Ben mi abartmisim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Uzun uzun yazmistim ama vazgectim

Temel konu, kayinvalidemin eltimi kayirmasi

Sonuc olarak nisanlimda benimle ayni fikirde bunu goruyor ve annesine tepki koydu sordu neden boyle yapiyorsun diye

Annesi agliyormus seni bana dusman mi yaptilar diye
Babasida cok kizmis biz ayrim yapmiyoruz diye

Aileler gerildi, herkes uzgun ve mutsuz nisanlimla bende oyle
Benim annem ve babam artik o aile ile muhattap olma, nasilsin iyiyimden oteye gecme mesafeli ol, nisanlinla mutluysan onlar yokmus gibi davran diyor

Sizce bundan sonra o aileye nasil davranmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen anne babanın dediği gibi muhattap olma nişanlının ailesiyle.hem suçlu,hem güçlüler.sanki alaacağı 3 kuruşluk şeyelere muhtaçsın.burda mesele ayrım yapmaları ama anlayamamış kas kafalılar

tesekkur ederim canim
en dogrusu mesafe koymak
onlar icin cok iyilikler jestler yaptim ama degmezmis

En büyük yanlışı bak annemde burda seninle konuşmak istiyor diyerek yapmışın tatlım kusura bakma. Seni babama şikayet ederim diyen cocuklar gibi olmuş, olgunluk sıfır. Ne hissettiğini anlıyorum, ayıp etmişler evet ama bırak onların ayıbı, ne ayar çekmeye kalkıyorsun? Onlar düşünememiş veya kötü niyetli davranıp bile bile çağırmamış olabilirler ama nişanlına ve kendi ailene şikayet etmen hoş olmamış, itici ve fesat gelin olmuşun onların gözünde. Ayrıca elti adayın bana hic iyi niyetli gelmedi dikkatli ol derim

tesekkur ederim canim aslinda eltim iyi kiz, ona yapilan seyi bana soylemesinde kotu birsey yok elbet bir sekilde duyacagim sekilde
bunu dusunmesi gereken kayinvalide, diger gelin uzulur kirilir mi diye dusunmeden yapmamali ama belkide amaci zaten budur
hersey bekliyorum artik onlardan

sagol cok yorumun icin bundan sonra onlara karsi hissizlesmeliyim tamamen yabanci gibi mesafeli durmaliyim diye dusunuyorum sen ne dersin bu konuda canim?

Kesinlikle tatlım, Herzaman derim mesafe candır! Eltinede nişanlının ailesinede mesafeli ol. Bana kalırsa herşeyine anne babana söyleme, cünkü annen senin üzülmeni istemediği icin uygun bir dille uyarmak ister ama anladığım kadarıyla karşı taraf bu uyarıyı dikkate almayı bırak, direk siz kimsiniz moduna geçiyor. Ailende boş yere üzülür. Nişanlınla aranda sorun yoksa onada yansıtma, ileride senden tabiri caizse onlara gelinlik yapmanı beklerlerse en azından şimdi böyle ayrımcılık yaptıkları icin Bi bahanen olur. Eşinde aileme niye soğuksun diyemez cünkü mesafeyi ilk onlar koymuş. O yüzden sıkma canını, insanların böyle ince düşünceli ve kibar olmamalarınada üzülme, o onların karakteri sen değiştiremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…