lutfen.
istiyosan da posetle koysun, bi daha sorarsa konu acilirsa. dersin askim ya valla sana zor olmicaksa oyle yapsan diye. eger acmazsa sen acma tamam mi.
kiskanmiyosundur heralde , kiskanma :) senin sevgilin , o da kuzeni, birlikte niye tatile gidiyosunuz peki

Yok ben daha açmıyorum bu konuyu, poşet olayını önüme sunarsa da kabul etmem çünkü çok saçma yani daha çok ayıp olur kıza bu sefer. Tatile beraber gitmemizin sebebi şu. Geçen sene sadece ikisi tatile gitti beraber. Bu sene seninde gelmeni istiyorum dedi erkek arkadaşım. Kız olmadan da tatile gitmek gibi bi şansımız yok maalesef. Bu yüzden cümbür cemaat gidiyoruz :D Kıskandığımı düşünmüyorum kıskansam farklı şekilde davranırım aslında.

Sana sert gelebilir ama böyle düşüncelere tavrım bu yönde.Aynı evde yaşamamaları birşey değiştirmiyor.Sevgiline bu konudan bahsettiğini söyleyen de sensin.

Annesi ölmüş bir evladın sevgilisine de karışabilirler,tasvip etmeyebilirler de.Kızı şımartadabilirler.Bu onları bağlar.Herkesin aile yapısı farklı.Sevgilin sana bu kişi benim kuzenim,ablam gibi dedi mi tamam benim için konu kapanır.Güven herşeyin üstündedir.

Tabi ki haklısınız. Bu konudaki rahatsızlığımı bir kere dile getirdim, sonra haklısın diyip kapattım konuyu. Güveniyorum, güvensizlik asla yapmıyorum. Siz yanlış anlıyorsunuz beni bence. Art niyetle aa donunu görecek tahrik olacak gibi bir düşüncem asla yok. Kıskançlığım da yok. Teşekkür ediyorum

Back
X